Seco Tools lancerer Double Turbo-fræsere og -skær til vinkelhjørner

Til glæde for producenter, der ønsker at opnå fremragende overfladefinish på emner, uden at maskinen har et højt effektforbrug, har Seco Tools udvidet sin brancheførende serie af hjørnefræsere med den nye Double Turbo. Fræserne forbedrer skrubbearbejdningen og reducerer effektforbruget på stål, rustfrit stål, støbejern og højtemperaturlegeringer med en avanceret fræsergeometri. For at opnå optimal produktivitet har værktøjerne dobbeltsidede skær med fire skærægge, så de leverer den topmoderne fræsningskvalitet, værktøjer fra Seco Toools er kendt for.

Double Turbo dækker behovene både i mindre værksteder og i fabriksproduktion. Systemet har en yderst nøjagtig geometri med den mest positive spiralvinkel, hvilket reducerer risikoen for unøjagtigheder i overfladebehandlingen og gør det muligt at opnå en imponerende nøjagtighed ved arbejde i vinkler på 90 grader. Med en sådan nøjagtighed bliver den tid, det tager at udføre sletbearbejdning, markant forkortet – i nogle tilfælde kan denne proces helt undværes. Double Turbo-fræsere fås i 19 metriske varianter lige fra en diameter på 32 mm til 125 mm og i 16 tommevarianter, der spænder fra 1,25″ til 5″.

ZOMX16-skærene har høje, positive geometrier, hvilket giver effektiv spånfjernelse og reducerede skærekræfter. Disse funktioner minimerer vibrationer og sikrer længere standtid og en optimal overfladefinish.
Det dobbeltsidede design giver betydelige omkostningsbesparelser pr. æg. ZOMX16-skærene omfatter to geometrier, ME10 og M12, og to radier, 0,8 og 1,6. Både PVD og Duratomic® CVD-kvaliteter kan leveres.

Det hjørnefræserdesign, der er udviklet til Double Turbo, sikrer mere effektiv udnyttelse af både materialer og ressourcer. Det resulterer i en lavere CO2-udledning, og Double Turbo er dermed et mere bæredygtigt og ansvarligt valg.

Få yderligere oplysninger om Double Turbo-fræsere og ZOMX16-skær ved at gå ind på Double Turbo-produktsiden eller ved at kontakte din lokale Seco-repræsentant.

Se Leverandører af Fræsere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger