Danløft A/S fandt den rette løsning til MAN Truck & Bus i Padborg

MAN Truck og Bus i Padborg stod i et dilemma i forbindelse med køb af en kran. MAN havde et ønske om at undgå søjler på gulvet, fordi dette ville skabe gener ved deres port. Med rådgivning fra Danløfts salgstekniker fandt de i fællesskab frem til den rette løsning for dem, nemlig en 1000 kg let traverskran.

Travers kranen er placeret i loftet hvilket betød at MAN fik opfyldt deres ønske om at undgå søjler på gulvet. Travers kranen, som blev leveret af Danløft A/S i Aabenraa, har en løftekapacitet på 1000 kg hvilket gør det muligt at løfte pladerne når de skal skærer til og bukkes, samt monteres på lastvognen.

Martin Raun Johansen fra MAN Truck & Bus i Padborg fortæller, at de super glade for kranen. Kranen er en stor hjælp i hverdagen og har hjulpet til at øge effektiviteten i produktionen. Desuden fortæller han at kranen har gjort det lettere at arbejde, i og med at de lettere kan flytte rundt på diverse dele.

Danløft er glade for at kunne leverer et produkt som MAN Truck & Bus i Padborg er tilfredse med. Står du også og mangler en kran, løftegrej eller et certificeret serviceeftersyn, så står Danløft klar til at hjælpe dig!

Se Leverandører af Løfteudstyr
Cookie-indstillinger