Trailere

Trailere - af trailer typer kan nævnes maskintrailere, sengetrailere, udtrækstrailere, nedbygget trailere, ladtrailere, tiptrailere, box/cargo trailere, båd/auto trailere, trailere med synsfri sammenkobling med mere. Leverandører af trailere finder du i listen på denne side.

 

 

 

Leverandører af og viden om trailere:


Albjerg’s Maskintec A/S

Gl. Sognevej 3
5771 Stenstrup
Tlf.: +45 6226 2491
E-mail: info@maskintec.dk

www.maskintec.dk

Kompetencer: Cellesluser, Hydraulik, Hydraulikanlæg, Hydrauliske anlæg, Hydraulikfittings, Hydraulikslanger, Pneumatisk transport, Smedearbejde, Spåntagende bearbejdning, Spåntagning, Svejsning

Læs mere om Albjerg’s Maskintec A/S


SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Tlf.: 70 10 07 66
E-mail: sawo@sawo.dk

www.sawo.dk

Kompetencer: trailere

 

Læs mere om SAWO A/S


SOLUS A/S - WIMA

Jens Horsbøl
Lisenborgevej 6, Bølling
6900 Skjern
Tlf.: 97 36 80 88
E-mail: jens@solus.dk

www.solus.dk

Kompetencer: Tipvogne, autotrailere, traktorlad, kirkegårdsvogne, renovationsvogne, drænspuler, slamsuger, spuler, specialvogne, vandvogne, rentvandstankvogne, halmvogne, saltsprederundervogne, tagrensere, sneplove, blokvogne, gyllevogne, gartnervogne, ATV vogne, entreprenørvogne, maskinopbygninger, ombygning af tipvogne for syn, slangeruller

Læs mere om SOLUS A/S


Trailergaarden Gantrup A/S

Jylland
Trailergaarden Gantrup A/S - Vest
Gantrupvej 1 - 8752 Østbirk
Tlf. 22 175 157

Sjælland
Trailergaard Gantrup A/S – Øst
Vollerupvej 1 - 4200 Slagelse

web

Kompetencer: Trailere, tilbehør til trailere

Læs mere om Trailergaarden Gantrup A/S


Trailergaarden Gantrup – 20 års jubilæum
ÅBENT HUS 29-10 kl 9-16 - VIND EN TRAILER

Vi giver pølser, øl og vand i begge butikker, Østbirk & Slagelse

Ekstra skarpe tilbud på udvalgt tilbehør

Vi ses på lørdag, d. 29. oktober ml. kl. 9-16


Safe-Tec – ET NYT SAFE-BAR KONCEPT: SAF150VK
Denne nye Safe-Bar løsning henvender sig til til køretøjer som bevæger sig i mere kompliceret terræn. kører du som eksempel med tip trailer på mudrede veje i kuperet terræn er chancen for at køre fast højere. Mange entreprenør køretøjer er udstyret med et centreret bjærgningsøje i fronten, der gør det lettere at fritække og bugsere køretøjet.

Har du en sættevogn og kører ofte med tiptrailer? Denne nye version af Safe-Bar’en sidder permanent monteret på dit køretøj og giver dig en centreret bjærgningsløsning. SAF150VK kan leveres til alle lastbilsproducenter, og giver dig muligheden for at få arbejdet løst effektivt.


Selandia Trailers – Konos 3500 specialtrailer m/veksellad
Super stærk veksellads trailer. Traileren kan både bruges som tip og veksellad funktion, hvor ladet automatisk bliver centreret på traileren ved hejsning. Denne specialtrailer kommer standard med 70 cm. høje aluminiumssider og stærk stålbund. Traileren er meget funktionel, og bl.a. kan ladet sættes af og efterlades fx ved en byggeplads el. lign. Dertil kommer at man kan have flere lad på forskellige placeringer. Der fås en række forskellige lad typer, der kan tilkøbes som ekstraudstyr, herunder blandt andet en lukket aluminiumskasse med døre bag (billedet i midten herunder og en stålcontainer 100 cm høj (billedet til højre herunder).

Normalpris 148.300 kr. inkl. moms – Tilbudspris 138.900 kr. inkl. moms


Ny 4-akslet Nooteboom blokvogn
Med en ny, 4-akslet Nooteboom blokvognstrailer fra Korsdal Trailer i Ans er Preben Andersen ApS i Nykøbing Falster rykket en vægtklasse op.

Med en ny, 4-akslet Nooteboom blokvognstrailer fra Korsdal Trailer i Ans er Preben Andersen ApS i Nykøbing Falster rykket en vægtklasse op, for i kombination med en 3-akslet trækker kan den nye Nooteboom komme op på 71 tons vogntogsvægt og ca. 43 tons nyttelast.

Vi har mange kørselsopgaver med tunge maskiner, containere mm. Vi har i forvejen en 3-akslet nedbygget Nooteboom sengetrailer og en hurtigløber, men vi havde behov for større nyttelast i kombination med lav læssehøjde. Derfor er vi rykket en klasse op til en 4-akslet med udtræk og fire styrende aksler,« fortæller Henrik Andersen. Sammen med sin søster Malene driver han forretningen efter deres afdøde far Preben, der grundlagde den i 1968.

Vi kunne godt have opnået højere totalvægt og lasteevne på den nye trailer, men vi har prioriteret den lave læssehøjde, og så er det lavprofil-dækkene, der sætter begrænsningen,« tilføjer han.

Om baggrunden for at vælge Nooteboom siger Henrik Andersen:

Vi har rigtig gode erfaringer med de hollandske trailere fra tidligere. Henrik Korsdal fra Korsdal Trailer er en dygtig sælger, som giver god rådgivning om mulige løsninger, og han følger op på sagerne,« fastslår Henrik Andersen.

Fakta om ny Nooteboom blokvogn til Preben Andersen ApS, Nykøbing Falster:

Type: MPL-73-04(V), 4-akslet, nedbygget blokvognstrailer med luftbetjent udtræk

Vægte (v. 80 km/t): max. 18.000 kg kingpin, 30.000 kg bogietryk, 48.000 kg vogntogsvægt, (v. 60 km/t): msx. 23.000 kg kingpin, 42.000 kg bogietryk, 71.000 kg vogntogsvægt, egenvægt: 16.800 kg

Aksler og styring: 4x12.000 kg tvangsstyrede SAF-aksler med tromlebremser, Nooteboom el-hydraulisk affjedring med +500 mm hævefunktion, 16 stk. 17,5” hjul med 245/70R17,5-dæk, individuelt og uafhængigt løft af alle aksler, el-hydraulisk styring med separat betjening med styrepult for/bag, GSM-fjernbetjening af styring med automatisk opretning til ligeud-stilling under kørsel.

Lasteflade: 4.200 mm repos med 2-delte alu-sider med 1.560 mm ladhøjde, 8.830 mm nedbygget ladlængde med 780 mm. ladhøjde samt 6.330 mm udtræk til i alt 15.160 mm nedbygget ladlængde

Ramper: 4.000 mm foldbare dobbeltramper, 880 mm bredde, max. 15 tons hjulbelastning, hydraulisk sideforskydelige med fjernbetjening

Udstyr: 2x3 stk. 5-tons surringsøjer på repos, 2x10 stk. 10-tons surringsøjer i kantskinne samt 2x350 mm forbredning til 12 tons og 2x230 mm forbredning til 15 tons belastning på nedbygget del, 12.000 lbs Warn el-spil monteret ved forsmæk, ekstra kæpstokke på repos, samtlige lygter og lys af LED-type, sandblæst og metalliseret chassis, udtræk og ramper inden maling, Beka-Max centralsmøreanlæg på chassis, udtræk og ramper


4 aksel Faymonville Telemax
Nye 4 aksel FAYMONVILLE TELEMAX dobbelt udtræk til 29 m Også 36 m / 44 m på lager.

Du finder den hos Trailerpartner


NOPA dolly og NOPA 3-akslet trailer
SAWO Kolding har leveret et vogntog til Marius Pedersen, Ferritslev. Vogntoget består af en 2-akslet dolly og en 3-akslet trailer fra NOPA
Den samlede tilladte totalvægt er på 40.000 kg. Skammel last på dollyen er 16.000 kg. Det smarte ved dollyen er, at den er udstyret med manuel vipbar trækstang. Dvs. at man med håndkraft kan udløse låsen, vippe trækstang ud til siden, og tage containeren af - helt uden at spænde dolly fra traileren. Den 3-akslede NOPA trailer har en totalvægt på 24.000 kg på boggie med 9 tons BPW tromlebremser, og lift på 1. aksel med manuelt dropventil. Opbygningen er med slædesystem til midter- og sideruller og endda komprimator containere, hvor den ene container skubbes på forfra og den anden bagfra. Desuden er der 4 stk. indvendige combilock - 2 stk. til hver container, og 2 stk. låse til låseslæden. Samtlige mål er tilpasset så mange containere som overhovedet muligt, der kan køre med maks. 2,75 m høje containere. Ligeledes er der leveret en NOPA PTC 240 3-akslet containerpåhængsvogn med bagtip og tvillingmonterede hjul til Marius Pedersen. NOPA PTC 240 har en totalvægt på 24.000 kg og er beregnet til containere på 5-7,0 m. Opbygningen er med overføringsskinner for containere med side og midterruller, samt skinner for komprimator. Skinner er udført i G-100 profil og kantes udvendigt med fladstål 35x12 mm. Bagenden er med fast stop. Foran i forpart er 1 sæt flytbare ruller til kørsel med korte containere. 5 m. containere køres på bagfra så der er brønd for bagruller i forende på påhængsvogn. NOPA PTC 240 containerpåhængsvognen er tillige udstyret med den flotte og kendte gennemgående NOPA lygtebagende, med ikke mindre end 20 stk. LED lys af forskellige kalibre. Den 90-årige virksomhed, Marius Pedersen A/S har udviklet sig til en moderne international koncern, der i dag beskæftiger mere end 4.000 medarbejdere i Danmark, Tjekkiet og Slovakiet. Virksomheden er i konstant udvikling med skarpt fokus på alle aspekter inden for moderne affaldsbehandling… indsamling,  sortering, genanvendelse af og handel med affald som nye ressourcer.