Rundsling

Rundsling er i samme kategori, som eksempelvis båndstropper og alm. løftestropper. Rundsling er et rundt tov, men lastebærende materiale udenpå, som anvendes til tunge løfteopgaver sammen med spil eller taljer. En af fordelene ved rundsling er dens ydre (ofte polyester) som er skånsom over for de løftede emner, men til gengæld følsom overfor ex. skarpe kanter. Rundsling kan fås i mange farver og dimensioner og kan løfte op til flere tons.

Leverandører af og viden om Rundsling:


A/S Scanmarc

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 46 73 01 00
E-mail mail@scanmarc.dk

www.scanmarc.dk

Kompetencer: Stålwirer, rustftri stålwire, galvaniseret stålwire, plastbelagte stålwire, wirestropper, galvaniseret kæder, rustfri kæder, plastkæder, tilbehør til kæder, bolte, møtrikker, øjebolte, øjemøtrikker, surringsgrej, surringsstrammere, surringsbånd, rundsling, suringsringe, D-ringe og Ratchet Loadbinders, befæstning

Læs mere om A/S Scanmarc


Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Kompetencer: Donkrafte, Dynamometre, El-taljer, Faldsikring, Hydraulisk værktøj, Kraner, Kranservice, Kæder, Løftegrej, Rundsling, Sjækler, Spil, Stålwirer, Surringer, Taljer, Vakuumløft, Wirestropper, Løfteklo, Løftemagnet, Surring, Svingkran, Traverskran, LøfteudstyrLøfteåg, Alle produkter, Udlejning, Taljer, Løftestrop, Kraner, Løfte udstyr, Fald sikring, Lufttalje, Faldblok, Dynamometer, Løftepuder

Læs mere om Fyns Kran Udstyr A/S


NOS A/S

Overholm 7, Hatting
8700 Horsens
Tlf.: 7669 7070
E-mail: sales@nos-as.dk

www.nos-as.dk

Kompetencer: Løfteudstyr, løftegrej, surringer, stålwirer & tilbehør, løftekæder og tilbehør, sjækler og vantskruer, øjebolte og svirvler, tovværk og tilbehør, løftebånd, rundsling, kædetaljer, spil, løfteklør, magneter, hydrauliske donkrafte og tilbehør, pallegafler og løfteåg, faldsikringsudstyr, dynamometre og vandsække, ankre, ankerkæder og tilbehør, kabellægningsudstyr, sikkerheds og beskyttelsestape, anoder

Læs mere om NOS A/S


Hos Fyns Kran Udstyr har vi et stort udvalg af rundsling
Vores rundsling kan bruges til mange forskellige løfteopgaver af forskellige emner og materialer. Rundsling er meget anvendelige til emner der ikke må beskadiges, men hvor stor løftekapacitet, lav egenvægt og let håndtering stadig ønskes.

Står du netop og leder efter sådan en sag, men er usikker på hvor du skal starte henne? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi over 100 superdygtige og dedikerede medarbejdere, der alle er klar til at hjælpe dig med lige det, som du har behov for. Vi har sørget for, at klæde alle vores medarbejdere godt på med masser af kompetent viden og knowhow indenfor alle vores produkter. Så befinder du dig i en situation, hvor du godt kunne bruge et råd eller to om rundsling, så står vi klar med åbne arme til at hjælpe dig på bedst mulige måde. Og har vi ikke lige den rundsling du søger? Fortvivl ej! Har vi den ikke liggende på hylden, kan vi helt sikker skaffe den hjem til dig alligevel.

Rundsling - Fyns Kran Udstyr

Du kan kontakte os på telefonen: +45 7015 2015 eller via vores mail: fku@fku.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Rundsling og båndstropper i høj kvalitet fra Carl Stahl
Extrema rundsling
Dyneema® er lavet af højt ydende fibre (HMPE eller UHMWPE), også kendt som "Verdens Stærkeste Fibre". hvilket giver maksimum styrke kombineret med minimum vægt. Dyneema® er op til 15 gange stærkere end stålwire og op til 40 gange stærkere end polyester rundsling. I modsætning til ståltov bliver Extrema® rundsling ikke slidt eller forlænget efter langvarig og omfattende brug.

CERTEX – Stort rundsling til reparation
Store heavy-lift rundsling, som er blevet beskadiget med indstik/snitskader kan repareres, såfremt fibrene inde i inderposen stadig er intakte.

CERTEX Danmark har medarbejdere som er uddannede af Lift-Tex® til at reparere netop denne typer skader på deres rundsling. Når en sådan reparation er udført af uddannet personale, kan rundslinget sagtens godkendes igen, og således holde i mange år.

Se stort rundsling repareres 


CERTEX Danmark laver hver dag kædesling, rundsling og tilbehør i alle mulige belastninger, længder og modeller
Dette er et af de mere specielle, som blev leveret til en producent af vindmøller
Slinget har en WLL på 35 ton, og består af: • Pewag 22mm kædekomponenter i Winner G10 (Grade 100), med opkorter og specielt rundsling samleled type CARW. • Heavy Duty polyester rundsling WLL 20 ton og WLL 30 ton • Green Pin sjækler WLL 25 ton og WLL 35 ton • Green Pin bardunstrammer WLL 27,2 ton Har du et specielt behov, eller ”bare” behov for et standard kædesling, så kontakt os gerne