Mød Zebicon på Control 2020

Oplev nyhederne inden for 3D måleteknik på årets Control-messe, hvor Zebicon står klar til at præsentere dig for nyhederne på GOMs stand.

Control er den vigtigste messen inden for industriel måleteknik, hvor over 900 udstillere fra hele verden er samlet på et sted, for at præsentere det nyeste inden for kvalitetssikring.

Måleudstyr til fremtidens produktionsprocesser

På GOMs stand i hal 4 vil messens besøgende kunne opleve banebrydende 3D metrologiløsninger og softwareudvikling, som vil blive inkluderet i industriens nuværende og fremtidige produktionsprocesser.

Hos metrologispecialisten vil de besøgende bl.a. kunne opleve den nyeste generation af 3D scannere med både manuelle og automatiserede løsninger, samt kunne dykke ned i inspektionssoftwaren GOM Inspect.

Da GOM i efteråret blev en del af Zeiss Group, udstiller de to virksomheder på Control 2020 hvert sit måleudstyr i forlængelse af hinanden, men har også afsat et område til fælles udstilling.

Dansk distributør byder velkommen

Under messen vil Zebicon, den danske distributør af GOM måleudstyr, være til stede for at tage imod de danske besøgende og give en rundvisning på GOMs stand. Med hele paletten af måleudstyr repræsenteret, er Control-messen den perfekte lejlighed for at tage en virksomhedsspecifik snak om mulighederne inden for optisk måleteknik.

LÆS også: Zebicon – Optisk 3D måleteknik højner niveauet for pladeformningsprocesser
Zebicon a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *