Værkstedsvogne

Værkstedsvogne er mobile opbevaringsenheder, der er specielt designet til at opbevare værktøjer, reservedele og udstyr i et værksted eller en garage. De er udstyret med skuffer, hylder og rum, der giver praktisk og organiseret opbevaring samt let adgang til værktøjer og materialer under arbejdet.

Leverandører af og viden om Værkstedsvogne (Værktøjsvogne):


BLEVA A/S

Bøgildsmindevej 29
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 11 12 11
E-mail: info@bleva.dk

www.bleva.dk

Kompetencer: Arbejdsborde, Bordvogne, Lagerindretning, Lagerkasser, Lagerløsninger, Lagerreoler, Lagervogne, Løfteudstyr, Løftevogne, Palleløftere, Pallereoler, Pallevogne, Plastkasser, Platformsvogne, Reolsystemer, Stabelkasser, Tip containere, Værkstedsvogne

Læs mere om BLEVA A/S


Hans Høj Lagerinventar A/S

Allévej 60 C
2635 Ishøj, Danmark
Tlf.: 70 27 35 00
E-mail: office@hhl.dk

www.hhl.dk

Kompetencer: Affaldshåndteringsudstyr, Arkivreoler, Cykelstativer, Dækreoler, Gitterbure, Grenreoler, Ladvogne, Lagerindretning, Lagerkasser, Lagerreoler, Løfteborde, Løftevogne, Omklædningsskabe, Opbevaringsskabe, Pallereoler, Pallevogne, Reolsystemer, Stabelbare transportrammer, Stålreoler, Sækkevogne, Tipcontainere, Værkstedsvogne, Værkstedsinventar

Læs mere om Hans Høj Lagerinventar A/S


MODUL-SYSTEM HH A/S

Midtager 28
2605 Brøndby
Tlf.: 70 25 21 60
E-mail: info@modul-system.dk

www.modul-system.dk

Kompetencer: Bilindretning

Læs mere om MODUL-SYSTEM HH A/S


Reollageret.dk

Industrivej 51
6740 Bramming
Tlf.: +45 2481 2844
E-mail: info@reollageret.dk

www.reollageret.dk

Kompetencer: Grenreoler, Lagerreoler, Pallereoler, Plastkasser, Værksteds Inventar

Læs mere om Reollageret.dk


Rudersdal Udlejning ApS

Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk

web

Kompetencer: Materieludlejning, mandskabsudlejning, entreprenørmaskiner, minigraver, gravemaskiner, gummiged, motorbør, dumpere, betonarbejde, gartnerarbejde, værktøjsudlejning, vognmandskørsel

Læs mere om Rudersdal Udlejning ApS


SELMATEC A/S

Industriskellet 7
3540 Lynge
Tlf.: 48 18 90 33
E-mail: post@selmatec.dk

www.fusi.dk

Kompetencer: Arbejdsborde, Grenreoler, Hyldereoler, Industrivægge , Kølemidler, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerløsninger, Lagerreoler, Smøremidler, Værkstedsvogne

Læs mere om SELMATEC A/S


SOLUS A/S - WIMA

Jens Horsbøl
Lisenborgevej 6, Bølling
6900 Skjern
Tlf.: 97 36 80 88
E-mail: jens@solus.dk

www.solus.dk

Kompetencer: Tipvogne, autotrailere, traktorlad, kirkegårdsvogne, renovationsvogne, drænspuler, slamsuger, spuler, specialvogne, vandvogne, rentvandstankvogne, halmvogne, saltsprederundervogne, tagrensere, sneplove, blokvogne, gyllevogne, gartnervogne, ATV vogne, entreprenørvogne, maskinopbygninger, ombygning af tipvogne for syn, slangeruller

Læs mere om SOLUS A/S


Mere viden om Værkstedsvogne:

Værkstedsvogne (værktøjsvogne) fås i mange forskellige varianter, blandt andet med skuffer og skabe. Værkstedsvognene kan være monteret med hjulbremse. Skuffer og skabe kan være aflåselige. Værkstedsvogne er fuldstændig uundværlige på et godt værksted hvor der ønskes orden på værktøjet, så det let og nemt kan overskues. Yderligere er en værkstedsvogn rigtig god, de steder hvor man bevæger sig rundt og hele tiden vil have værktøjet i nærheden.

Nogle vigtige punkter om værkstedsvogne inkluderer:

  1. Opbevaringskapacitet: Værkstedsvogne er konstrueret til at have flere skuffer og hylder, der kan rumme forskellige typer værktøjer og udstyr. Skufferne giver mulighed for at organisere og adskille værktøjer efter type, størrelse eller anvendelse for nem adgang og hurtig identifikation.
  2. Mobilitet: Værkstedsvogne er udstyret med hjul, hvilket gør dem lette at flytte rundt i værkstedet. Dette giver mulighed for fleksibilitet og mobilitet, da værktøjerne kan følge mekanikeren eller teknikeren rundt på arbejdsområdet uden at skulle vende tilbage til en fast opbevaringsplads.
  3. Organisering: Værkstedsvogne hjælper med at organisere værktøjer og materialer på en struktureret måde. Værktøjerne kan være placeret i separate skuffer eller opdelte rum, hvilket gør det nemt at finde det rigtige værktøj og bevare orden i værkstedet.
  4. Sikkerhed og låsning: Mange værkstedsvogne er udstyret med låsningssystemer, der giver sikkerhed for værktøjer og udstyr. Dette er især nyttigt, når værktedsvognen opbevarer værdifulde eller følsomme værktøjer, der skal beskyttes mod tyveri eller uautoriseret adgang.
  5. Ekstra funktioner: Nogle værkstedsvogne kan have ekstra funktioner som bordplader, udtræksbare paneler, magnetiske overflader eller indbyggede strømudtag. Disse funktioner giver ekstra bekvemmelighed og funktionalitet til at udføre forskellige værkstedsopgaver.

Værkstedsvogne bruges primært af mekanikere, teknikere og håndværkere inden for forskellige brancher som bilreparation, maskinreparation, elektronikreparation og generel vedligeholdelse. Ved at have en værkstedsvogn kan brugerne have deres værktøjer og udstyr lige ved hånden, hvilket øger produktiviteten, effektiviteten og organiseringen i værkstedet.


Værkstedsvogn med stor funktionalitet


17.jul 2023


Hos SELMATEC A/S tilbyder vi professionel værkstedsindretning og salg af værkstedsinventar og lagerinventar. Vi har beliggenhed i Lynge nær Farum. Vi arbejder på kunder i hele Nordsjælland og resten af Danmark

Har du brug for en ny værkstedsvogn i virksomheden, er vi hos Selmatec A/S specialister i LISTA, som er en af de førende værkstedsvogne på markedet. Vi tilbyder LISTA vogne til kunder i hele landet. Vi har beliggenhed i Lynge nær Farum. Vi arbejder på kunder i hele Nordsjælland og resten af Danmark.​

Den nye LISTA værkstedsvogn er blevet optimeret i alle de vigtigste funktioner, og giver dig nu endnu flere fordele, funktioner og forbedret ergonomi. Skal du have en eller flere til dit værksted, har vi en masse på lager. Kontakt os for at høre mere de mange gode egenskaber og funktioner.

Professionel værkstedsvogn til industribehov

Arbejder du i industrien, kan der være et større behov for at få struktur og god organisation af alle dine værktøjer og redskaber. LISTA er den ultimative værkstedsvogn, som tillader dig at være meget mere organiseret samt få overblik.

Flyder dit værktøj altid, er det ikke til at få styr på. Prøv en professionel værkstedsvogn, der gør en forskel og gør dig meget mere effektiv.

Du mister ikke dine ting, og der er plads til alt dit grej. Lad os høre om dine behov, så vi kan arrangere et fuldt set up til dig og din virksomhed.

Få et godt tilbud

​Ønsker du at anskaffe en værkstedsvogn fra LISTA, kan du bestille den her hos os til en god pris. Kontakt os for at høre mere om vores priser. Produktet er i høj kvalitet, robust, har god slidstyrke og er ufatteligt stabil.

Ring for at få et godt og uforpligtende tilbud på telefon (+45) 48 18 90 33 eller skriv til post@selmatec.dk. Vi garanterer hurtig levering. Vi ser frem til at høre fra dig​.


Lemvigh-Müller – Værktøjsvogne med system effektiviserede indkøb og gav bedre trivsel hos travle maskinbyggere


22.mar 2023


Både den daglige produktion og indkøb af håndværktøj er blevet lettere, efter maskin- og systemløsningsleverandøren Marel har indført standardiserede værktøjsvogne i samarbejde med Lemvigh-Müller.

Håndværkere, montører og teknikere kan have meget klare præferencer i forhold til deres personlige håndværktøj.

Det kan gøre det besværligt og tidkrævende for virksomhedens indkøbere, når nedslidt, ødelagt eller bortkommet værktøj skal erstattes, eller når der skal købes ind til nyansatte.

Virksomheden Marel, der leverer integrerede systemer samt standardiserede maskiner og løsninger til fødevareindustrien, løste den udfordring med et standardiseret koncept for mobile værktøjsvogne. Vognene kommer komplet udstyrede med alt det håndværktøj, virksomhedens teknikere har brug for. Teknikerteamet har selv været med til at sammensætte værktøjssortimentet i samarbejde med Lemvigh-Müllers forretningsområde Industri, der arbejder tæt sammen med kunderne om individuelt tilpassede samhandels- og logistikløsninger.

Bedre trivsel og højere effektivitet

Resultater er bedre trivsel, mindre spildtid samt en hurtigere og mere effektiv indkøbsproces. Det er både en fordel i forhold til den daglige produktion, og når en nyansat tekniker skal sættes i gang, konstaterer Thomas Lund Jakobsen, Operations Manager på Marels produktionsanlæg i Støvring i Nordjylland.

”Vi har fået en rigtig god og standardiseret værktøjsløsning, som matcher vores teknikeres opgaver hele vejen rundt. Det betyder blandt andet, at vi kan bestille en komplet udstyret værktøjsvogn til en ny tekniker på ét varenummer hos Lemvigh-Müller og få den leveret dagen efter,” fortæller han.

Let at genbestille værktøj

Marels værktøjsløsning til sine teknikere er baseret på en Bahco-værktøjsvogn i en udførelse, der kan holde til hårdt dagligt brug i en travl industrivirksomhed. Den er udstyret med solide, vippesikrede udtræksskuffer med formskårne indlæg, så alt værktøj har sin præcise plads. Her er værktøjets individuelle bestillingsnummer trykt, så det er let at genbestille nedslidt, ødelagt eller bortkommet værktøj. En enkelt skuffe er disponibel til værktøj efter teknikernes individuelle ønsker, og alle værktøjsvogne er udstyret med holder til laptop-computer og lås, som kun kan åbnes ved hjælp af teknikerens personlige nøglekort.

Mere nyt om Værkstedsvogne

Stigende interesse for indkøbsoptimering

Hos Lemvigh-Müller oplever Michael Nørgård Christensen, Key Account Manager i forretningsområdet Industri, stigende interesse for ideer og koncepter, der kan frigøre ressourcer og være med til at udvikle virksomhedernes egen organisation.

”Leverandørstyret lager har udviklet sig fra traditionel sourcing og lagerdrift til et strategisk aktiv, der er med til at styrke virksomheders konkurrencekraft, og det er der stor interesse for at sætte i spil. For eksempel i form af specialtilpassede løsninger som færdigpakkede kit med reservedele og komponenter eller som her, præcist tilpassede værktøjskits. Dertil kommer velkendte driftsmæssige fordele som hurtigere indkøb og reduceret lagerbinding uden at gå på kompromis med leveringssikkerheden,” siger han.

Marel har indtil videre anskaffet 14 værktøjsvogne. De sikrer, at virksomhedens teknikere altid har det relevante værktøj ved hånden. Erfaringerne er så gode, at Marel overvejer en værktøjskuffertløsning efter samme princip for sine rejseteknikere, der servicerer maskiner og anlæg i en lang række lande.


Lemvigh-Müller – Indret din fleksible værkstedsvogn efter dine behov


03.mar 2023


Når du har styr på værktøjet, og du har det lige ved hånden, kan du være mere effektiv. Blikas værkstedsvogne er skabt til, at du kan holde orden. Og så er de mobile, så du kan være fleksibel.

Undgå spildtid

Alt kan have sin faste plads i værkstedsvognen, så det er nemt at finde, hver gang du skal bruge det. Med orden får du overblik, og du bruger ikke tid på at lede. Det giver en mere effektiv arbejdsdag uden spildtid.

Indret vognen efter dine behov

Værkstedsvogne fra Blika er fleksible, så du kan indrette dem, så de passer til dine behov. Modellen VV-1 fås både med hjul (inkl. bremse) og med mulighed for at montere faste ben, hvis der i en periode er mere behov for en stationær arbejdsstation.

God plads til opbevaring

Der er som regel værktøj, som hele tiden er i brug og værktøj, som har det bedst på sin faste plads i en skuffe eller på en hylde. Værkstedsvognen har værktøjstavler på siderne og kan ydermere udstyres med faste værktøjstavler alt efter behov, hvor du kan hænge det, der konstant skal være ved hånden. Derudover har den 6 skuffer og 1 skabssektion med 1 flytbar, galvaniseret hylde. Her kan du holde orden på større maskiner og alt det, som ikke bruges til alle opgaver, og skabs- og skuffesektion kan låses af med hængelås.


HIN præsenterer værksteds trolley-sæt
Hvad skal der egentlig til for at reparere og servicere en bilpark, der tæller flere og flere el- og hybridbiler?

Det spørgsmål hjælper HIN og den tyske producent af kvalitetshåndværktøj hinanden med at svare kunderne på.

I dag efterspørger kunderne nemlig langt mere end bare en skruetrækker. De efterspørger løsninger.

- Et eksempel på en løsning er en komplet værkstedstrolley, som vi i samarbejde har sammensat til EUC Nord i Frederikshavn, fortæller Kim Brødsgaard Hansen, der er Salgskonsulent hos HIN.

- Her får vores kunde fordel af adgangen til Wiha, der i mange år har samarbejdet med elektrikere og tyske elproducenter om at udvikle det bedste værktøj.

- Det er ikke bare grebet ud af det blå, hvad der er på sådan en trolley, supplerer Morten Helbig, Area Sales Manager hos Wiha Nordic A/S:
- Den indeholder alt, hvad der skal til for at reparere og servicere el- og hybridbiler.

Wiha E-Mobility Trolley til undervisningsbrug indeholder 1000V beskyttet værktøj, fra bits og toppe, handsker og tyller til momentværktøj og Wihas elektriske skruetrækker speedE, alt sammen 1000V beskyttet.


Würth – Mix & Match med ORSY
Nu kan du få endnu mere fleksibilitet med nye værkstedsvogne og sortimenter fra ORSY

Værkstedsvognene kan genopfyldes med sortimenter utallige gange - mix indholdet, så det matcher dine behov og opgaver. Det gælder uanset, om du har brug for småartikler, håndværktøj i høj kvalitet eller stærke maskiner - med uendelig variation.


au2parts – Nye værkstedsvogne til mekanikere
au2parts aalborg har solgt 40 nye værkstedsvogne fra KS Tools til TECHCOLLEGE Auto i Aalborg –
– til glæde for ca. 800 af skolens elever og kursister, der nu har endnu bedre værktøj i deres uddannelsesforløb. Der var stor glæde at spore hos både skolens elever og faglærere, da au2parts aalborg levererede 40 nye KS Tools værktøjsvogne, der fremover vil indgå i undervisningen blandt TECHCOLLEGE Autos ca. 800 elever. Det er elever fra linjerne: Grundforløb 1 og 2, samt hovedforløb indenfor lastvogn og personvognsuddannelserne, der primært vil gøre brug af vognene. Derudover bliver der kursister samt elever på flyteknikeruddannelsen, der kommer til at bruge vognene. Uddannelsesleder Jakob T. Pilgaard fra autocollege Aalborg siger om samarbejdet med au2parts aalborg: ”Vi har et rigtig godt samarbejde i det daglige – au2parts er ikke kun vores daglige leverandør af reservedele men også en samarbejdspartner. au2parts og skolen afholder i den forbindelse en række kurser for au2parts’ kunder omkring efteruddannelse, kurser og introduktion af nye leverandører og produkter. Herudover sidder regionschef fra au2parts, Peter Pape i en ERFA gruppe hos TECHCOLLEGE Auto, med henblik på at udvikle og fremme uddannelsen for fremtidens automekanikere. Alt i alt et samarbejde, vi sætter stor pris på, da vi på den måde får et tæt samarbejde med autobranchen”. Helt i tråd med autobranchen er vognene leveret i racing-line serien og i tråd med dette, er udstyret nummeret fra 1 til 40 i Bedste racing stil.