ATV-SEMAPP – Hvordan opretholder vi en god vandkvalitet?

Den udfordring vil Lone Tolstrup Karlby, teknisk planlægger og formand for materialeudvalget i HOFOR A/S, adressere på temadagen ‘Korrosion og materialer i vandsystemer’, hvor seks spændende oplægsholdere vil fortælle om korrosionsskader, nyt design, nye materialer, mv.  

Lones oplæg om materialer i kontakt med drikkevand vil bl.a. fokusere på, hvordan vi sikrer, at forsyningerne overholder drikkevandsbekendtgørelsens krav til at kontrollere afsmitning fra materialer og produkter.

Det er vigtigt, fordi materialer, der bruges i kontakt med drikkevand, potentielt kan påvirke vandets kvalitet, da kemikalier kan vandre fra materialet over i vandet. Denne migration kan give anledning til uønskede toksiske mikroforurenende stoffer, mikrobiel vækst og ændre farven og smagen på drikkevandet.

Dette oplæg er især interessant for dig, der er rådgiver, arbejder med materialer eller i en vandforsyning.

Du kan gå direkte til tilmelding her>>

VIA University College i Horsens lægger hus til en spændende dag, hvor du har mulighed for at gå i detaljer med alt indenfor korrosion og materialer i vandsystemer.

I pauserne vil der være rig mulighed for skabe nye kontakter og pleje dit eksisterende netværk i branchen. 

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig nu. Medlemmer af ATV-SEMAPP, Danish Water Forum (DWF), DANVA, IDA Mechanical og IDA Materialeteknologi sparer 625 kr. på deltagergebyret.

Vi glæder os til at se dig den 25. februar 2020!

Se Leverandører af Vandbehandling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger