Rundsling

Rundsling er i samme kategori, som eksempelvis båndstropper og alm. løftestropper. Rundsling er et rundt tov, men lastebærende materiale udenpå, som anvendes til tunge løfteopgaver sammen med spil eller taljer. En af fordelene ved rundsling er dens ydre (ofte polyester) som er skånsom over for de løftede emner, men til gengæld følsom overfor ex. skarpe kanter. Rundsling kan fås i mange farver og dimensioner og kan løfte op til flere tons.

Leverandører af og viden om Rundsling:

A/S Scanmarc

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 46 73 01 00
E-mail mail@scanmarc.dk

www.scanmarc.dk

Læs mere omA/S Scanmarc og se den fulde firmaprofi

Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Læs mere omFyns Kran Udstyr A/S og se den fulde firmaprofi

NOS A/S

Overholm 7, Hatting
8700 Horsens
Tlf.: 7669 7070
E-mail: sales@nos-as.dk

www.nos-as.dk

Læs mere omNOS A/S og se den fulde firmaprofi

OFFSHORE Equipment & Services

Fiskerihavnsgade 10
6700 Esbjerg
Tlf.: +45 79 30 60 90
E-mail: sales@o-es.dk

web

Læs mere omOFFSHORE Equipment & Services og se den fulde firmaprofi


Mere viden om Rundsling:

Rundsling, også kendt som rundstropper eller løftestropper, bruges til at løfte og håndtere tunge belastninger på en sikker og effektiv måde. De er fleksible, stærke og lette at bruge, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af løfteopgaver i forskellige industrier.

Rundsling er normalt fremstillet af stærkt syntetisk materiale som polyester og består af en cirkulær sløjfe uden nogen metaldele. De har typisk en fast eller justerbar længde og kan have forskellige løftekapaciteter afhængigt af deres bredde, materiale og konstruktion.

Nogle af de vigtigste anvendelser af rundsling inkluderer:

  1. Løft af tunge genstande: Rundsling bruges til at løfte og transportere tunge genstande, såsom maskiner, udstyr, rør, stålbjælker, træstammer og meget mere. De giver en sikker og pålidelig løftemetode og er mere skånsomme for belastningerne end f.eks. kæder eller stålwire.
  2. Byggeri og anlægsprojekter: Rundsling anvendes i bygge- og anlægsprojekter til at håndtere og placere byggematerialer, herunder mursten, blokke, betonelementer og andre tunge komponenter. De muliggør præcis positionering og løft af materialer på byggepladser.
  3. Industrielle applikationer: Rundsling bruges også i industrielle miljøer, såsom produktion og forarbejdning, til løft af varer og materialer. De kan være nyttige ved transport af komponenter mellem produktionslinjer, lagerområder eller ved håndtering af tunge eller uhandterlige genstande.
  4. Skibsindustrien: Rundsling er også almindeligt anvendt i skibsindustrien, hvor de bruges til lastning og losning af varer ombord på skibe, løft af udstyr og maritime komponenter samt ved havneoperationer.

Det er vigtigt at følge de korrekte procedurer og sikkerhedsforanstaltninger ved brug af rundsling. Dette inkluderer at kontrollere rundslingens tilstand før brug, overholde de angivne løftetabler og undgå overbelastning. Operatører skal være uddannede og kompetente i brugen af rundsling og følge de relevante standarder og retningslinjer for sikker løftning og håndtering af belastninger.

Cookie-indstillinger