Deltaco har focus på brandsikkerheden

December er en tid med meget brug af levende lys og Deltaco vil gerne i denne tid have extra focus på brandsikkerhed. 

Deltaco distribuerer det omfattende brand sikkerheds program fra Nexa. Her finder du både brand alarmer, pulver slukkere og skum slukkere ligesom de også har gasalarmer.

Deltaco blev grundlagt i 1991 og er en af Nordens ledende nicheditributør af el- og IT-produkter.
Virksomheden har et meget konkurrencekraftigt sortiment gennem effektiv indkøb i Asien, et moderne logstikcenter i Stockholm og en bred distribution til de fleste store nordiske forhandlere. Virksomheden har vist stabil organisk vækst og øget omsætning hvert år siden starten for 27 år siden. Deltaco har mere end 150 ansatte, hovedkontor i Stockholm og datterselskaber i Danmark, Finland, Norge og Litauen. Virksomheden er eget af DistIT AB som er noteret på First North under forkortelsen DIST. For mere information se www.deltaco.dk