Vejrstationer

Vejrstationer anvendes til at forudsige vejret for en kommende periode, i forhold til Regn, nedbør, temperatur, luftfugtighed, vindstyrke, vindretning, vindstød, jordtemperatur, sollys i flere bølgeområder, lufttryk mm. Moderne vejrstationer fungerer ved at en masse sensorer opfanger data, som analyseres og sendes til central enhed

Leverandører af og viden om Vejrstation:


Produal

Generatorvej 8H
2860 Søborg
Tlf: +45 70 26 03 04
E-mail: salg@produal.dk

web

Kompetencer: Automatik, Bygningsautomatik, Elektronisk styring og regulering, CO2 føler, CO2 sensor, Fugtføler, Røgdetektor, Kanalrøgdetektor, Vejrstation, Temperaturføler, Rumregulator, Ventiler, Tryktransmitter, Differenstryktransmitter, Pressostat, Luftflow, Zonestyring, Gassensor

Læs mere om Produal


Mere viden om Vejrstationer:

Mange brancher er dybt afhængige af data om vejr og vind mm. herunder landbruget, gartnerier, fiskeriet m.fl. Nogle vejrstationer har integreret GPS-modtager som anvendes til korrektion af placeringen af selve sensoren i forbindelse med barometrisk måling.


Netatmos smarte vejrstation hjælper danskerne med mere præcise vejrforudsigelser
I Danmark er vejret en betydelig faktor, der påvirker mange af de beslutninger, vi træffer – lige fra vores tøjvalg til vores planer og humør. Netatmos smarte vejrstation hjælper danskerne med mere præcise vejrforudsigelser, så planerne ikke bliver ødelagt af en misvisende vejrudsigt.

Hver dag fanger Netatmos vejrstationer tusindvis af lokale og nøjagtige oplysninger om temperatur, luftfugtighed, nedbør og vind i hele Europa. Udover de informationer, som vejrstationerne giver til brugerne, så udgør de også et af de største vejrnetværk i verden og er hermed en vigtig kilde til information om vejret. Brugerne kan selv anvende vejrstationen til at planlægge deres dage, sportsaktiviteter, havearbejde, etc., alt imens de deltager i et stort netværk af målinger, som er til glæde for mange andre.

Netatmos smarte vejrstation måler præcise lokale vejrforhold, såsom temperatur, luftfugtighed og lufttryk. Disse målinger hjælper meteorologer med at udvikle mere præcise vejrprognoser og bidrager til betydeligt bedre vejrvarsler fra både DMI, men også Yr i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Netatmo deler alle registrerede og offentliggjorte data fra de personlige vejrstationer på et samlet vejrkort over hele verden. Desuden understøtter ”Weather with Netatmo”-programmet både meteorologer og vejrinstitutter i deres prognoser og forskning. Det er også tilfældet for EUMETNET, der består af 31 meteorologiske tjenester, herunder både DMI og Yr. Vejrkortet er tilgængeligt og gratis for alle. Det er det største personligt crowdsourcede vejrfællesskab, der bidrager til en større forståelse af klimaet. Jo flere mennesker, der bliver en del af Netatmos fællesskab, desto bedre bliver vejrprognoserne for alle.

”Vores fællesskab består af forskere spredt ud over hele Europa, og vi arbejder tæt sammen med Netatmo for at forbedre vejrinformation, advarsler og vejledning til såvel mennesker, som organisationer, når det betyder mest,” forklarer Jacqueline Sugier fra EUMETNET Observations Programme.

Siden 2018 har Yr eksempelvis brugt temperaturaflæsningerne fra Netatmos smarte vejrstationer – og nu bliver deres nedbørsmålinger også forbedret med disse data.

Aflæsninger af vejrdata og -historie er nyttige for mange professionelle sektorer, herunder forsikring, fast ejendom, byggeri, energi og landbrug.

Brugere af Netatmos smarte vejrstation behøver ikke at dele deres data. Men de, der gør, vil indgå i og bidrage til et stort fællesskab med data fra vejrstationerne, der skaber bedre vejrprognoser


Summit præsenterer Vejrstationer til den danske industri
Velkommen til Thies Clima

Over 70 års innovation inden for sektoren meteorologi og miljømålingsteknologi. Thies Clima udvikler, producerer og leverer sensorer af høj kvalitet og komplette målesystemer. De er i øjeblikket en af verdens førende leverandører af denne teknologi. Deres produkter opfylder kravene i både tyske og internationale vejrservices samt WMO's (Verdens Meteorologiske Organisations) tekniske forskrifter. For yderligere information

Kontakt Summit Electronics

Steen Holm Madsen shm@summit.dk eller Torben Iversen tiv@summit.dk