Ubro – SIAT og USP fejrer 30 års jubilæum

Helt unikt er det, at USP har forhandlet italienske kartonlukkere i mere end 30 år. SIAT og USP kan herfor fejre et velholdt og værdsat samarbejde

USP’s direktør Jørgen Staun er netop kommet tilbage fra Milano for at besøge SIAT. På billedet øverst til højre får vi et smugkig på SIAT’s showroom hvor flere af deres populære kartonlukkere er udstillet.

Retur fra besøget i Italien, kunne Direktør Jørgen Staun løfte lidt af sløret for hvad SIAT har i deres pipeline den kommende tid. Vi kan glæde os til at blive præsenteret for nyheder indenfor både kartonlukkere og kartonrejsere i løbet af 2020.

Hvad gør en kartonlukker?
Maskinen lukker foldekartoner med selvklæbende tape og den findes i mange varianter lige fra de semi-automatiske modeller med manual kartonindstilling og op til de store fuldautomatiske maskiner der automatisk indstiller sig til kartonstørrelsen og håndterer alle øvrige processer automatisk.

Økonomisk forsvarlige
Kartonlukkere er en relativt billig og nem måde at effektivisere en virksomheds pakkeproces i forbindelse med lukning og forsegling af kartoner. Med en kartonlukker får du en hurtig, ensartet og god forsegling af kartonen, samtidig med at maskinen overtager en hård og ensformig arbejdsproces.

Fordele ved SIAT kartonlukkere:

  • Sikker og ensformig lukning
  • Brugervenlige
  • Færre eller ingen arbejdsskader
  • Øget produktivitet
  • God kvalitet

Det brede udvalg af kartonlukkere, kartonrejsere, rullebaner og tilbehør giver USP gode muligheder for at løse de opgaver de møder ude hos kunderne

Se leverandører af kartonemballage her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger