Renergi – Er indeklimaet vigtigt?

freeAir 100 fra bluMartin er den intelligente ventilations løsning til nybyg og renovering. En effektiv problemløser ved indeklimaproblemer.

freeAir 100 letter byggeprocessen, samtidig opnås der den allerhøjeste komfort for beboerne og det med et minimum af energiforbrug og varmetab.

freeAir 100: er udstyret med otte sensorer der registrerer luftkvaliteten i rummet og styrer luftmængder og varmetilskud med udgangspunkt i de målte værdier. De otte sensorer måler bl.a. temperatur, luftfugtighed og CO2-koncentration – både i rumluften og i udeluften. Den intelligente luftfugtighedsstyring forhindrer både for tør og for fugtig luft.

Med det boligcentrale ventilationssystem freeAir 100 er der mulighed for mindre projekterings- og installationsomkostninger. Det anvendelige boligareal forbliver intakt med freeAir 100 ventilation og den konstante fugtbeskyttelse forebygger skimmel og skader på værdifulde bygningsdele.

Diskret installation

Enkel at integrere i modul byggeri

I boligbyggeri med mere end en bolig giver løsningen med et system pr. bolig højere sikkerhed og nemmere projektering. For mere information kontakt Andreas Reffs på Tlf: 43582424  eller kig ind på www.renergi.dk

LÆS også: Renergi – Opsigtsvækkende nyt strømproducerende fyr
Renergi's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *