Hans Følsgaard – Markedets bedste fusionssplicer

Der er en enorm efterspørgsel på T-72C fra Sumitomo, og vi er ikke i tvivl om, at det skyldes at det er markedets bedste fusionsplicer!

Hvorfor Sumitomo?
Med over 30 års erfaring med at innovere, producere og levere fusionsplicere til verdensmarkedet er vi i HF overbeviste om, at Sumitomo er den helt rigtige samarbejdspartner.

Vi har de seneste år set et stigende behov for førsteklasses splicere og med T-72C står HF og Sumitomo virkelig stærkt!

Unikke egenskaber
Ingen konkurrenter kan følge med – hverken på hastighed eller kvalitet – når der skal splices specielle singlemodefibre, som eks. G.654, G.655 og den ofte benyttede G.657.

T-72C’eren har knivskarpe kameraer og anvender High Definition Core Alignment, som sikrer at kernerne splices sammen med det bedste resultat. Man kan stole på at T-72C har de mest troværdige estimerede tab – ikke blot lave tab der ”ser godt ud” under demonstrationen på kontoret!

I forhold til tidligere modeller har T-72C fået større touchskærm, længere batteri levetid (300+) og hurtigere splice- og ovncyklus.

Derudover er T-72C vandtæt (IPx2), støvtæt (IP5x) og der er stadig de to karakteristiske ovne (patent) for et bedre workflow. Når der er koldt i Danmark, er dug på kameraer heller ikke et problem – det kan du læse mere om her.

Træning, support og service
HF leverer altid træning, når du investerer i produkter hos os – vi vil gerne sikre os at du får det optimale ud af dit udstyr!

Support er altid inklusiv – du ringer bare!
Vi har Sumitomo og EXFO-servicecenter i Københavnsområdet.

Kontakt – Jacob Arent JAR@HF.NET 6012 1881 for info/demonstration etc.

LÆS også: Hans Følsgaard – Sikkerhedslaserscanner – Beskyt personale og udstyr inden for et brugerdefineret område
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger