Fugtindholdsmålere

Fugtindholdsmålere (fugtmålere) anvendes til at måle fugtniveauet i et emne eller materiale, således det kan fastsættes og forbehold kan tages. Leverandører af fugtindholdsmålere finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end fugtindholdsmålere, så brug søgefeltet under denne boks. Beregningsmodel til at finde kapacitetsbehov – Se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om fugtindholdsmålere:


Fugtkontrol

Charlottevej 2
4270 Høng
Tlf.: +45 5885 1008
E-mail: info@fugtkontrol.dk

www.fugtkontrol.dk

Kompetencer: Affugtning, affugtningsanlæg, befugtning, befugtningsanlæg, dampbefugtning, fugtstyring, styringer, is i fryserum , frostrum, korrosion, procestørring, fugtkontrol, indeklima, kølerum, luftaffugter, adsorptionsaffugter, tørrerum, tørreskab, tørring, ventilationsanlæg, sorptionsaffugter, skimmelsvamp, mug, luftkonditionering, vandbehandling, 0mvendt osmoseanlæg, filterskabe, højtryksbefugtning, tør luft, renrum, koldtvandsbefugtning, dysebefugtning, ultralydsbefugtning, ultralydsbefugtere, overrislingsbefugtere, højtrykbefugtning, varmelegemebefugtere, gasopvarmede befugtere, dampfordelere, svømmebadsaffugtere, kondensaffugtere, dugpunktsfølere, AW måleinstrument, vandaktivitetsmåling, temperaturfølere, temperaturtransmittere, temperaturmåleudstyr, luftfugtighedsmåleudstyr, fugtighedsmålere, dampbade, bygningsudtørring, byggeudtørring, Areial, Cotes, DriSteem, Gann, Stulz, D&T, Hygromatic, Fisaire. Hygiejnecertifikat

Læs mere om Fugtkontrol


Insatech A/S

Næstvedvej 73C
4720 Præstø
Tlf.: +45 5537-2095
E-mail: mail@insatech.com

web

Kompetencer: Afspærringsventiler, Butterflyventiler, Dataloggere, Flowmålere, Flowmåling, Fugtindholdsmålere, Fugtmåler, Kalibrering, Kalibrering af udstyr, Kalibreringsudstyr, Kontraventiler, Kontrolventiler, Kuglehaner, Kugleventiler, Ledningsevne-måling, Linieskriver, Manometre, Mekaniske ventiler, NAMUR ventiler, Niveaumålere, Niveaumåling, Niveauovervågning, Niveauswitche, pH-måling, Pitotrør, Positioner, Procesventiler, Procesudstyr, Regulering, Reguleringsventiler, Service af procesudstyr, Sikkerhedsventiler, Skibsventiler, Spadeventiler, Sædeventiler, Temperatur, Temperaturfølere, Temperaturmåling, TOC – Total Organic Carbon, Trykkalibrator, Trykmåling, Tryktransmittere, Tørstofsmålere, UV lys, Validering, Vandbehandling, Vandindhold, Viskositetsmåling

Læs mere om Insatech A/S


Polygon DB

Stamholmen 193B
2650 Hvidovre
Tlf.: 72 28 28 18
E-mail: info@polygondb.dk

web

Kompetencer: Følgeskadebekæmpelse, Hjælperøgdykker, følgeskade brand (sikring af løsøre), Rengøring efter brand-, vand- og stormskader, Affugtnings- og udtørrings opgaver, Skimmelsanering, Facaderens, Sikring af døre, vinduer, tag efter indbrud, hærværk og stormskader, stormflodssikring, Renovering af ejendele, Rengøring efter PCB, asbest og bly, Lugtsanering, Ligsanering

Polygonvatro for teknisk skadeservice - Tlf.:  24 790 790

Kompetencer: Kloridmåling på og omkring teknisk udstyr/installationer, Måling af flourid forurening efter lithium ion batterier involveret i brand, Måling af andre korrosive forbrændingsresidualer med væskekromatograf, Vurdering af risiko for korrosion i øvrigt f.eks. fugtniveau eller risiko for atypiske korrosive forbrændingsresiduale, Yderligere følgeskadebekæmpelse på korrosionsfølsomme overflader samt elektronik og elinstallationer, Sikring af udstyr på stedet ved afdækning og fugtreduktion eller flytning af udstyr om nødvendigt, Rapportering af skadevurdering og korrosionsrisiko samt anbefalinger til næste indsats.

Læs mere om Polygon DB


Produal

Generatorvej 8H
2860 Søborg
Tlf: +45 70 26 03 04
E-mail: salg@produal.dk

www.produal.dk

Kompetencer: Automatik, Bygningsautomatik, Elektronisk styring og regulering, CO2 føler, CO2 sensor, Fugtføler, Røgdetektor, Kanalrøgdetektor, Vejrstation, Temperaturføler, Rumregulator, Ventiler, Tryktransmitter, Differenstryktransmitter, Pressostat, Luftflow, Zonestyring, Gassensor

Læs mere om Produal


Endress+Hauser opkøber producent af fugtmålingsteknologi
IMKO Micromodultechnik styrker porteføljen hos Endress+Hauser

Endress+Hauser-koncernen forbedrer sin portefølje yderligere via opkøb af IMKO Micromodultechnik GmbH, som er en producent af innovative fugtmålingssystemer. IMKO’s hovedsæde forbliver i Ettlingen, Tyskland, og virksomhedens 19 medarbejdere fortsætter.

"Fugtmålingsområdet, som er udviklet af IMKO, udbygger vores eksisterende tilbud inden for procesinstrumentering med endnu et centralt kvalitetsparameter," fortæller Andreas Mayr, som er ansvarlig for teknologi og marketing i direktionen for Endress+Hauser-koncernen.  "Desuden minder den teknologi, som IMKO benytter, meget om den teknologi, vi bruger til niveaumåling," forklarer Andreas Mayr.

Innovativ teknologi

IMKO-systemerne måler fugt med Time-Domain-Reflektometri (TDR), som er en teknologi, der er baseret på time of flight for reflekterede radarbølger. Dermed kan man definere den dielektriske konstant for et materiale, som igen er direkte relateret til materialets fugt. "Denne innovative teknologi giver væsentlige fordele i forhold til andre teknologier," understreger Andreas Mayr. "Målingen påvirkes nemlig ikke af materialets konduktivitet. IMKO’s systemer er præcise, pålidelige og omkostningseffektive."

I dag anvendes IMKO’s systemer til at måle fugt i bygninger og jorden, til miljøovervågning samt til procesteknikanvendelser i fødevareindustrien, den kemiske industri og indenfor life science. "Med dette opkøb styrker vi vores strategi om fremover at støtte kunderne lige fra laboratoriet til processen," fastslår Andreas Mayr.

Langsigtet perspektiv

IMKO blev grundlagt i 1984 af Kurt Köhler. Den 67-årige innovator ønskede at sikre, at hans virksomhed var på sikre hænder, så den kunne fortsætte som en velfungerende virksomhed. "Endress+Hauser har en god mulighed for at adressere nye kundesegmenter for vores produkter og åbne op for internationale markeder," udtalte virksomhedens grundlægger og fortsætter: "Som en familieejet virksomhed står Endress+Hauser desuden for de samme værdier som dem, der er kendetegnende for virksomhedskulturen hos IMKO."

Endress+Hauser har opkøbt IMKO gældende fra den 1. oktober 2017. Virksomhederne har aftalt at holde transaktionsoplysningerne fortrolige. Der skal nu findes en ny administrerende direktør for IMKO, mens Kurt Köhler forbliver i virksomheden i et år for at sikre en vellykket transaktion.


Develco Products – Ny Smart Home-teknologi forbedrer indeklimaer og løser problemer med klimaforandringer
Den danske high-tech virksomhed Develco Products er helt fremme på beatet når det gælder innovative IoT-løsninger -

- og de lancerer i denne uge en trådløs luftfugtighedssensor, der vil bidrage til at forbedre indendørs klimaer og forhindre dyre fugtskader.

Smart Home- og Smart City-teknologier vinder i stigende grad frem i dag, og Aarhusianske Develco Products går i front med udviklingen af innovative produkter. Den nylancerede trådløse luftfugtighedssensor har indbygget banebrydende teknologi, der kan bidrage til at skabe sundere indeklimaer i hjem og i institutioner samt forebygge dyre skader på møbler, kunst, musikinstrumenter og andre ejendele, der ødelægges af fugt, hvilket er et stigende problem på grund af nutidens udfordrende klimaforandringer.

Indeklimaet styres via en app

Den innovative teknologi indbygget i luftfugtighedssensoren giver brugeren mulighed for at modtage informationer om indeklimaet for eksempel via en app på telefonen. På den måde kan brugeren kontrollere luftfugtigheden fra en vilkårlig del af verden og sågar styre mange hjem eller institutioner på samme tid fra et centralt sted. Den trådløse luftfugtighedssensor er let at integrere i en eksisterende Smart Home-løsning og kan forbindes med eksempelvis termostater eller ventilationssystemer, der automatisk kan aktiveres, når sensoren måler et behov for det. Med den nye teknologi bliver det i fremtiden lettere at opretholde et sundt indeklima for både mennesker og ejendomme.

Trådløs teknologi giver nye muligheder

Den trådløse luftfugtighedssensor bliver en del Develco Products’ i forvejen brede udbud af produkter til Smart Home- og Smart City-løsninger. Ved Danmarks største elektronikmesse, E-16, der løb af stablen i sidste uge i Odense, fremviste virksomheden en række produkter til Smart Homes – heriblandt intelligente stikkontakter, der muliggør fjernstyring af hjemmets elektroniske apparater, vinduessensorer, der kan give besked via en app, hvis man har glemt at lukke et vindue efter at have forladt hjemme, og ikke mindst brandalarmer, der giver besked på telefonen, hvis der skulle være noget galt i hjemmet. Produkterne er alle udstyret med den trådløse teknologi ZigBee, der muliggør kommunikation mellem mange enheder på en og samme tid. Den trådløse luftfugtighedssensor, der er Develco Products’ nyeste skud på stammen inden, vil bidrage til at skabe banebrydende mulighederne i fremtidens IoT-løsninger.

Den trådløse luftfugtighedssensor vil være i handlen fra Q16 2016.