Conrad tilføjer funktionsrigt Tektronix TBS2000 basis oscilloskop til sit program af test- og måleudstyr

Conrad Business Supplies tilføjer den nye TBS2000 serie af basis oscilloskoper fra Tektronix til sit brede og alsidige program af testudstyr. Den nye familie af oscilloskoper betegnes som ”next generation” af basisoscilloskoper af Tektronix, og de nye oscilloskoper kombinerer den længste data-memory med klassens største display. TBS2000 er tiltænkt skopbrugere inden for design- og undervisningsmiljøerne. Versioner med enten 70MHz eller 100MHz båndbredde og to eller fire kanaler er tilgængelige.

Det 9” WVGA (Wide Video Graphics Array) med 15 horisontale (time-) divisions letter testprocedurer med 50% mere areal til signal-views, og en datamemory på op til 20 millioner points betyder, at selv ganske lange signaler kan opfanges og analyseres. TBS2000 er det eneste basisoscilloskop med TekVPI® Probe Interface for optimal applikationsspændvidde for et bredt udsnit af aktive spændings- og strømprober.

Med samplerates på op til 1 Gigasamples / sekund (GS/s) er TBS2000 blevet optimeret til dagens typisk mere komplekse signaler som PWM (pulsbredde modulation) for øje. Den lette anvendelse er underbygget af on-waveform cursor-readouts og 32 automatiske målinger. Den nye serie er designet til at give nem undervisning og og indlæring gennem indbyggede hjælpefunktioner som Courseware hands-on labs og TekSmartLab managementsystemet.

Konnectivitet omfatter en USB 2.0 værtsport på frontpanelet for nem datalagring, endnu en USB 2.0 device-port på apparatets bagside og en LXI-kompatibel 10/100BASE-T Ethernet-port for fjernstyring og –monitering via LAN.

– TBS2000 sætter nye standarder for basisoscilloskoper, og funktionerne gøre opgaver inden for design og undervisning betydeligt lettere. Vi er glade for at kunne tilføje dette spændende og innovative testinstrument til vores produktpalette af Tektronix-instrumenter, siger Harald Lehner, Product Manager at Conrad Business Supplies.

– Den helt nye TBS2000-serie giver brugerne et niveau af designindsigt, som ikke tidligere har været til rådighed inden for denne klasse af instrumenter. Brugeroplevelsen bliver betragteligt løftet med funktioner som det store display, der sikrer nem signalvisualisering, en data-memory på 20 millioner punkter og et omfattende sæt af automatiske waveform-målinger, tilføjer Jeff Yost, direktør for Basic Oscilloscopes, Tektronix, i en kommentar til det nye produkt.

LÆS også: Lemvigh-Müller – Unikke armaturer til Dokk1 blev skabt i takt med byggeriet
Conrad tilføjer funktionsrigt Tektronix TBS2000 basis oscilloskop til sit program af test- og måleudstyr's Firmaprofil
Cookie-indstillinger