Termoelektrisk udstyr

Termoelektrisk udstyr - Leverandører af termoelektrisk udstyr finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end termoelektrisk udstyr, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om termoelektrisk udstyr:


Fluke Danmark A/S
c/o Radiometer Medical ApS

Fluke

Åkandevej 21
2700 Brønshøj
Danmark

www.fluke.dk

Kompetencer: Fluke 170 series digital multimeters, Fluke 80-series digital multimeters, TiS Thermal Imagers, Fluke 430 series Power Analyzers, Fluke 805 Vibration meter

Læs mere om Fluke Danmark A/S


pro-måling

Bag Vænget 2
3400 Hillerød
Tlf.: +45 21 670 036
Email

www.pro-maaling.dk

Kompetencer: Lasermåleudstyr, 3D DISTO, Afstandsmålere, Digital vinkelmålere og vaterpas, Endoskopkameraer, Fugtighedsmålere, GeoSLAM 3D scanning, GIS produkter, GNSS systemer, Kabelsøgere, Maskinstyring/sensorer, Metalsøgere, Trådløs Monitorering, Målehjul, Niveller Instrumenter, Rotationslasere, Rørlægningslasere, 3D Scannere, Streg- og Punktlasere, Teodolitter, Termometre, Totalstationer, Tilbehør til opmåling m.m.

Læs mere om pro-måling


RS Components lancerer termiske kameraer fra Fluke med nem betjening
Berøringsfri temperaturmåling giver mulighed for hurtig og præcis fejlfinding

RS Components (RS) lagerfører nu de nye Fluke TiS20+- og TiS60+ håndholdte, infrarøde termiske kameraer. Disse Fluke-kameraer er med fast fokus-optagelse og enhåndsbetjente, hvilket gør dem nemme at bruge. De er velegnede til serviceteknikere, der ikke har erfaring med termiske billeder. Kameraerne giver mulighed for nøjagtig berøringsfri temperaturmåling fra sikker afstand for at afsløre usynlige termiske problemer, der ellers ikke kan registreres.

TiS20+ er et termisk kamera på startniveau beregnet som fejlfindingsværktøj til varme-, ventilations- og køleinstallationer. Det kan måle temperaturer mellem -20 °C og +150 °C og har en robust 3,5" touchskærm og infrarød detektoropløsning på 120x90. TiS20+ har en enestående batterilevetid med over 5 timers kontinuerlig drift.

TiS60+ er en enhed med højere opløsning, der hjælper vedligeholdelsesteknikeren med at identificere mindre problemer på længere afstand. Det har også en 3,5" touchskærm, 320x240 detektoropløsning og et udvidet temperaturområde fra -20 °C til +400 °C.

Begge modeller er udstyret med Flukes IR-Fusion-teknologi, som automatisk optager et synligt lysbillede samtidigt med hvert infrarødt billede. Kameraet blander de to billeder, pixel for pixel, så brugeren kan se et fuldt infrarødt billede, fuldt synligt lysbillede eller forskellige kombinationer derimellem – vælges ved at lade en finger glide hen over skærmen. Den præcise placering af et termisk problem kan derefter fastslås, selv om den infrarøde kontrast er lav, og der er ringe struktur i det infrarøde billede.

TiS20+ og TiS60+ er begge kompatible med Fluke Connect-software, som muliggør optagelse og deling af termiske billeder i realtid via smartphones eller tablets eller automatisk upload til skyen. Professionelle rapporter kan oprettes på få minutter, og de registrerer komplette radiometriske data for at understøtte vedligeholdelsesprogrammer.

Yderligere tidsbesparelser opnås med Fluke Connect Asset Tagging-software, som scanner en QR-kode på hvert aktiv på tidspunktet for billedoptagelsen og automatisk sorterer billederne efter aktiv – og sparer dig potentielt for flere timers manuel sortering af billederne.

Fluke TiS20+ og TiS60+ måler 26,7 x 10,1 x 14,5 cm, vejer 0,72 kg, er udviklet og testet til at modstå et fald på 2 m og IP54-klassificerede. Begge kameraer fås nu hos RS i Skandinavien.


Termografering fra A–Z finder du hos Elma
På HI 2015 præsenterer Elma Instruments de seneste nyheder indenfor termografering. Kom og se det lille frække FLIR C2 lomme termokamera, der blev lanceret her i foråret, og som allerede er blevet en kæmpe succes. Eller den nye topmodel FLIR T660 som har en super opløsning på op til hele 1280x960 pixel.

Disse to kameraer er "yderpunkterne" fra FLIR som er verdens førende producent af termografiudstyr, men Elma har selvfølgelig også en masse kameraer her imellem - kan din opgave løses med et termokamera, finder du det hos Elma.

FLIR C2 er et konkurrencedygtigt peg-og-skyd termokamera med foto og funktionen FLIR MSX. Kameraet er velegnet til mindre termografiopgaver, og er ekstremt nemt at betjene. FLIR C2 kræver ikke ekstra uddannelse, du tænder kameraet og går i gang med at "skyde" - så simpelt er det faktisk. Kameraet er ikke større end en lille Smartphone, har touch skærm, vejer kun 130g og passer perfekt i lommen. Selv i denne prisklasse leveres FLIR Tools analyse- og rapportsoftware gratis til kameraet, og du kan nemt lave en termografirapport til at dokumentere dine opgaver.

Er du interesseret i certificeret termografering af El-tavler, er det FLIR T600 serien du skal se efter, kameraerne opfyl-der de seneste retningslinjer fra DBI omkring Certificeret El-termografering. Kameraet T660 har en følsomhed helt ned til 0,02°C, og en masse andre brugbare funktioner som f.eks. kontinuerlig autofokus, du måske kender fra fotoverdenen - ved hjælp af to kameraer finjusterer T660 fokus indstillingen, så billedet hele tiden er knivskarpt. FLIR T600 serien er toppen indenfor termografering - så bliver det ikke bedre.

Elma Instruments viser hele FLIR programmet på HI'2015 - kom og få en snak om termografering med vores pro-duktspecialister…

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller www.elma.dk