Udsugning

Udsugning fra et rum har kun ringe indflydelse på luftbevægelserne i rummet. Udsugning kan opdeles i flere typer, herunder udsugning af rum, udsugning med ventilation, punkt udsugninger, udsugningsanlæg med mere.

Leverandører af og viden om udsugning:


ETS NORD - Forhandles af Venti AS

 

Banevænget 3
8362 Hørning
Tlf.: 86 92 22 66
E-mail: info@venti.dk

www.venti.dk

Kompetencer: Gitre, Hætter, Kanalsystemer, Lameller, Luftfiltre, Lyddæmpere, Regulerende Spjæld, Udsugningskanaler, Udsugningssystemer, Ventilationsaggregater, Ventilationskanaler

Læs mere om ETS NORD – Forhandles af Venti AS


FlexAir A/S

Flexair

Svalehøjvej 4
3650 Ølstykke
Tlf.: 70 22 44 40
E-mail: mail@flexair.dk

www.flexair.dk

Kompetencer: Rumventilation, Sugearme, Udsugningsanlæg, Udsugning

Læs mere om FlexAir A/S


JRV A/S

Nimbusvej 10
2670 Greve
Tlf: +45 43 95 09 50
E-mail: sales@jrv.dk

www.jrv.dk

Kompetencer: Ventilationsanlæg, sugearme, punktudsugning, udsugning, Smedearbejde, Kemikaliebestandige ventilatorer, Flexoduct Medical, Flexoduct International, Store anboringer, Køleanlæg for datamater, IT-klimaanlæg, Renrumsinventar, Flowvagter til stinkskabe, Stål, Tilbehør til stinkskabe, Kontrolanordning til stinkskabe, Stålrørsvarmeflader, Stinkskabsstyringer, Dampvarmeflader, Renrumsinstallation, Udsugningsventilatorer, EDB-køleunits, Kildefiltre, Punktventilationsalarmer, Punktventilation, Flexoduct, Laboratorieventilationsanlæg, Filterhuse, Centrifugalventilatorer, Luftkonditioneringsanlæg, Hospitalstilbehør, Flow, Renrumsgruppen®, Safe-X-Change®, FLEXODUCT

Læs mere om JRV A/S


Lindab

Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf: +45 73 23 23 23
Email: lindab@lindab.dk

www.lindab.dk

Kompetencer: Systemløsninger og produkter til forbedring af indeklima, Komfortventilation, Industriventilation, Boligventilation, Villaventilation, Ventilationskanaler og tilbehør, Ventilationsaggregater, Ventilatorer, Luftfordelingsarmaturer, Brandspjæld, Kølebafler, Automatik, Lufttæpper, Lyddæmpere, Lyddæmper beregninger, Indeklima, Indblæsning, Udsugning, Lindab Safe, Lindab Rekt, Lindab isol, Lindab Transfer, Lindab InDomo m.fl.

Læs mere om Lindab


Moldow A/S

Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Tlf.: +45 75 39 26 44
E-mail: mail@moldow.com

www.moldow.com

Kompetencer: FilteranlægMaleanlægSpånsugningsanlæg, UdsugningVådmaling 

Læs mere om Moldow A/S


Nederman Danmark A/S

Ryttermarken 3
3520 Farum
Tlf.: 70200302
E-mail: gert.schytt@nederman.dk

www.nederman.com

Kompetencer: Centralstøvsuger, Energispareventilator, Industristøvsuger, Industriventilation. Kanalsystemer, Laboratorieventilation, Punktsug, Punktudsugning, Spjæld - Ventilation, Spånsugningsanlæg, Sugearme, Udsugning, Ventilation, Ventilation installation og vedligeholdelse, Ventilationsanlæg, Ventilatorer

Læs mere om Nederman Danmark A/S


PermaVent

Havrevænget 10
7870 Roslev
Tlf.: 9740 6133
E-mail: mail@permavent.dk

www.permavent.dk

Kompetencer: Punktsugearm, Punktudsugning, Stinkskab, Sugearme, Udsugning, Frisørudsugning

Læs mere om PermaVent


Toico Ventilation A/S

Toico

Stæremosen 55
3250 Gilleleje
Tlf. +45 3262 2001
E-mail: kontakt@toico.dk

www.toico.dk

kompetencer: ventilatorer, sugearme, arbejdskabine med sug, hvirvelsug, ristsug, slibemaskine med udsugningskåber, styring og regulering, ventilationsfiltre, spjæld, trykluftkompressorer, stinkskabe, renrumsarmaturer, laboratorieventilation

Læs mere om Toico Ventilation A/S


Geovent – BREXIT kræver nye løsninger


26.jan 2021


Nu hvor Storbritannien har endeligt forladt EU, er der opstået nye behov

I samarbejde med en af vores Irske partnere, Harold Engineering, har vi leveret udsugningssystemer til de nye toldinspektions haller hos Irish Ports. De har en række inspektionshaller, som hver har ca. 50 ansatte.

Udsugningssystemerne er installeret for at fjerne farlige udstødningsgasser fra lastbiler, når de inspiceres af tolderne, så disse undgår at blive syge af at gå på arbejde.

Harold Engineering har hidtil leveret udsugningssystemer til 4 sådanne inspektionshaller. Larry Dolan, Area Sales Manager – Dust & Extraction, udtaler: ”Der har været megen negative omtale af BREXIT, men her er det endt positivt med en god forretning for både Harold Engineering og for Geovent.


Eltraco Automation er ny forhandler af udsugningssystemer fra BOFA
BOFA International bliver en del af Eltraco Automations stærke portefølje af maskin- og systemleverandører til elektronikindustrien.

BOFA - med hovedsæde i Poole, England og kontorer i Tyskland og USA - leverer udsugningssystemer, der fjerner uønsket damp og støv fra kontor-, klinik- og produktionsmiljøer.

Fælles for systemerne er, at de skadelige partikler frafiltreres, inden luften genanvendes.

"BOFA kommer med nogle super interessante løsninger, som jeg er sikker på, også er relevante for vores danske kunder," siger Mikael Thomsen, administrerende direktør i Eltraco Automation.

Anvendes i et bredt udsnit af brancher

BOFA er grundlagt som familievirksomhed i 1987 og er i dag en markedsledende producent med salg over det meste af verden.

Foruden elektronikindustrien anvendes BOFA's løsninger i dag blandt andet inden for farma, medico og tandlægeindustrien.

Ud over udsugningssystemer udvikler BOFA desuden et væld af tilbehør og filtre til sine systemer.

Læs mere om BOFA her: https://bofainternational.com/en/


Geovent – Ny udlægger med ASA4 arm
Geovent blev kontaktet af en ventilationsentreprenør, idet dennes kunde skulle have nyt smedeværksted, og derfor havde brug for et nyt udsugningsanlæg
Svejseemnerne på værkstedet er meget store, så behovet for ekstra lange ASA 4 arme var nødvendigt. Geovent foreslog, at de skulle bruge de helt nye udlæggerarme, sat sammen med 4 meter udsugningsarme. Netop denne løsning, med de nye udlæggerarme, viste sig at være den helt rigtigt. Kunden er rigtig glad for løsningen, da Geovents nye udlæggerarme er nemmere at positionere over de store emner, der skal svejses. Udlæggerarmen er fremstillet med let bevægelige lejer og bøsninger, som gør armen/udlæggeren meget brugervenlig. Det helt særlige ved denne udlæggerarm er, at den er universal, det vil sige, at hvis man har denne udlæggerarm på sit værksted og ønsker at skifte udsugningsarmen til f.eks. vores WING, ASA eller COMPACT arm, så er dette muligt. Det er nemt at udskifte adapteren, der sidder forrest på udlæggerarmen og på den måde også at udskifte armen.

PermaVent – har siden 1987 produceret effektive og professionelle udsugningsløsninger
Gennem konstant produktudvikling, vil vi sikre optimale og individuelle løsninger til vore kunder og herved forbedre arbejdsmiljøet for den enkelte medarbejder.

Rigtige løsninger findes kun med et gennemtestet produktprogram.
PermaVents produkter har været underlagt grundige tests, hos Teknologisk Institut. Dette garanterer, at produkternes egenskaber er veldokumenterede.
PermaVent udvikler og producerer individuelle udsugnings løsninger til vore kunder. Med det nye design, har vi endnu større muligheder for at tilbyde unikke og godkendte løsninger til:

Frisør saloner, Tand klinikker, Levnedsmiddel industrien, Apoteker, Dyrlæger, Fodterapeuter, Skoler, Laboratorier og hospitaler, Plast- og maskinindustrien, Elektronikindustrien
Nyt design:
PermaVent lancerer et helt nyt design, som vil give de individuelle løsninger, unikke muligheder for et endnu bedre arbejdsmiljø.
• Mindre el forbrug
• Effektiv udsugning
• Nemmere rengøring
• Billigere installation
• Længere holdbarhed
• Flot design


3 komplette proces ventilations anlæg monteret i Vestjylland
3 komplette proces ventilations anlæg monteret i Vestjylland - med højeffektive genvindings anlæg med op til 82% genvindings værdi.... Vi har fra vores salgs afdeling i det Vestjyske - sidste halvår i 2013, leveret 3 komplette ventilations anlæg af forskellige størrelser og til forskellige formål i Esbjerg

3 komplette proces ventilations anlæg monteret i Vestjylland - med højeffektive genvindings anlæg med op til 82% genvindings værdi....

Vi har fra vores salgs afdeling i det Vestjyske - sidste halvår i 2013, leveret 3 komplette ventilations anlæg af forskellige størrelser og til forskellige formål i Esbjerg. Alle 3 anlæg er færdigmonteret og igangsat - Har du lyst til at se dem så kontakt os...
Læs mere om de enkelte projekter ved at klikke på nedenstående links

Oilpower A/S - Udsugnings anlæg til fjernelse af olietåger fra CNC maskiner samt udsugnings anlæg til fjernelse af svejserøg og slibestøv fra svejseværksted - genvindings anlæg til udskiftning af luft i produktionen. Anlægsstørrelse 16000 m3/t.

MTS Svejseservice A/S - Udsugnings anlæg til udskiftning af luft i produktionen efter inconel svejsning samt svejsning i sort og rustfri stål. Kapacitet 8000 m3/t.

IAT A/S - Udsugnings anlæg til fjernelse af dampe ved små maleopgaver - flytning af eksisterende svejserøgs udsugning - etablering af genvindings anlæg til udskiftning af luft i produktionen. Kapacitet 3500 m3/t.

Står du med en kommende udfordring er vi klar...
Står din virksomhed med udfordringer eller tanker om nyt udsugning eller ventilation, for at spare energi og varme i driften, eller er behovet for flere arbejdspladser bare vokset og måske skal i bygge ny produktion og har brug for noget indspark og vejledning. vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed.

Centrale støvsugeranlæg til fjernelse af spåner fra CNC maskiner eller til rengøring i produktionen..

Find flere referencer på vores website.