Festo – Digitale nyskabelser betaler sig

Med denne pris hædrer Bosch væsentlige leverandører for fremragende præstationer på områderne innovation, kvalitet og pålidelighed.

Oliver Merle (Director Materials Management, Bosch Packaging Technology) og Malte Ihlenfeld (Director Corporate Sector Purchasing and Logistics, Maintenance, Repair and Operations, Robert Bosch GmbH) overrakte prisen til Dr. Ansgar Kriwet (Member of the Management Board Sales, Festo) og sagde: “Bosch tilstræber at skabe bæredygtige forretningsforbindelser og gensidig vækst på verdensplan sammen med sine bedste og mest nyskabende leverandører. Dette omfatter især kriterier som global tilstedeværelse og nyskabende produkter og serviceydelser.”

Festo har været en sådan partner for Bosch siden 2015. “Festos aktiviteter inden for digitaliseringen af industriapplikationer er meget vigtige for Bosch. Festos Motion Terminal, som vi anvender i en pakkemaskine som udviklingspartner, er en vigtig milepæl,” tilføjer Oliver Merle.

“Hvad der driver os, er de høje standarder, som vores kunder sætter for vores præstationer,” svarede Dr. Ansgar Kriwet, og tilføjede: “Denne pris er en stadig påmindelse om, at vi bliver ved med at bevise vores potentiale, især inden for digital pneumatik og automationsteknologi.”

Certifikatet blev overrakt under et besøg fra indkøbschefer i Bosch-koncernen til Festos Teknologifabrik i Ostfildern-Scharnhausen, Tyskland.

LÆS også: Festo – Nøglefærdige løsninger øger effektiviteten i højt specialiseret maskinproduktion
Festo A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger