Hydraulisk presse

Du kan få information om Hydrauliske pressere og opbygning af disse, med henvisninger til hvilke hydrauliske områder der skal undersøges. De hydrauliske områder kunne være dekompression, rekylvirkning, fittings, rør og svejseflanger.

Leverandører af og viden om hydrauliske presser:


Povl Møllers Maskinfabrik A/S

Kimmerslevvej 3
4140 Borup
Tlf.: 57 52 62 62
E-mail: info@pmborup.dk

www.pmborup.dk

Kompetencer: Centralsmøring, pressere, presselinier

Læs mere om Povl Møllers Maskinfabrik A/S


Scherers Elektro ApS

Valhøjs Alle 171
2610 Rødovre
Tlf.: 44 84 37 38
E-mail: steffen@scel.dk

www.scherers-elektro.dk

Kompetencer: Elværktøj, håndværktøj, Reparation af el-værktøj og el-hydraulisk, udlejning, diverse test, måling og afprøvning, kalibrering, salg af værktøj og pumper

Læs mere om Scherers Elektro ApS


Serman & Tipsmark A/S

Maltvej 12
9700 Brønderslev
Tlf.: 70 10 09 11
Email: info@serman-tipsmark.dk

www.serman-tipsmark.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Cylindre, Hydraulik og Pneumatik, Hydraulik service, Hydraulikanlæg, Hydraulikblokke, Hydraulikcylindre, Hydraulikfiltre, Hydraulikfittings, Hydraulikgear, Hydraulikkoblinger, Hydraulikmotorer, Hydraulikolier, Hydraulikpumper, Hydraulikrør, Hydraulikslanger, Hydrauliktanke, Hydraulikventiler, Hydraulikværktøj, Hydrauliske anlæg, Hydrauliske pumper, Hydrauliske ventilblokke, Højtryksanlæg, Højtryksfiltre, Højtryksfittings, Højtrykspumper, Højtryksslanger, Højtryksventiler, Oliepumper, Pumpeanlæg, Pumpeanlæg, Pumper, Pumpeservice, Pumpestationer, Pumpestyring, Service af pumper, Service og reparation af kraner, Serviceeftersyn maskiner, Smørepumper, Smøresystemer, Testbænke, Trykfiltre - trykfilter, Trykrørssystemer, Trækprøvning, Træktestbænke

Læs mere om Serman & Tipsmark A/S


Mere viden om hydraulisk presser:

Ligeledes berøres hydrauliske områder i forhold til hydrauliske presser, såsom luftfiltre, styresystemer, og servostyring. Hydrauliske pressere kan udformes som selvstændige maskiner.

Med snit - og stanseværktøj menes masseproducerende værktøjer, hvor arbejdet udføres i mekaniske og hydrauliske presser. Man skelner imellem flere forskellige stanseværktøjer. De områder, som behandles her, er:
- Stanseværktøj.
- Lokkeværktøj.
- Overklipsværktøj.
- Finsnitværktøj


AC Hydraulic opdaterer produktpaletten med fodbetjent lufthydraulisk værkstedspresser med en kapacitet på 40 tons


30.sep 2021


AC Hydraulic A/S tilføjer et nyt produkt til sin palette af populære værkstedspressere: En verdensnyhed inden for værkstedspressere, der letter arbejdet og øger sikkerheden med de tunge presseopgaver

Som altid er der taget højde for ergonomi, sikkerhed og kvalitet, når AC Hydraulic bringer et nyt produkt på markedet. Af ergonomiske og sikkerhedsmæssige forbedringer kan nævnes, at produktet udelukkende skal betjenes med foden.

”Du har nu begge hænder fri. Det giver mulighed for bedre arbejdsfrihed og præcision. Det er fremtidens værktøj, og den er 100 % fodbetjent, hvilket giver endnu større sikkerhed. Det er noget, vi har leveret i private label de sidste ti år, så vi har stor erfaring med det. Vi er glade for nu at kunne tilbyde det til alle vores kunder,” fortæller Salgschef Kenny V. Andersen hos AC Hydraulic A/S.

AC Hydraulic, der er specialister i autoværkstedsudstyr der letter mekanikerens hverdag, har med den lufthydrauliske fodbetjente værkstedspresser sat endnu et skud på stammen af robuste og stabile værkstedspressere til værksteder og industrielt brug, som virksomheden har været kendt for i årtier.

Samtlige produkter fra AC Hydraulic er omfattet af en garantiperiode på op til ti år. 10 års-garantien dækker rammer, chassis og stålkonstruktioner, mens der ydes tre års garanti på pumper og cylindre (det hydrauliske system). Derudover er der 15 års garanti på levering af reservedele. AC-produkter forhandles via AC Hydraulics forhandlernetværk i mere end 50 lande.


AP&T indfører en ny energibesparende teknik i sine hydrauliske presser
Systemet kaldes "Frequency Drive System" og ligner den start/stop-funktion, som findes i moderne biler.

AP&T indfører en ny energibesparende teknik i sine hydrauliske presser. Systemet kaldes "Frequency Drive System" og ligner den start/stop-funktion, som findes i moderne biler.

-Det kan spare mange penge for vores kunder, afhængig af deres elaftale. Det reducerede energiforbrug betyder også miljøgevinster, siger Magnus Svenningsson, Vice Division Manager - Sales, AP&T Press Systems.

AP&T har afprøvet det nye system gennem nogen tid, både i simuleret testmiljø og under hårde betingelser hos en kunde. Systemet styrer omdrejningstallene på de elektriske motorer, som igen styrer det lastfølsomme hydrauliksystem, der er i AP&Ts presser. Det betyder, at systemet hurtigt kan mindske omdrejningstallet i de elektriske motorer og hurtigt få dem i gang igen. Princippet minder om de start/stop-systemer, som findes i mange moderne personbiler.

Resultaterne af afprøvningerne er gode. Da de elektriske motorer optimeres efter, når der virkelig er brug for dem, kan man i bedste fald spare op til 40 procent af energiomkostningen for pressen. Besparelsernes størrelse afhænger hovedsageligt af, hvordan kundens elaftale ser ud.

- De kunder, som har aftaler, hvor man også betaler for reaktiv kraftoverføring, får de store besparelser, siger Magnus Svenningsson.

Flere muligheder for at spare energi

AP&T tilbyder også flere andre muligheder for, at kunderne kan spare energi. Et eksempel er virksomhedens unikke system med hydraulisk styring af de enkelte cylindere, som sikrer, at kun den nødvendige kraft anvendes til en presseoperation. Det system har også den fordel, at man kan køre trykskoen hurtigere, fordi det ikke er nødvendigt at udnytte hele området på cylinderne.

Et andet energibesparende system er det akkumulatorsystem til hydraulikolie, som kan installeres med AP&Ts presser. Med det kan et tilstrækkeligt olietryk holdes gennem længere tid, uden at der skal tilføres ny energi.

- Vi ser, at energispørgsmålet bliver mere og mere vigtigt for vores kunder. Vi har flere systemer, som kan anvendes sammen eller hver for sig, for at hjælpe kunden med at få et lavere forbrug, siger Magnus Svenningsson.