Ny mand i spidsen for Dan-iso A/S

Dan-iso A/S producerer isoleringsmateriale af polyurethan (PUR) og polyisocyanurat (PIR) og er en af Europas førende producenter af PUR rørskåle. Salget sker som led i en strategisk handleplan. “Efter 12 års ejerskab har Industri Udvikling ønsket at realisere deres investering og i den forbindelse var det naturligt for mig at foretage et generationsskifte”, fortæller den afgående direktør Fin Højgaard, der fortsætter som konsulent i virksomheden nogle måneder.

Fremtidens mand
Erik H. Møller, der er 47 år og bosiddende i Ikast, er en stærk kompetence inden for ledelse og produktion med erfaring fra både metal- og plastindustrien. I hele sin karriere har Erik H. Møller beskæftiget sig med supply chain management og industrielt flow, herunder optimering af logistik, kvalitetssikring, produktion, indkøb og tværgående procesforløb. Det er således en stærk ressource, der pr. 15. januar 2018 sætter sig i direktørstolen, samtidigt med, at han overtager virksomheden. “Arbejdspladserne skal også fremover være i Haubro og på sigt øges.

Jeg glæder mig over Danisos kompetente og dedikerede medarbejdere og har stor respekt for virksomhedens unikke DNA med troværdighed og kvalitet, både internt i huset og overfor vore kunder og samarbejdspartnere”, siger Erik H. Møller og fortsætter: “Forsyningssektoren generelt har et enormt forretningspotentiale. Som medskabende underleverandør, vil vi gøre vores for at dette potentiale udnyttes fuldt ud. Derudover vil vi bidrage konstruktivt til, at flere brancher får kendskab til PUR og PIR, som er et af de mest effektive isoleringsmaterialer, der er på markedet i dag”.

Dan-Iso A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger