Transportemballage

Transportemballage

Transportemballage er typisk bølgepap til papkasser eller ruller til indpakning. I midten af halvfemserne var forbruget på 285.000 t eller ca. 70% af totalmængden af dette materiale. Til emballagen brugte man i 1996 hele 270.000 tons,og man konkluderer derfor, at forbruget af bølgepap til salgsemballage er ca. 15.000 t. Test hvor brugervenlig din emballage er her – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Transportemballage:

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sal-Tech Easy Packaging

Eggebækvej 10, Kravlund
6360 Tinglev
Tlf.: 70272220
E-mail: support@sal-tech.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Kasser og containere er velegnede til at indeholde og beskytte mindre genstande eller partier af varer. Krympefolie og strækfilm anvendes til at omvikle paller eller produkter for ekstra beskyttelse og stabilitet under transporten. Trækasser kan være velegnede til tungere eller skrøbelige genstande, der kræver ekstra styrke og holdbarhed.

Transportemballagen spiller en afgørende rolle i logistik- og forsyningskæden. Det muliggør effektiv og sikker håndtering, lagring og transport af varer på tværs af forskellige geografiske områder. Korrekt valg og brug af transportemballage kan bidrage til at reducere risikoen for skader, spild og tab under forsendelse.

Miljømæssige overvejelser er også vigtige, når det kommer til transportemballage. Der er et øget fokus på at anvende genanvendelige, genbrugsvenlige og bæredygtige materialer til fremstilling af transportemballage. Dette bidrager til at reducere affaldsmængden og minimere den miljømæssige påvirkning af forsyningskæden.

Samlet set er transportemballagen en uundværlig del af moderne handel og logistik. Det sikrer, at varer kan transporteres sikkert og pålideligt fra producent til forbruger, hvilket bidrager til en effektiv og velfungerende forsyningskæde. Med fortsatte teknologiske fremskridt forventes transportemballage at blive endnu mere avanceret og bæredygtig i fremtiden.


Nyt hos DTEmballage: Basicline eco kasser – Genbrugsplast i fokus


01.feb 2024


Basicline eco fra Bekuplast er kasser lavet af 100% genbrugsmateriale. Et skridt mod en mere miljøvenlig fremtid inden for transportemballage.

En grøn udvidelse af Dansk Transport Emballages Produktsortiment – Basicline eco fra Bekuplast er kasser lavet af 100% genbrugsmateriale. Et skridt mod en mere miljøvenlig fremtid inden for transportemballage

2024 begynder med en spændende udvidelse af Dansk Transport Emballages produktsortiment med den nye basicline eco-serie fra Bekuplast. Med Basicline Eco får du ikke kun produkter, der imødekommer dine behov, men et produkt til en overkommelig pris som også er en del af den grønne omstilling.

Basicline eco er en serie af kasser i 100% genbrugs materiale. som er utroligt holdbare og fuldt ud genanvendelig.

Produceret af Bekuplast Quality Compound (BQC) 

Bekuplast Quality Compound er Bekuplasts svar på en mere miljøvenlig og ressource sparende plastemballage. BQC er en polypropylen copolymer som indeholder mindst 50% Post Comsumer Material (PCM) og op til 50% Post Industrial Material (PIM).

Produkter produceret i BQC er velegnet til brug i opbevaring og transportering. Produkter der er produceret i BQC er dog ikke fødevaregodkendt og er derfor ikke egnet til direkte kontakt med fødevarer.

Basicline eco-serien fra Bekuplast er ikke kun en udvidelse af vores produktsortiment, men også vores forpligtelse til bæredygtighed. Med kasser i genbrugsmateriale, der både er holdbare og fuldt genanvendelige, er dette ikke blot en investering i dine behov, men også i en grønnere fremtid.

Hvis du ønsker yderligere information, skræddersyede løsninger eller har spørgsmål om, hvordan denne serie kan imødekomme dine specifikke behov, opfordrer vi dig til at kontakte vores dedikerede specialister.

Se produkterne her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/plastkasser/basicline-eco


Hvordan sikrer du dine produkter under transporten?
Reklame fra mcemballage.dk

Uanset om dine produkter skal rejse tusindvis af kilometer eller bare skal flyttes nogle få kilometer til nabobyen, er det vigtigt, at din emballage er robust nok til at klare turen. Det ville være en katastrofe, hvis produktet blev beskadiget under transporten.

Men hvordan sikrer du bedst dine produkter? Skal du anvende stærke materialer, eller kan du klare dig med indpakning, der ikke stiller store krav til materialets styrke? Overvej, hvordan dine produkter bliver fragtet, og hvilke udfordringer denne transport kan medføre.

En lang rejse stiller krav til emballagen

Din emballage skal kunne klare en lang tur, lige fra den pakkes i din butik eller på dit lager, over landevejens bumpede overflade, og til den lander i dine kunders hænder. For at sikre en effektiv emballage er det væsentligt, at du er opmærksom på alle de praktiske udfordringer.

Emballagen varierer, afhængig af hvilket slags produkt og kundegruppe, du henvender dig til. Hvis du både driver en fysisk butik og en onlinebutik, er det vigtigt at du også tager højde for indpakning til forsendelse. Du kan med fordel overveje, hvilke egenskaber din emballage skal besidde.

Måske ønsker du, at din emballage skal:

  • Gøre det nemt at transportere og potentielt returnere varer
  • Beskytte produkterne
  • Være genanvendelig
  • Optage mindst mulig plads på lageret

Hvordan håndteres transporten af dine produkter?

Det er vigtigt at tage stilling til, om du har behov for emballage til dine produkter i din fysiske butik, eller om du har produkter, der skal distribueres landsdækkende eller måske endda eksporteres til udlandet. Har du eventuelt behov for begge dele?

Du bør ligeledes tage højde for dine produkters dimensioner og vægt. Er de omfangsrige og tunge eller små og lette som en fjer? Hvordan kan de transporteres? I en almindelig papkasse? Hvis du driver en online butik, kan det være, at en bestemt type emballage er optimal til levering, mens en anden type emballage er mere hensigtsmæssig til returneringer.

Sørg for en sikker transport af dine varer

For at opnå den bedste beskyttelse af dine produkter, er det vigtigt at sikre, at de ikke kan røre sig under transporten. Det er derfor en god idé at anvende en robust ydre emballage og tilstrækkeligt med polstring, så dine varer forbliver fastlåste under både håndtering og forsendelse. For skrøbelige genstande som eksempelvis elektronik, glasvarer, keramik og kunst, er det endvidere essentielt, at hvert enkelt produkt er pakket separat, så de ikke kommer i kontakt med hinanden.Cookie-indstillinger