Mette Søs Lassesen er nyt bestyrelsesmedlem i WindowMaster

Group Director, Markets & Knowledge

Den danske cleantech virksomhed WindowMaster, der blandt andet leverer ventilationsløsninger til byggebranchen, har fået et nyt bestyrelsesmedlem.

Den danske cleantech virksomhed WindowMaster, der blandt andet leverer ventilationsløsninger til byggebranchen, har fået et nyt bestyrelsesmedlem.

På generalforsamlingen den 24. marts 2020 blev Mette Søs Lassesen valgt til bestyrelsen.

Mette Søs Lassesen er uddannet jurist fra Københavns Universitet og ansat i Rambøll som markedsdirektør.

Hun glæder sig til at træde ind i WindowMasters bestyrelse.

“Det bliver spændende at være en del af bestyrelsen i en virksomhed, som er med til at forbedre rigtig mange menneskers hverdag. Vores indeklima har så stor betydning for vores arbejdsdag, og samtidig er WindowMaster en virksomhed, som i den grad forstår at prioritere den klimaudfordring, vi står overfor,” siger Mette Søs Lassesen.

WindowMaster er i dag markedsledende producent af naturlig ventilation. Virksomhedens løsninger reducerer energiforbruget i bygninger, forbedrer luftkvaliteten og reducerer bygningernes CO2-udledning.

WindowMasters administrerende direktør understreger, at Mette Søs Lassesen gennem sin mangeårige karriere har et indgående kendskab til ingeniørbranchen.

“Ingeniørbranchen er en af de absolut vigtigste interessenter i beslutningsprocessen for vores produkter, og her kommer Mette med både dansk og international erfaring. Samtidig medbringer hun nogle meget stærke kompetencer om bæredygtigt byggeri, så vi er både glade og stolte over at byde Mette velkommen i bestyrelsen,” siger Erik Boyter, administrerende direktør for WindowMaster.

WindowMaster leverer naturlige ventilationsløsninger til langt de fleste bygningstyper og har erfaring fra projekter verden over.

LÆS også: Sådan sparer du penge på nybyggeri
Mette Søs Lassesen er nyt bestyrelsesmedlem i WindowMaster's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger