Dansk Mobil Beton A/S får egen pumpeafdeling

Hos Dansk Mobil Beton A/S oplever man i øjeblikket stor fremgang i salget af beton til både professionelle og private kunder. Konceptet med at blande betonen direkte på byggepladsen med alle de fordele, der følger med, er noget som man i byggebranchen for alvor er ved at tage til sig.
Som en naturlig følge af, at vi får flere kunder stiger efterspørgslen efter betonpumpning, fortæller salgsassistent i Dansk Mobil Beton A/S, Rina Staxen Madsen. Desværre oplever vi ofte, at vi ikke kan skaffe de efterspurgte pumper, når kunderne har brug for dem, og derfor må vi nogle gange sige nej til kunden.

Egen pumpeafdeling
Konsekvensen er, at kunderne får en dårlig oplevelse og virksomheden mister omsætning og begge dele er naturligvis ikke tilfredsstillende, siger administrerende direktør i Dansk Mobil Beton, Ole Keinicke Christensen.

Derfor har vi valgt at oprette vores egen pumpeafdeling og vi vil således fremover kunne tilbyde alle vore kunder at få pumpet betonen, som en del af vores service.

Når vi har vores egen pumpeafdeling, risikerer man ikke længere at gå forgæves eller skulle udsætte sin støbning, men vi forventer selvfølgelig også, at det vil kunne tiltrække flere nye kunder, når det bliver almindelig kendt, at vi kan tilbyde pumpning fra dag til dag, slutter Ole Keinicke Christensen.

LÆS også: Altro – Ny vægbeklædning gør op med snavsede fuger og flækkede fliser
Dansk Mobil Beton A/S får egen pumpeafdeling's Firmaprofil
Cookie-indstillinger