Rensevæske

Rensevæske

Rensevæske anvendes for at afrense materialer for maling og andre påførte væsker på forskellige materialer. Der findes bl.a. alkaliske rensevæsker som er en sæbe uden det store skum og som kan anvendes til alle arbejdsmetoder på alle flader, der tåler vand. Kemikalieresistens – Vælg mellem flere hundrede forskellige kemikalier – find programmet her – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Rensevæske:

 

3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Borup Kemi I/S

Bækgårdsvej 53
4140 Borup
Tlf.: 57 56 00 20
E-mail: kontakt@borupkemi.dk

www.borupkemi.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

OFFSHORE Equipment & Services

Fiskerihavnsgade 10
6700 Esbjerg
Tlf.: +45 79 30 60 90
E-mail: sales@o-es.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RAMCON

Bregnerødvej 132
3460 Birkerød
Tlf.: 45 94 20 00
E-mail: ramcon@ramcon.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Denne type væske kan også anvendes i rensekar med varmt vand. Denne type væske kan sagtens erstatte opløsningsmidler ved mindst 90% af alle opgaver.
De mere sure rensevæsker er også sæbeholdige med lidt skum og kan anvendes som rensemiddel til bl.a. overfladebehandling af bl.a. rustfrit stål, til kalk-, rust-  og algefjerning. De vandbaserede rensevæsker kan fortyndes med koldt eller varmt vand alt efter opgavens art.

Inden for elektronik og teknologi bruges rensevæsker til rengøring og vedligeholdelse af elektroniske komponenter, printplader, kabler og enheder. De fjerner støv, snavs og korrosion fra overfladerne og forhindrer elektriske fejl og funktionsfejl.

I fødevareindustrien anvendes rensevæsker til rengøring af produktionsfaciliteter, udstyr, tanke og overflader, der kommer i kontakt med fødevarer. Disse væsker er specielt formuleret til at fjerne fedt, olie, bakterier og rester af fødevarer for at opretholde fødevaresikkerheden og hygiejnen.

Inden for tekstil- og tøjproduktion bruges rensevæsker til rengøring af tekstiler, tøj og beklædningsgenstande. De fjerner pletter, lugt og snavs fra stoffer og genopfrisker deres udseende og fornemmelse. Nogle rensevæsker indeholder også blødgøringsmidler og farvebeskyttere for at bevare tekstiliernes kvalitet og farve.

Samlet set spiller rensevæsker en vigtig rolle i opretholdelsen af renlighed, hygiejne og funktionalitet i både husholdninger og industrier. Deres effektive rengørings- og desinfektionsegenskaber gør dem uundværlige til en bred vifte af applikationer og miljøer.


Hans Følsgaard – Ufarlig rensevæske i 1 liters beholder
Tænk på arbejdsmiljøet – vælg den ufarlige rensevæske
Rensevæsken fra STICKLERS er helt ufarlig at arbejde med.  Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et produkt der ikke er sundhedsskadeligt (Sticklers rensevæske er uden IPA (Iso Propyl Alkohol), som på længere sigt kan skade centralnervesystemet, hvis der ikke arbejdes under de rette forhold) Rense-performance helt i top IPA renser godt, men det gør Sticklers rensevæske så sandelig også! Vi har hverken oplevet eller hørt om problemer i forbindelse med brug af væsken. Vi hører derimod ofte om udfordringer med andre ufarlige væsker – som går under navnet sæbevand o.lign. Udfordringerne kan være at væskerne simpelthen ikke renser godt nok eller at de efterlader en form for fedtet hinde, der kan danne bobler i splidsninger eller refleksioner i konnektor-samlinger osv. Vi har hørt efter! Vi har i den seneste tid fået mange forespørgsler på 1 liters beholdere. Vi har sendt forespørgslen videre til producenten, som har lyttet til os og sat gang i produktionen af 1 liters beholdere. Metalbeholderen er med skruelåg og væsken kan hældes over på plastik-dispensere. 1 liter passer bedre i firmabilen end 3,8 liter! Produktet kan leveres fra uge 46. Vi har fortsat 3,8 liter (med skruelåg), samt 58ml og 240ml i hermetisk lukkede dispensere. Vi har renseprodukter til alle behov - ab lager Der bliver anvendt tonsvis af renseprodukter rundt omkring og vi har også andet end væsken fra Sticklers. Vi har hele porteføljen fra Sticklers – servietter, one-clickers, CleanStixx osv. Derudover har vi nogle udvalgte alternativer, når det kommer til one-clickers og cletop. For mere info om produkter fra Sticklers kontakt Jacob Arent JAR@hf.net / 60121881


Cookie-indstillinger