Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2020 stand C4822

På messen, lanceres en række nye spændende produkter.

Når du har brug for en prisgunstig nem og hurtig overvågning og samtidig ønsker en FullHD kvalitet, så kan Elma Instrument, med den nye Elma Vision serie løse opgaven.

Elma Vision serien har det til fælles, at der ikke skal trækkes kommunikationskabler, blot en strømforsyning til kameraet og du er klar til at overvåge. Adgang til kameraerne sker via App på din smartphone eller tablet og du har ligeledes mulighed for at tilgå kameraerne via en client på din PC eller MAC.

Serien dækker over 2 typer kameraer – ”Bullet” eller PTZ (Pan/Tilt/Zoom). Begge typer kamera kan tilsluttes et trådløst netværk eller monteres med et alm. 4G simkort.

Uagtet om men vælger wi-fi opkobling eller opkobling med 4G, så er brugsfladen den samme. Når man har brugt de ca. 3 min. på at sætte kameraet op i Appén, så vil de tilsluttede kameraer blive vist i en overskuelig rækkefølge.

Optagelser (ca. 14 dage) lagers direkte i kameraets SD-kort og ønsker man at ”se” en tidligere optagelse, kan dette gøres ved at vælge en ønsket tidsperiode eller bruge en af de forudbestemte tidsvalg. Ved brug af ”PC/MAC” client, kan optagelser gemmes på maskinens harddisk. Ønsker man at få notifikationer ved bevægelse i billedet, skal dette blot aktiveres i App/Client.

Kom forbi Elma´s stand og deltag i konkurrencen om et Elma Vision wi-fi Bullet overvågningskamera.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

LÆS også: AL-Laser bliver en del af Elma Instruments
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger