Bøgeris – Specialist i transportbånd

TRANSPORTBÅND: Der er nok flere transportbånd omkring os, end vi umiddelbart tænker på. Tænk på din sidste tur i supermarkedet hvor varerne ruller forbi kassen, eller på din sidste flyrejse, hvor kilometervis af transportbånd sørger for en hurtig og smidig transport af bagagen, eller af din egen person via de rullende fortorve!

Hans Christian Nielsen stiftede Bøgeris Transportbånd tilbage i 1983. I dag er virksomheden beliggende i Sorø, hvor den danner rammen om 12 medarbejderes travle og spændende hverdag!

Opgaverne
Etablering af et nyt transportbånd kræver ofte, at vi tager ud til kunden for at besigtige de aktuelle forhold, og den aktuelle opgave, fortæller han.
– Vi skal f.eks. vide hvordan produktionsmiljøet er, om det skal etableres i “ren-rums-miljøer” eller som råstoftransportør i entreprenørbranchen, og hvor store afstande båndet rækker over.
– Støj og støv er andre faktorer, der også skal være styr på, når en optimal løsning til opgaven skal projekteres.
– Ud fra denne indledende snak sammensætter vi et forslag til en løsning af opgaven, som selvfølgelig dokumenteres.
– Alle vore anlæg er nemlig dokumenteret, bl.a. af hensyn til efterfølgende udførelse af service – og reparation på anlægget.
– Kunden kan blot ringe og give os nummeret på rullebåndet, så kan vi ud fra vores database hurtigt finde og levere eksakt den rigtige reservedel, så produktionsmiljøet kan blive genskabt hurtigt i tilfælde af nedbrud, forklarer han.
Service
– Service er altafgørende for vores kunder, fortsætter Hans Christian Nielsen. – Når en enkelt del af et større transportsystem f.eks. bryder ned, virker det som når man piller et lille tandhjul ud af en stor maskine: Det hele går i stå!
– Vores kunder ved, at de altid kan regne med hurtig udrykning fra en af vores 7 servicevogne på Sjælland, så fejlen kan være udbedret på max. et par timer.
– Vi tilbyder ligeledes vores faste kunder at komme og udføre vores service- og vedligeholdelsesopgaver på deres anlæg på tidspunkter, hvor der alligevel er produktionspause. – På den måde belaster vi ikke den kostbare produktionstid, understreger han.
– Blandt de mere kuriøse opgaver kan jeg nævne, at vi har serviceret Vandrutchebanen på Bakken i de 23 år, den har eksisteret, smiler han.

Eget værksted
– Vi har her i Sorø de helt perfekte pladsforhold, idet vi har et 1.500 kvm. stort indendørs areal til at lave testopstilling af løsningerne, inden vi leverer dem på kundens produktionssted.
– Endvidere råder vi her over et komplet smede- og maskinværksted, som gør at vi er i stand til at konstruere transportbåndene helt fra bunden, ligesom vi reparerer såkaldte ?tromlemotorer? af alle slags.
– Det er også her vi leger med nye konstruktioner, når kunderne giver os udfordringer! Vi har netop konstrueret et bånd der fungerer som en barnevognstest, hvor barnevognen udsættes for 72.000 gennemløb, for derefter at blive skilt ad for at se, hvordan det er gået ud over de enkelte bevægelige dele på vognen.

Du kan kontakte Bøgeris Transportbånd på telefon 5767 0019, og du kan se mere om firmaet på www.boegeris.dk

LÆS også: Arbejdsgiverne – Kun få af de små bruger erhvervsudvikling
Bøgeris – Specialist i transportbånd's Firmaprofil
Cookie-indstillinger