Altro – Ny vægbeklædning gør op med snavsede fuger og flækkede fliser

Nu er det muligt at blive de snavsede fuger og knækkede klinker kvit på landets hospitaler, plejehjem, kommercielle køkkener og andre steder, hvor der stilles høje krav til daglig rengøring og hygiejne.

Altro lancerer nemlig den hygiejniske, vandtætte og uigennemtrængelige vægbeklædning i vinyl, Altro Whiterock™ FR, som kan formes og bøjes i hjørnerne. Vægbeklædningen kan fx kombineres med Altro sikkerhedsgulve, der tilbyder vedvarende skridsikkerhed ved at reducere skridrisikoen til én ud af en million gennem hele levetiden. Resultatet er et komplet integreret hygiejnisk system.

Perfekt til områder, hvor man ikke kan gå på kompromis
– Altro Whiterock er blevet afprøvet og testet over hele verden gennem mere end 30 år. Vægbeklædningen lever op til strenge hygiejnestandarder og giver en pletfri overflade, der nemt kan tørres ren. Den er også ekstremt slagfast og passer derfor til travle miljøer, hvor du har brug for en effektiv og enkel løsning, der holder i årevis, fortæller Michael Persson, der er nordisk områdeleder hos Altro.

Erfaringen fra andre europæiske lande, hvor Altro Whiterock har været anvendt gennem mange år, viser, at livstidsomkostningen set over et 25 års perspektiv er 20 pct. lavere end for flisevægge. Det skyldes, at vægbeklædningen ikke skal vedligeholdes i samme omfang som flisevægge på grund af fx pletter, revner i fugemassen eller individuelle fejl i klinkerne. Michael Persson supplerer:
– I modsætning til flisevægge udgør Altro Whiterock FR en fuldstændig glat, robust og jævn overflade, der effektivt forhindrer snavs og skidt i at sætte sig fast i revner, kanter eller fuger, hvor det kan danne grobund for bakterievækst. Det gør vægbeklædningen perfekt på steder, hvor du ikke kan gå på kompromis med hygiejnen og heller ikke ønsker at bruge unødige ressourcer på rengøring og vedligehold.

Altro Whiterock FR lanceres i Danmark i to varianter: Altro Whiterock White™ FR, der er helt hvid, så man kan skabe det ultimative hygiejniske miljø. Derudover Altro Whiterock Satins™ FR, der med sine fire pastelfarver bidrager til at skabe en beroligende atmosfære i lys, nordisk designstil.

Helt nye muligheder for gulvlæggerfirmaer
Lanceringen af Altro Whiterock FR åbner dermed for helt nye forretningsmuligheder for landets gulvlæggerfirmaer. De kan nemlig med Altro Whiterock FR føje effektive vægløsninger til opgaveporteføljen, og Altro ser derfor frem til at påbegynde træningen af de første firmaer i anvendelsen af den effektive vægbeklædning.

– Vi har allerede arrangeret kurser for gulvlæggerne i både Viborg og København, hvor vores teknikere vil gennemgå løsningen, og hvordan den installeres, og vi glæder os til at komme i gang, runder Michael Persson af

LÆS også: Rittal A/S – Opnå højere driftssikkerhed med målrettet luftføring
Altro – Ny vægbeklædning gør op med snavsede fuger og flækkede fliser's Firmaprofil
Cookie-indstillinger