Vægskabe

Vægskabe er kabinetter - kapslinger til opsætning på vægge. Vægskabe anvendes bl.a. til elektronik indkapsling. Vægskabe leveres i mange forskellige materialer, ligefra de "gamle" pladejernsmaterialer til mere morderne som polyester, polycarbonat og ABS plast.

Leverandører af og viden om Vægskabe:

 


Fibox A/S

fibox

Taastrup Hovedgade 101, 1 sal
2630 Taastrup
Tlf +45 43 71 80 55
E-mail: fibox@fibox.dk

www.fibox.dk

Kompetencer: Kapslinger, ABS kapslinger, Alukapslinger, Gadeskabe, Kabinetter, Monteringskasser, Modulkapslinger, Plastkapslinger, Polycarbonat, Polycarbonat skabe, Teknikskabe, Vægskabe

Læs mere om Fibox A/S


Hettich GmbH & Co. KG

Gerhard-Lüking-Straße 10
32602 Vlotho - Germany
Tel.: +45 26 807781
E-Mail: kenan_ceylan@de.hettich.com

www.hettich.com

Kompetencer: Beslag, møbelbeslag, møbelhardware, hængsler, skuffesystemer, udtrækssystemer, skydedøre, glidere, foldedøre, klappebeslag, kontorinventar, hårde hvidevarer, låsesystemer, samlebeslag, greb, interiør, skabe, samleværktøjer, bor, åbningssystemer, grebs fri

Læs mere om Hettich GmbH & Co. KG


Fibox præsenterer ARCA IEC VÆGSKABE
Det er designet til de barske og krævende miljøer. Skabene er 100 % korrosionsfri og udviklet ud fra at det skal være let at anvende og montere i - ARCA er vores bud på et alternativ til tunge stål skabe.

ARCA har træthedsklassen IP66 og maksimal slagstyrke IK10. Serien kan leveres med et stort udvalg af tilbehør.

Fibox er branchens førende inden for udvikling af både nye produkter og nye teknologier til sprøjtestøbning af termoplast kapslinger.

Uanset behovet for indkapsling, så har Fibox en produktserie der lever op til kravene - Vi har det bedste sortiment af kasser  og skabe i høj kvalitet. 

FIBOX - WE MAKE DIFFICULT EASY

Fibox A/S

fibox

 

 

Selsmosevej 2, 2 sal
2630 Taastrup
Tlf +45 43 71 80 55
E-mail: fibox@fibox.dk

www.fibox.dk