Målemaskiner

Målemaskiner - Koordinat målemaskinen er velegnet til måling af geometriske tolerancer. Alle målinger kan gemmes i maskinens computer til brug for dokumentation og statistik. Afstande ned til 0.001 mm. kan aflæses med målemaskiner

Leverandører af og viden om målemaskiner:


NSM A/S


Ambolten 16
DK 6000 Kolding
Tlf.: 75 53 30 11
E-mail: nsm@nsm.dk

www.nsm.dk

Kompetencer: Spåntagende bearbejdning, spåntagning, certifikatsvejsning, 3-D målemaskiner, emner i syrefast stål og højstyrkestål

Læs mere om NSM A/S


ZEISS Industriel Måleteknik

Bregnerødvej 133A 1. Sal
3460 Birkerød
Tlf.: 70 15 70 15
E-mail: info.metrology.dk@zeiss.com

www.zeiss.dk/maaleteknik/home.html

Kompetencer: 3D CT scanning, Formtolerancer, Geometrisk produktspecifikationer, Præcision, Længdemåling, Computertomografi, Koordinatmålemaskiner, Målemaskiner, Positionstolerancer, Produktionsmåling, Kvalitetskontrol, Proceskontrol, Optisk måling

Læs mere om ZEISS Industriel Måleteknik


Zebicon a/s

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Tlf. 76 50 91 52
E-mail: info@zebicon.com

www.zebicon.com

Kompetencer: 3D scanning, 3D opmåling, CT scanning, Materialeanalyse, Analyse af komponenter, Optisk 3D koordinatmåling, Emneopmåling, Kvalitetskontrol, 3D software, Inspektion, Måleudstyr, Uddannelse og træning

Læs mere om Zebicon a/s


ZEISS køber målecenter i Danmark


01.sep 2020


Efter flere år med opmålinger på ZEISS målemaskiner bliver 3D-CT A/S nu en del af ZEISS

Pr. 1. september 2020 har ZEISS købt målevirksomheden 3D-CT A/S, som blev grundlagt af tidligere medarbejdere fra Motorola i 2009, og hvor Carl Zeiss A/S blev minoritetsaktionær i 2012. Virksomhedens 5 medarbejdere har siden start været særdeles succesfulde især indenfor X-Ray målinger, hvor deres viden og resultater er helt i særklasse. Virksomheden har gennem tiden oparbejdet tætte kunderelationer inden for flere kundegrupper bl.a. medicinal-, maskin- og plastindustrien.

“Danmark er et traditionelt marked for ZEISS. Vi ønsker ikke blot at fortsætte vores salgsarbejde, men vi vil også øge virksomhedens førende markedsposition. Efter at have åbnet og opbygget et tilsvarende målecenter i Sverige, er det et logisk trin i vores målecenter-strategi for Norden at øge kapaciteten og mængden af tjenester, der tilbydes, ved at have endnu en placering i et andet nordisk land. Vi tror på, at den viden, de færdigheder og kundeforhold, som ligger hos 3D-CT, er optimale for et nyt ZEISS-målecenter og vil bidrage til yderligere udvikling af det nordiske marked samt hjælpe os med at styrke vores position og være med til at forme markedet” siger Jochen Weinisch, Head of Sales and Service Nordics, ZEISS Industrial Quality Solutions. Det nye målecenter kommer, som søsterselskabet i Sverige, til at hedde ZEISS Quality Excellence Center.

Den 1. september 2020 bliver 3D-CT A/S grundlæggerne Frank Nielsen og Kim Mortensen indsat som henholdsvis Head of Quality Excellence Center og som Technical Manager for det nye selskab, som føres videre under Carl Zeiss A/S. Sammen med Jochen Weinisch vil de sammen være ansvarlige for integrationsprocessen og den fremtidige udvikling af salg og service i virksomheden. Frank Nielsen siger, ”ZEISS har spillet en væsentlig rolle for os siden start, og jeg er meget glad for, at vi nu bliver en betydelig del af deres forretning fremover. Med integrationen i ZEISS Nordics er et nyt kapitel ved at blive skrevet for virksomheden i Danmark”.

ZEISS overtager en solid virksomhed med en enestående ånd og kultur, der har gennemsyret virksomheden lige siden start i 2009. Alle 5 ansatte i 3D-CT A/S har en betydelig ZEISS-knowhow og stærke relationer til kunderne, og dette vil fremtidigt blive videreført som en del af ZEISS Nordics. Alle medarbejdere vil fortsat være aktive i virksomheden, og understøtte at overgangen bliver så glidende som muligt, især hvad angår kundepleje og service.

Om ZEISS-koncernen

Den internationale ZEISS-koncern er global markedsleder inden for optik, finmekanik og instrumenter. Koncernen har 100 lokationer i mere end 30 lande og er repræsenteret i mere end 50 lande. ZEISS har fabrikker i Europa, Nordamerika, Mexico og Asien og hovedkontoret ligger i Oberkochen i Sydtyskland. På verdensplan har koncernen en omsætning på 6,4 mia. euro og ca. 31 000 ansatte. Carl Zeiss AG blev grundlagt i Jena 1846 og er hundrede procent ejet af fondet Carl Zeiss Stiftung.

I Danmark, Sverige, Norge og Finland har ZEISS ca. 175 ansatte, heraf ca. 35 i Danmark, der varetager salg, rådgivning og markedsføring af ZEISS-produkter og løsninger inden for mikroskopi, elektronmikroskopi, medicinteknik, industriel måleteknik samt kikkerter/sigtekikkerter


KJV – ThreadCheck / Ny universel målemaskine fra ZOLLER
ZOLLERs nye universelle målemaskine - ThreadCheck - tager over, hvor de konventionelle målemetoder, har nået deres begrænsninger!

Seks CNC-styrede akser og den svirvelmonterede ”orthoScan” multi-censor optikbærer gør det muligt at måle alle former for metalbearbejdende værktøjer hurtigt og med absolut præcision! Gevindtappe og -fræsere ligesom specielle flankegeometrier måles med få my’s nøjagtighed - berøringsfrit, automatisk og uden eventuel indflydelse af operatøren!

De præcise aktuelle data for dine værktøjer - og omfattende dokumentation med testrapport - garanterer en høj kvalitet i produktionen, stor proces sikkerhed og minimerer tilsvarende antallet af eventuelle klager!

ThreadCheck har et meget kompakt design og er helt indkapslet og derfor beskyttet mod snavs og forstyrrede lys. Derfor kan maskinen også stå i et produktionsmiljø, så du sparer turen til målerummet, hver gang et værktøj skal kontrolleres!

ZOLLER har gennem mange år har været synonym for gennemgående høj kvalitet, lang levetid, stor funktionalitet og samtidig forbavsende enkel betjening - så en investering i ZOLLERs ThreadCheck målemaskine er en investering i fremtiden!

Se mere i brochuren