Dansk Brandteknik – Måske er din ildslukker farlig

Det skyldes et helt forkert fokus ved anskaffelsen, hvor det var vigtigere, at slukkeren er helt renlig, end at den rent faktisk kan slukke branden.

Der sidder i dag tusindvis af CO2-slukkere (kulsyre) rundt om i de danske kontorer og institutioner. Disse slukkere er fuldstændig virkningsløse hvis der opstår brand i træ, papir, pap, tekstiler … hvilket jo netop er det, der udgør brandfaren på f.eks. et kontor. Faktisk risikerer de at sprede branden på grund af det høje tryk.
CO2-slukkere er egnet til slukning af små brande i brandfarlige væsker og gasser, men det har du næppe ret meget af på dit kontor, vel?

Den rigtige løsning er WaterMist – en vandtågeslukker, der er markedets mest effektive, skånsomme og miljørigtige brandslukker. Du får den i en rustfrit stålbeholder, som sikrer lang levetid, og den er testet imod 35.000 volt for at give dig optimal sikkerhed, hvis du skulle ramme spændingsførende udstyr.

Mere information: www.danskbrandteknik.dk
Dansk Brandteknik a.s.
Rosenkæret 31
2860 Søborg
Tlf: 70 111 333

LÆS også: Dansk Brandteknik a.s. – Brand i friture er mere udbredt, end man tror
Dansk Brandteknik a.s.'s Firmaprofil