Clean Handle – Svensk innovationsprodukt dræber vira og bakterier hurtigt

Clean Handle er det første produkt på markedet, der automatisk desinficerer dørhåndtag og dræber op til 90 % af bakterierne. Med et innovativt design og intelligent distribution af en desinficerende opløsning kan produktet reducere spredningen af sygdomme, og det egner sig til alle former for arbejdspladser, offentlige miljøer og hjemmet.

I vintermånederne bliver mange mennesker syge, og sygdomme spredes hurtigt gennem luften og blandt mennesker. Videnskabelige undersøgelser har vist, at bakterier og vira overlever betydeligt længere på hårde overflader sammenlignet med på huden. Dørhåndtag er særligt udsatte, fordi mange mennesker tager i håndtag, der sjældent desinficeres. Clean Handle løser dette problem med sit innovative design og smarte system, der distribuerer antibakteriel spray allerede 10 sekunder efter, håndtaget er blevet rørt, samt dræber vira og op til 90 % af bakteriekolonierne.

Ideen opstod, da grundlægger og pædiatrisk kirurg Claude Kollin stod på en operationsstue og indså, at dørhåndtaget, han lige havde taget i, ikke var desinficeret. Resultatet blev Clean Handle, som er det første produkt på markedet til automatisk desinfektion af dørhåndtag, og det bruges blandt andet på det velrenommerede børnehospital Martina i Stockholm. Produktet blev videreudviklet til at være en løsning på at reducere smittespredningen i alle miljøer og ikke kun i sundhedssektoren.

Ud over den automatiske spray har Clean Handle også et multifunktionelt design, der passer til forskellige typer dørhåndtag, og det eneste, der er brug for, er 4 AA-batterier og en spraycylinder med den desinficerende opløsning. Bagsiden er forsynet med klæbepuder, der letter installationen og kan fjernes uden at efterlade nogen mærker.

Se leverandører af desinfektionsmidler her

3 thoughts on “Clean Handle – Svensk innovationsprodukt dræber vira og bakterier hurtigt

  1. Hvor kan man købe Clean Handle/beholder og indhold til håndgrebs desinfektion?
    Hvad er priserne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger