PU lim

PU lim

PU lim er særdeles velegnet til at lime træ udendørs eller i eksempelvis fugtige miljøer. PU lim har nogle egenskaber der gør den ekstra hårdfør og vejrbestandig. PU lim er lidt mørkere i farven end andre lime og skummer normalt op under anvendelse. Det optimale resultat ved brug af PU lim fås ved ophærdning under pres.

Leverandører af  PU lim:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Diatom

Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 77 36 00
E-mail: info@diatom.dk

www.diatom.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PayBack Danmark ApS

Hjulmagervej 1
4300 Holbæk
Tlf.: 93 87 93 86
E-mail: info@pld.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Tlf.: 97 82 20 33

web

Se hele vores produktprogram og profil her

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
E-mail: info@seab.dk

www.seab.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

En af de primære anvendelser af PU-lim er inden for træbearbejdning og tømrerarbejde. Den bruges til at lime trækomponenter sammen og skabe stærke og holdbare samlinger. PU-limen er velegnet til at forbinde både hårde og bløde træsorter og kan bruges til alt fra møbelproduktion til gulvlægning.

I konstruktion og byggeri anvendes PU-limen til limning af materialer som metal, plast og beton. Den kan bruges til at fastgøre paneler, isoleringsmaterialer og dekorative elementer på bygningsstrukturer. Limen danner en robust og vandtæt forbindelse, der modstår belastninger og vejrforhold.

Inden for bilindustrien bruges PU-lim til at samle komponenter som paneler, døre, tag og interiørdetaljer. Denne type lim giver bilproducenter mulighed for at reducere brugen af mekaniske fastgørelser som skruer og søm, hvilket resulterer i lettere og mere strømlinede køretøjer.

PU-lim anvendes også i møbelproduktion til at lime forskellige materialer som træ, metal og plast sammen. Den kan bruges til at samle møbelkomponenter og skabe stærke og stabile møbler, der kan modstå daglig brug og slid.

I skibsbyggeri bruges limen til at samle og forsegle bådskrog og dæk. Denne type lim er velegnet til marineapplikationer på grund af dens vandtætte egenskaber og evne til at modstå saltvand og ekstreme vejrforhold.

Inden for elektronik og elektrisk engineering anvendes lim til at forsegle og beskytte elektroniske komponenter mod fugt, støv og korrosion. Denne type lim anvendes ofte til forsegling af ledninger, kabler og kredsløb i elektroniske enheder.

I hobby og håndværk bruges PU-limen til at lime forskellige materialer som papir, karton, stof og læder sammen. Denne type lim er velegnet til forskellige DIY-projekter og kunsthåndværksapplikationer på grund af dens alsidighed og styrke.

I medicinsk udstyr og sundhedssektoren anvendes PU-lim til at samle og forsegle medicinske apparater og instrumenter. Denne type lim er velegnet til brug i steriliseringsprocesser og kan modstå gentagne rengøringer og desinfektioner.

Samlet set er PU-lim en alsidig og pålidelig limtype med mange anvendelser inden for forskellige industrier og applikationer. Dens stærke bindingsegenskaber og modstandsdygtighed over for belastninger og miljøforhold gør den til et populært valg til limning af forskellige materialer og komponenter.Cookie-indstillinger