Saint-Gobain Abrasives – Norton Clipper Silencio diamantklinger løfter arbejdsmiljøet

Uanset om diamantklingerne skærer i beton eller andre byggematerialer, sætter klingerne standarden for støjreducerende skæreværktøjer til bygge- og anlægsindustrien.

Den nyudviklede serie af Norton Clipper’s Pro Silencio-klinger sikrer bedre komfort på arbejdspladsen

og i nærområdet. ”Med dette nye konkurrencedygtige produkt møder vi de stadig stigende krav, der stilles til arbejdsmiljø for brugeren,” forklarer Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S. Erik Møller uddyber:

”Vi har udviklet klingerne både for at sikre håndværkerne, og de øvrige der færdes i bybilledet et miljø med mindre støj. Klingerne, der stadig kan løse de krævende opgaver, reducerer støjen op til otte gange i forhold til konventionelle klinger.” Serien af PRO BETON SILENCIO kan for eksempel bruges i boligområder, bymidte, omkring skoler, plejecentre, hospitaler og andre støjfølsomme områder.

Ny teknologi bag klingerne

Klingerne er fremstillet med brug af i-HD, som er en ny teknologi, der sammenføjer diamantsegmentet til selve  stambladet. Teknologien kommer til at afløse den tidligere revolutionerende lasersvejsning, som blev opfundet af Norton i 1982.

”Vi er enormt stolte af at Norton Clipper’s Pro Silencio-klinger er nomineret til Byggeriets arbejdsmiljøpris 2020,” fortæller Erik Møller.

Klingerne er testet og certificerede på det eksterne testcenter; LUXCONTROL i Luxembourg

LÆS også: Saint-Gobain Abrasives – Hvad er “Hvide fingre”?
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *