Lasermærkning

Lasermærkning er en metode til at påføre permanente mærker eller mærkninger på overfladen af et materiale ved hjælp af laserenergi. Det indebærer at bruge en laserstråle til at ændre eller fjerne materiale fra overfladen og skabe en synlig markering.

Leverandører af og viden om Lasermærkning:

2MARK-IT ApS

W Brüels Vej 5
9800 Hjørring
Tlf.: 98 16 32 30
E-mail: 2mark-it@2mark-it.dk

www.2mark-it.dk

Læs mere om2MARK-IT ApS og se den fulde firmaprofi

Avery Nordic

Theilgaards Allé 4
4600 Køge
Tlf.: +45 7010 1800
E-mail: nordic@avery.com

www.avery.eu

Læs mere omAvery Nordic og se den fulde firmaprofi

Delfi Technologies A/S

Valdemarshaab 11
4600 Køge
Tlf.: +45 70 222 555
E-mail: info@delfi.com

www.delfi.com

Læs mere omDelfi Technologies A/S og se den fulde firmaprofi

Miladan

Ulvehavevej 42-46
7100 Vejle
Tlf.: 7582 8300
E-mail: info@miladan.dk

www.miladan.dk

Læs mere omMiladan A/S og se den fulde firmaprofi


Mere viden om Lasermærkning:

Under lasermærkningsprocessen bruges en laserstråle til at interagere med materialet. Laseren kan enten smelte, fordampe eller kemisk ændre overfladelaget af materialet, hvilket resulterer i en permanent mærkning. Den nøjagtige metode og effekt afhænger af forskellige faktorer, såsom laserens styrke, fokus, impulsvarighed og materialets egenskaber.

Lasermærkning har flere fordele. Det er en ikke-kontaktmetode, der ikke kræver direkte fysisk kontakt med materialet, hvilket minimerer risikoen for beskadigelse eller deformation. Det giver også mulighed for præcise og detaljerede mærkninger, herunder serienumre, stregkoder, logoer, tekst, grafik eller andre identifikationsmærker.

Lasermærkning anvendes i en bred vifte af industrier og applikationer. Det kan omfatte mærkning af metaldele, elektroniske komponenter, plastemner, glas, keramik, træ og mange andre materialer. Det bruges ofte til produktidentifikation, sporing, autentificering, branding eller dekorative formål.

Nogle af fordelene ved lasermærkning inkluderer holdbarhed, da markeringen er permanent og modstandsdygtig over for slid, kemikalier eller UV-eksponering. Det er også hurtigt og præcist, hvilket gør det velegnet til højvolumenproduktion og automatiserede processer.

Lasermærkning kan udføres ved hjælp af forskellige typer lasere, herunder fiberlasere, CO2-lasere og YAG-lasere. Valg af laser afhænger af materialet, mærketype, kravene til præcision og andre faktorer. Lasermærkningssystemer kan være manuelle eller automatiserede og styres normalt af computerstyrede systemer for at opnå nøjagtighed og gentagelighed i mærkningsprocessen.


Nyheder og Indlæg om Lasermærkning


Seneste om Lasermærkning


Cookie-indstillinger