Lasermåleudstyr

Lasermåleudstyr - Laserstråling, der passerer igennem en gas af molekyler, vil blive absorberet, hvis frekvensen falder sammen med en mulig energiovergang i molekylet, men ellers passere uhindret

Leverandører af og viden om lasermåleudstyr:


Bolls Aps

Ved Gadekæret 11F
3660 Stenløse
Tlf. +45 48 18 35 66
E-mail: info@bolls.dk

www.bolls.dk

Kompetencer: EMC, Elsikkerhed, Maskinsikkerhed, Miljø prøvninger, Internationale godkendelser, Kvalitetsstyring, Vibrationstest, Lasersikkerhed, Lysmålinger

Læs mere om Bolls Aps


Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
SE-635 02 Eskilstuna

Ruskvädersgatan 8
SE-418 34 Göteborg
Tlf.: +46 16 160800
E-mail: info.se@hexagon.com

www.hexagonmi.com

Kompetencer: Berøringsfri måleudstyr, Dimensionsmåling, Lasermåling, Meteorologi, Metrologi, Målemaskiner

Læs mere om Hexagon Metrology Nordic AB


PCE Instruments Denmark ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf.: 70 30 53 08
E-mail: kontakt@pce-instruments.com

web

Kompetencer: Måleudstyr, Endoskoper, Flowmålere, Hårdhedstester, Kraftmåler, pH måler, Stroboskoper, Vibrationsmålere, Tykkelsesmåler, EMF måler, Dataloggere, Testinstrumenter, Kontrolenheder, Laboratorieudstyr, Vægte

Læs mere om PCE Instruments Denmark ApS


Recab Danmark

Hassellunden 14
2765 Smørum
Tlf.: +45 70 300 310
E-mail: sales@recab.com

web

Kompetencer: Advanced Modular Computers, antistatisk udstyr, maskinsikkerhed, kameraer, stregkodelæsere, dataloggere, Embedded Computers og skærme, Industri PC'ere, måleudstyr, laserudstyr, netværk og kommunikation, sensor teknologi, visionssystemer

Læs mere om Recab


ZEISS Industriel Måleteknik

Bregnerødvej 133A 1. Sal
3460 Birkerød
Tlf.: 70 15 70 15
E-mail: info.metrology.dk@zeiss.com

www.zeiss.dk/maaleteknik/home.html

Kompetencer: 3D CT scanning, Formtolerancer, Geometrisk produktspecifikationer, Præcision, Længdemåling, Computertomografi, Koordinatmålemaskiner, Målemaskiner, Positionstolerancer, Produktionsmåling, Kvalitetskontrol, Proceskontrol, Optisk måling

Læs mere om ZEISS Industriel Måleteknik


pro-måling

Bag Vænget 2
3400 Hillerød
Tlf.: +45 21 670 036
Email

www.pro-maaling.dk

Kompetencer: Lasermåleudstyr, 3D DISTO, Afstandsmålere, Digital vinkelmålere og vaterpas, Endoskopkameraer, Fugtighedsmålere, GeoSLAM 3D scanning, GIS produkter, GNSS systemer, Kabelsøgere, Maskinstyring/sensorer, Metalsøgere, Trådløs Monitorering, Målehjul, Niveller Instrumenter, Rotationslasere, Rørlægningslasere, 3D Scannere, Streg- og Punktlasere, Teodolitter, Termometre, Totalstationer, Tilbehør til opmåling m.m.

Læs mere om pro-måling


Hexagon udvider online shop porteføljen med tilbehør til værktøjsmåleudstyr
Nyligt tilgængelig serie muliggør hurtig online køb af løsninger til vedligeholdelse og forbedring af Hexagon værktøjsmåleenheder.

Hexagons Manufacturing Intelligence Division har meddelt, at der tilføjes en række tilbehør af udstyr til måling af værktøjsmaskiner (MTM) til sin onlineshop for kunder i EMEA. Tilbehøret hjælper brugere af værktøjsprober og værktøjs profiler med at vedligeholde og forbedre kvaliteten og pålideligheden af ​​deres Hexagon-værktøjsmåleinstrumenter.

Artikler, der er tilgængelige i Hexagon online shop, inkluderer styli til prober eller værktøjs profiler, styli-adaptere og knæk stængler, kalibreringssæt, temperatursensorer, opbevaringsbokse, batterier og mange andre tilbehør, værktøj og værktøjssæt. Alle disse varer er produkter af høj præcision og høj kvalitet, der garanterer pålidelighed, skaber yderligere produktionssikkerhed og hjælper med at beskytte mod nedetid.

Manuel Müller, Product Marketing Manager hos Hexagon's Manufacturing Intelligence-division, siger: "Brug af det originale tilbehør til Hexagons værktøjsprober og værktøjs profiler sikrer den højest mulige kvalitet og pålidelighed til målinger i produktionsprocessen. Alle produkter er testet og valideret af Hexagon og er afprøvet hos vores kunder. Da disse produkter nu er tilgængelige online på EMEA-markedet, kan vores kunder købe vores tilbehør endnu hurtigere og mere bekvemt. ” Tilbehøret til måleudstyr til værktøjsmaskiner er nu tilgængeligt i Hexagon's Manufacturing Intelligence-afdeling online shop. Hexagon online shop er klar til forretning i hele EMEA-regionen (undtagen Rusland og Tyrkiet.


Sick – Lynende hurtig, selv i dårligt vejr – hårdfør målende laserscanner
Den nye LMS1000 er en kompakt hårdfør målende laserscanner med ekstrem høj 200 Hz scanfrekvens, til datafangst og detektion af objekter i høj fart

Scanneren anvender den patenterede HDDM+, multi-ekko teknologi, som sikrer ekstremt pålidelighed og giver høj immunitet overfor regn, tåge, sne og kraftig sol.

Den maksimale rækkevidden er 64 m. Åbningsvinkel er på 275 grader, hvilket er en signifikant fordel når man skal overvåge rundt om et hjørne. I teorien burde en scanningsvinkel på 270 grader kunne klare denne opgave, men der kan let opstå huller i sikkerheden, hvis en scanner er monteret med den mindste mangel på præcision. De 5 ekstra grader løser problemet en gang for alle.

Scanneren er let at idriftsætte, ikke bare fordi simple ting som stikudtag kan drejes, men fremfor alt fordi indlæringen af felter er gjort helt simpel. Der er mulighed for frit at konfigurere op til 64 felter. Programmeringen kan foregå via SOPAS eller en webserver, hvor man med en browser har direkte adgang til opsætning og diagnose. Der er mulighed for at aktivere automatisk tilpasning af felter, så man ikke får fejlalarmer på grund af ændringer i omgivelserne, træer der vokser ind i et område eller lignende.  

Med sin høje scanfrekvens er LMS1000 perfekt til trafikmonitorering på eksempelvis betalingssystemer, frit-flydende trafik, eller profilmålinger i tunnel-åbninger. Den er velegnet applikationer som kræver hurtig reaktion ved meget kort påvirkning som kan være nødvendig til for eksempel sikringsopgaver i lufthavne og anti-tyveri applikationer.  

Se den på HI17 messen Stand E-4170


Ny laserføler måler med lysets hastighed
OsiSense XUK8T giver nu mulighed for pålidelig og effektiv aftastning af objekter mod alle typer baggrunde. Følerne i serien giver ultrapræcise målinger baseret på teknolgien time of flight.

Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric lancerer nu en kompakt fotoelektrisk laserføler. OsiSense XUK8T giver nu mulighed for pålidelig og effektiv aftastning af objekter mod alle typer baggrunde. Følerne hjælper kunderne med at sikre et let og stabilt flow af pakning og håndtering, når det er vigtigt at kunne måle og kontrollere afstanden af objekter på rullebåndet. Denne ultrapræcise afstandsmåling er baseret på time of flight-teknologien, som bruger lysets hastighed til hurtigt at måle afstande med. OsiSense XUK8T kommer med 2 analoge outputs (window mode) og 2 binære ouputs (grænseværdier).

Kompakt, robust og stor ydeevne
OsiSense XUK8T er en af de mest kompakte følere på markedet (50x50x23 mm), og den kan nemt integreres direkte i maskiner takket være den roterbare tilslutning. Desuden er XUK8T blevet designet til barske arbejdsmiljøer, hvor den både er resistant overfor kemikalier og højtryksrensning. Føleren kan også arbejde i ekstreme temperatuerer fra -40 til +50°C.

Enkel konfiguration
OsiSense XUK8T fra Schneider Electric er en brugervenlig føler med en intuitiv 2-kliks indstilling. Føleren kommer også med en ekstern teach-knap i tilfælde af begrænset plads. Føleren er også tilpasset til afstandsmåling eller til baggrundsafblænding. Der er autodetect på det binære output, for at gøre tilslutningen nemmere (PNP eller NPN), og den simple menu gør det muligt at konfigurere føleren ved hjælp af to tryk.

Pålidelig aftastning
OsiSense XUK8T giver præcis baggrundsafblænding uafhængig af objektets farve, position, form eller vinkel. Desuden er der effektiv baggrundsafblænding selv ved højt reflekterende overflader som sikkerhedsveste. Derudover kommer føleren med en høj tastefrekvens (500 Hz) for aftastning på hurtigt bevægende applikationer. 

For mere information: http://www.tesensors.com/global/en/product/photoelectric/xu