Gummiemner

Gummiemner er produkter produceret af gummi, oftest formstøbte og produceres efter kundens specifikationer. Gummiemner dækker bl.a. over pakninger, bælge og membraner

  

Leverandører af og viden om Gummiemner:


A/S Gunnar Haagensen

Hejrevang 6
3450 Allerød
Tlf.: +45 4817 6500
E-mail: sales@haagensenseals.com

www.haagensenseals.com

Specialiseret indenfor O-ringe, Pakninger, Formstøbte gummi emner, Koenig Expander®, Hydrauliske tætninger, Dynamiske tætnings elementer, Mekaniske tætninger & PTFE og PEEK-elementer.

Læs mere om A/S Gunnar Haagensen


AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Kompetencer: Teknisk gummi, gummidug og plader, pakninger, måtter, profiler og tætningslister, vibrationsdæmpning, plast og skum, støbte emner, gulve og underlag, staldprodukter, lim og klæb, afskærmning, beskyttelse, vulkanisering, fendere, industrislanger

Læs mere om AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S


Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Industrivej 29, 6740 Bramming
Tlf.: +45 4485 8100
Email: info@betech.dk

web

Betech er en specialiseret producent og leverandør af komponenter og løsninger baseret på polymerer som gummi og silikoner, men også PTFE, TPE og PUR, grafit, aramidfibre og metal.

Vores team af produkteksperter og kundekonsulenter repræsenterer en omfattende knowhow på alle typer pakninger, gummitætninger og O-ringe, hydrauliske tætninger, akseltætninger, fleksible bælge og inddækninger, støbte emner af gummi og silikone og vibrationsdæmpere.

Improving your products™ – udtrykker essensen af vores mission: At optimere og forbedre kundernes produkter er det mål, vi altid sigter efter. Kontakt os – så giver vi solid rådgivning om polymere løsninger!

Kompetencer: Tætninger, Pakninger, Vibrationsdæmpere, O-ringe, Teknisk gummi, Formstøbt gummi, PTFE-tætninger, Bælge og beskyttere, Flangepakninger, Akseltætninger, Mekaniske akseltætninger, Hydrauliktætninger, Olietætningsringe

Læs mere om Betech A/S


Böttcher Teknisk Gummi A/S

Norgesvej 6
8700 Horsens
Tlf.: 76 26 93 77
E-mail: jas@boettcher-systems.com

www.tekniskgummi.dk

Kompetencer: Tekniske løsninger indenfor gummi og PU belægninger af valser til alle industrielle formål. Gummiduge, lakduge, afvasker produkter, fugtevand, mm til den grafiske branche

Læs mere om Böttcher Teknisk Gummi A/S


Dunlop Hiflex A/S

Kokholm 5
6000 i Kolding
Tlf.: 4325 4000
E-mail: info@dunlophiflex.dk

www.dunlophiflex.dk

Kompetencer: Hydraulikslanger, højtryksslanger, slangefittings, lynkoblinger, hydraulikrør, skæreringsfittings, hydraulikpumper, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, kugleventiler, retningsventiler, kontraventiler, slangepressere, gummislanger, PVC slanger, ventilationsslanger, luftslanger, kileremme, remskiver, fastspændingsbøsninger, teknisk gummi, gummiplader, hydraulikcylindre, aftrækkere, hydraulisk værktøj

Læs mere om Dunlop Hiflex A/S


Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Tlf.: +45 4466 9830
E-mail: info@gravlund.dk

www.gravlund.dk

Kompetencer: Støbning af gummikomponenter efter opgave, Gummi/metalforbindelser, Specialløsninger i teknisk gummi, Pakninger, Membraner, Gummiprofiler, Gummikomponenter til Medico, Gummipropper, Gummivalser, Designemner, Formstøbt gummi, Gummiemner, Teknisk gummi, Industrigummi, Gummi, Gummiprofiler

Læs mere om Gravlund Industrigummi A/S


Vinkelvej 3
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 16 60
E-mail: olet@olet.dk

www.olet.dk

Kompetencer: Fremstilling af kundespecifikke formpressede og sprøjtestøbte tekniske gummiemner – både med og uden metalindlæg. Gummiemner leveres til fødevareindustrien, landbruget, mikroelektronisk og medico, maskinindustrien, vindmølleindustrien og kraftværker samt marine og offshore.

Gummi/metal-emner, pakninger, gummi, vibrationsdæmper, støbte gummiemner, teknisk gummi, stødabsorber, membraner, industrigummi, kunderådgivning, systemleverancer, farvede gummiemner, silikone-gummi.

Læs mere om Olet Industrigummi A/S


REMA TIP TOP Danmark A/S

Ambolten 27
6000 Kolding
Tlf.: 75 52 81 33
E-mail: tiptop@tiptop.dk

www.tiptop.dk

Kompetencer: Båndservice, Båndrensning, Rensesystemer, Tromler, Båndruller, Slitagebeskyttelse, Sigteteknik, Gummisold, Møllepansring, Polyurethan, Gummi, Transportbånd, Korrosionsbeskyttelse, Flakelining, PVC-Transportbånd, Tromlemotor, Støjdæmpning, 2-komponentlim, Coating, Gummiprofiler, Industrigummi, Polyuretanbelægninger, PVC

Læs mere om REMA TIP TOP Danmark A/S


ROLLTECHNIC A/S

Oldenvej 35 A
3490 Kvistgård
Tlf.: 49 13 91 44
E-mail: ue@rolltechnic.dk

www.rolltechnic.dk

Kompetencer: Transportruller, bremseruller, transporthjul, flervejshjul, rulleskinner, gummiringe, sporkranse, tromlemotorer, løstromler, drivtromler, rustfri tromler, ståltromler

Læs mere om ROLLTECHNIC A/S


Rubberproff ApS

Voergaardsvej 17
9330 Dronninglund
Tlf: 32 26 80 26
E-mail: info@rubberproff.dk

www.rubberproff.dk

Kompetencer: Teknisk gummi, Pakninger, Gummistrimler, Gummifliser, Ringmåtter, Profiler og tætningslister, Fitnessmåtter, Staldmåtter, Gummiplader, Cellegummi, Vibrationsdæmper, Støbte emner

Læs mere om Rubberproff ApS


Olet Industrigummi A/S sprøjtestøber tekniske gummiemner


03.maj 2022


Hos Olet Industrigummi A/S har vi 9 sprøjtestøbemaskiner som producerer gummiemner.

Olet Industrigummi A/S har over 30 års erfaring i at sprøjtestøbe gummi- og gummi/metal emner og vi står klar til at hjælpe med jeres næste projekt.

Indgår der et stort stykantal i jeres næste projekt, så kan I med fordel få sprøjtestøbt emnerne. Fordelen er hurtigere cyklustider end ved alm. formpresning og mindre manuel håndteringstid, hvilket er 2 vigtige grunde til at opnår de mest optimale emnepriser.

Vi kan sprøjtestøbe i alle gummitype - også silikonegummi og fluorgummi, som kræver ekstraudstyr på maskinen og god erfaring. Desuden sprøjtestøber vi også i TPE og TPU materialer. Skal gummiet vulkaniseres fast på metal, så kan vi også det ved sprøjtestøbning.

Kontakt os gerne så tidligt i processen for så hjælper vi gerne med rådgivning i design af emnet samt i valg at den optimale gummitype. Så vi sikrer at kunden får leveret det ønskede produkt.

Kontakt Dorthe Frederiksen på tlf. 7696 3084 eller dlf@olet.dk


Olet Industrigummi sikrer tryghed og fleksibilitet


29.mar 2022


Mange kunder har fået øjnene op for den tryghed og fleksibilitet, der er i at få sine gummiemner leveret af en dansk leverandør. Derfor har Olet Industrigummi fået fremstillet en inspirationsbrochure til nye projekter, hvor der indgår gummiemner.

Se brochuren

Eftersom Olet Industrigummi fremstiller alle kundedesignede og formstøbte gummiemner på fabrikken i Vejen og er en mindre virksomhed, så er der ikke langt fra beslutning til handling. Det gør at vi nemt kan omstille vores produktion og hjælpe med hasteordrer - både når det gælder prøvekørsler og ordre på eksisterende emner. 

Vi sørger også gerne for systemleverancer, hvor vi klarer indkøbet af metaldele til det færdige gummi/metalemne og pakker emnerne i specielle emballager med kunde logo.

Er du inspireret så kontakt Olet Industrigummi på 75361660 eller sendt en mail til Dorthe L. Frederiksen, så hjælper vi gerne med råd og vejledning i design og valg af gummitype til de nye gummiemner.


Gravlund Industrigummi leverer gummidele til bølgeenergianlæg


09.mar 2022


Det lille bølgeenergianlæg har været under udvikling i en årrække, og Gravlund Industrigummi har været sparringspartner på gummiteknologien i hele processen

Da Per Resen Steenstrup købte et lille bølgeanlæg for at videreudvikle teknologien til det patenterede Smart Power Buoy bølgeenergianlæg, tog han kontakt til Gravlund Industrigummi, som skulle levere knowhow om gummiteknologien i anlægget.

Gennem årene er det blevet til udvikling af adskillige prototyper og efterfølgende produktioner af diverse gummidele, der indgår i anlægget.

- Jeg kontaktede Gravlund Industrigummi, fordi jeg ønskede sparring om gummiteknologien og samtidig havde behov for produktion af forskellige prototyper med korte leveringstider. Det var en god beslutning, og i dag er Gravlund også en del af det næste kapitel med færdigudvikling af bølgeanlægget, udtaler Per Resen Steenstrup fra Resen Waves.

Resen Waves Smart Power Buoy er den første i verden til at udnytte den konstante bevægelse af bølger til at drive AUV’er og instrumenter i havet med ren, vedvarende, kontinuerlig energi, samtidig med at den letter uafbrudt datakommunkation i realtid.

Har din virksomhed også en specialproduktion i støbeskeen, hvor du har brug for at teste dig frem til det helt rigtige resultat både hvad angår udformning og materialer? Så tilbyder Gravlund Industrigummi sin ekspertise i rådgivningsfasen. Egne produktionsfaciliteter gør det muligt at teste flere varianter, da vi hurtigt kan fremstille forskellige udfaldsprøver, hvad angår materialer, hårdhed, farvevalg m.m.

Ring til os og få mere information på telefon 44669830 eller på info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores virksomhed i Ballerup ved København for at høre mere om mulighederne.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Virksomheden har mere end 70 års erfaring indenfor gummibranchen, hvor vi producerer komponenter i teknisk gummi til industrien.
  • Vi opretholder for 8. år i træk den højeste kreditrating, AAA, og er certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

Olet Industrigummi A/S leverer gummi/metal emner


11.jan 2022


Mange kunder har fået øjnene op for fordelene ved at gummi bliver vulkaniseret direkte på metallet.

Olet Industrigummi A/S producerer kundedesignede emner hvor gummi vulkaniseres på metal, som er en solid og holdbar kombination, som kan både forenkle og styrke en konstruktion.

Ved at vulkanisere gummi og metal sammen til et støbt gummi/metal emne kan monteringsopgaver også gøres nemmere og skabe mangeartede løsninger på en formgivningsopgave. Vi har egen klargøringsafdelig for at sikre forbehandlingen af metallet er gjort grundig og korrekt, hvilket er meget vigtig for at sikre en god vedhæftning mellem gummi og metal. Er denne forbehandling gjort omhyggelig, så kan silikone-gummi også vedhæfte til metal.

Den vigtigste forudsætning for god vedhæftning mellem gummi og metal, er en grundig forbehandling af metallet, hvor metallet bliver affedtet, sandblæst og primet med den type primer, der passer til gummitypen. Netop her har  flere frustrede kunder kontaktet os med eksempler på emner, der ikke kan holde til den belastning, som gummi/metal-emnet er beregnet til. Det skyldes, at der er ikke er lavet en ordentlig forbehandling af metallet, som gør at vedhæftningen ikke fungerer. Det er tidskrævende at lave en ordentlig forbehandling og derfor kan det være der, hvor der bliver sparet på arbejdslønnen for at kunne levere et billigere produkt - med det resultat at emnet går i stykker før tid.

Vi tilbyder systemleverancer, hvor vi sørger for indkøb og logistik af både metal og gummi, så vi leverer et færdigt produkt til kunden.

Da Olet Industrigummi A/S er en lille virksomhed har vi nemt ved at omstille os og derved hjælpe når hasteopgaver skal gennemføres og leveres hurtigt. Vi hjælper gerne med at vejlede i valg af den rigtige gummikvalitet til opgaven og design af metallet, så den bedste vedhæftning opnås.

Kontakt Olet Industrigummi på tlf. 7636 1660 eller olet@olet.dk


Fra idé til færdigt produkt hos Gravlund Industrigummi
Skal I have udviklet og produceret et gummiemne? Eller en teknisk specialløsning?

I har idéen, sammen udvikler vi løsningen. Ud fra jeres behov bidrager vi med rådgivning om udformning, funktionalitet og materialevalg baseret på firmaets 70 års erfaring i gummibranchen. Alle ordrestørrelser imødekommes – det sikrer vores kunder højest mulig fleksibilitet.

Når produktet er i produktion, kan vi tilbyde ca. 2 ugers leveringstid fra modtagelse af ordre.

Produktionen foregår i egne produktionsfaciliteter i Ballerup, hvilket muliggør den korteste vej fra idé til færdigt produkt.

Et typisk udviklingsforløb kan være:

  • Fremsendelse af skitse, tegning eller et eksisterende emne til Gravlund
  • Dialog om anvendelsen af emnet og hvilket miljø, det indgår i (varme, kemikalier o. lign)
  • Fremsendelse af tilbud på støbeform og produktion af gummiemnet
  • Igangsættelse af støbeform efter ordremodtagelse
  • Fremsendelse af udfaldsprøver i anbefalet gummitype, hårdhed og farve
  • Godkendelse af udfaldsprøver af kunden, før produktionen sættes i gang

Det skal bemærkes, at støbeformen er kundernes ejendom, som vi opbevarer til fremadrettet støbning hos os, men som til enhver tid kan afhentes af kunden.

Kontakt os med jeres idé på 4466 9830 eller skriv på info@gravlund.dk og lad os drøfte en løsning, der passer til jeres behov. I kan læse mere om os på www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • ISO certificeringer: ISO 9001:2015, ISO14001:2015 og ISO45001:2018
  • AAA rated for 7. år i træk

Pladegummi på ruller eller skåret på mål
Gravlund Industrigummi tilbyder pladegummi på ruller eller skåret på mål med korte leveringstider

Søger du en erfaren og kompetent leverandør af udstansede og skårede gummiemner, gummipakninger og gummiplader? Hos Gravlund Industrigummi tilbyder vi gummipakninger efter specialmål, og vi leverer både i cellegummi, mosgummi og i massiv gummi fra simple til komplicerede udformninger. Massiv gummi, cellegummi og mosgummi kan også leveres i plader, hvis kunden selv ønsker at skære det ud.

Gummirullerne og gummipladerne leveres i alle gummityper og tykkelser, og vi kan tilbyde kvaliteter, der er i overensstemmelse med eksempelvis EU1935/2004 (fødevaregodkendt/FDA) og EU2023/2006 for blot at nævne to af de mest efterspurgte – spørg blot ved bestilling.

Kontakt os med din opgave på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Vi åbner også gerne dørene til vores virksomhed, som du er velkommen til at besøge. Se invitation på www.gravlund.dk.

                                                         Om Gravlund Industrigummi:

- Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

- Opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA.