Brady – Opmærkning af elektroniske og elektriske enheder med stor fleksibilitet

Brady Corporation tilbyder et komplet udvalg af holdbare labels, der kan designes med høj fleksibilitet og udskrives vha. avancerede teknologier.

Stor fleksibilitet
Der kan føjes flere oplysninger til labels til enheder takket være ekstremt præcis udskrivning, der betyder, at flere specialtegn, symboler, tegn, logoer og bogstaver fra hvert alfabet er letlæselige med små skrifttyper. Dette giver øget fleksibilitet, hvad angår labelernes indhold, og er en hjælp til, at virksomhederne bedre kan støtte kunderne med sikkerhedsanvisninger og oplysninger om kravoverholdelse, samtidig med at der er større muligheder for branding ved at tilføje et firmalogo. Brady tilbyder også specialiseret support i forbindelse med illustrationer som en hjælp til at designe labels med størst mulig virkning og klarhed.

Fås med komplet fortryk eller til færdiggørelse på stedet
Labelerne tilbydes med komplet fortryk, så de er klar til påsætning enten manuelt eller med en labelføder og det eksisterende produktionsanlæg på automatiserede produktionslinjer. Labelerne kan også være delvist fortrykte og så færdiggøres på produktionsanlægget til enheder med partinumre, produktionsdatoer eller andre oplysninger vha. en Brady-printer. På automatiserede produktionslinjer kan dette gøres med BSP61-udskrivnings- og påsætningssystemet eller med BradyPrinter i7100-labelprinteren til industriel brug og ALF14-labelføderen.

Maksimal holdbarhed
Bradys labels er holdbare og kan holde i hele levetiden for mange elektroniske og elektriske enheder, selv når de udsættes for mere ekstreme forhold som varme, kulde, fugt, slitage, olier og smøremidler, vejrforhold og kemikalier. Der fås et bredt udvalg af UL-godkendte, holdbare labelmaterialer, der sidder godt fast på enhver overflade. Alt afhængigt af den tilsigtede brug kan Brady fastslå, hvilket labelmateriale der vil give den ønskede holdbarhed for enhver enhed.

LÆS også: Brady – Solide og skræddersyede labels til bilbranchen
Brady Danmark's Firmaprofil
Cookie-indstillinger