Give Steel monterer stålkonstruktion til Nordeuropas største kongrescenter

Kongrescenteret, der skal gøre København til én af Europas førende kongresbyer for internationale kongresser, tager form.

Give Steel er lige nu i gang med at montere stålkonstruktioner til det, der bliver Nordeuropas største kongreshal, og kommer til at ligge tæt på Bella Center Copenhagen. Byggeriet bliver på i alt 14.000m2 fordelt på selve kongreshallen og diverse fleksible områder, herunder en stor foyer. Byggeriet bliver Nordeuropas største kongrescenter – og dermed også ét af verdens mest attraktive centre for afholdelse af internationale kongresser. I alt leverer Give Steel omkring 1.350 ton konstruktion til projektet, hvoraf de 350 ton er til foyeren.

20 tons tunge gitterspær

Selve kongreshallen bliver 108 meter lang og 66 meter bred, og hvert gitterspær vejer omkring 20 ton. Give Steel har samlet og monteret mellem seks og otte gitterspær om ugen.

Udover selve kongreshallen, leverer og monterer Give Steel også stålkonstruktioner til foyeren, der kommer til at binde hallen sammen med hotellet og den øvrige del af Bella Center Copenhagen, som kongreshallen bygges ved.

Behovet for det store kongrescenter er kommet i takt med en stigende efterspørgsel på internationale kongresser i København. For at følge med udviklingen og konsolidere København som kongresby er det nødvendigt med et nyt kongrescenter. Kongrescenteret bliver en del af det nye Bellakvarter, der skal give internationale gæster smagen af København. Centeret ligger placeret, så man kan gå direkte ud i lokalmiljøet med caféer, parker og lokale forretninger.

Selve kongreshallen kommer til at huse 7.000 siddende gæster, og bliver derved én af de helt store bejlere til de største internationale kongresser. Helt konkret vil det betyde, at man vil kunne byde på kongresser på helt op til 30.000 delegerede. Det kan lade sig gøre, fordi en kongres typisk foregår over tre til fire dage.

Med de nye faciliteter vil København komme op i superligaen for afholdelse af attraktive videns kongresser og dermed vil udvidelsen understøtte den udvidede hotelkapacitet i hovedstaden.

Nordeuropas største kongreshal forventes at stå færdigt i 2021.

LÆS også: Give Steel – K.B. Hallen i opløb om Den Europæiske Stålpris: Award of Excellence
Give Steel A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.