X10 CAPITAL & CONSULTING KØBER NORSK VIRKSOMHED

X10 er en hybrid mellem en kapitalfond og vækstrådgivning og blev etableret sidste år af tidligere koncernchef Ole Mikael Jensen og vækstekspert Jesper Elling. Ideen var, at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at skabe markant og lønsom vækst.
 
Co-founding partner Jesper Elling fortæller: “…vi har fået en helt fantastisk start. Vi har fået mere end 60 henvendelser i de seneste 8 måneder og har købt os ind i tre virksomheder med bestemmende indflydelse og yderligere to virksomheder hvor ejerskabet er syntetisk. Hertil kommer de mange vækstprojekter som vi pt løser for virksomheder, banker og kapitalfonde, så vi er totalt booket op”.
 
Senest har X10 købt 50% af den norske virksomhed Rico Gruppen der tilbyder indretning og foliering af håndværkerbiler. Virksomheden er i dag en succesfuld regionalspiller på det norske markedet og planen er, at etablere virksomheden i de største norske byer samt i Danmark og Sverige.
 
Co-founding partner og kommende bestyrelsesformand Ole M. Jensen fra X10 fortæller: “…vi har længe fulgt branchen for bilindretning i Norden, og det var tydeligt for os, at Rico Gruppen har markedets bedste produkt og til markedets bedste pris. Det var oplagt for os at gå sammen med den kompetente ledelse/ejer og skabe Norden største virksomhed indenfor bilretning og beslægtede ydelser”.
 
Tidligere eneejer og forsat adm. dir. Nils Olaf Osnes fortæller: “…vi har i Rico Gruppen brugt de seneste år til udvikle markedets bedste løsning for indretning af håndværkerbiler. Vores produkt optimerer indretningen via laserscanning af bilen og giver langt bedre funktionalitet og produktivitet for håndværkeren. Og så er vores indretning miljøvenlig og rent faktisk markant billigere end andre løsninger, idet vi producerer alt selv, uden fordyrende mellemled. Tiden er nu helt optimal i relation til en international vækstambition, og efter grundige overvejelser stod det klart, at X10 var den optimale partner”.
 
Den nye vækststrategi bliver implementeret i de kommende måneder

Se leverandører af bilindretning her
Cookie-indstillinger