G.S.V. Materieludlejning udbreder flådestyring til mindre maskiner

Flådestyring er kommet ned i et prisniveau, hvor tilbagebetalingstiden er blevet kort i selv mindre materiel – som sakselifte, minigravere og pladevibratorer. Det har G.S.V. Materieludlejning taget konsekvensen af.

Hidtil er flådestyring i høj grad blevet benyttet til at sikre forbedret udnyttelse af store entreprenørmaskiner og lifte. Nu udbredes teknologien for alvor også til mindre maskiner. Udviklingen inden for flådestyringssystemer har reduceret den typiske tilbagebetalingstid på de enkelte enheder til mellem fire og seks måneder. Det kan nu også betale sig at montere enhederne på mindre maskiner som sakselifte, minigravere og pladevibratorer. For maskinudlejere, entreprenører, kommuner og industrivirksomheder er det dermed blevet lønsomt at benytte flådestyring med en endnu større del af maskinparken. – Flådestyring betyder, at vi får et bedre overblik over maskinparkens aktiviteter og placering. Det gør planlægningen nemmere og forbedrer udnyttelsesgraden. Andre fordele er tyverisikring og effektiv styring af service. Sammenlagt betyder det en tilbagebetalingstid på få måneder, også på mindre materiel, siger Henrik Christensen, produktchef hos G.S.V. Materieludlejning A/S, der nu benytter flådestyring med en langt større del af maskinparken end tidligere.

Trackunit A/S er blandt de førende udbydere af flådestyring til maskiner. Blandt kunderne finder man en række af de største europæiske materieludlejere, og virksomheden oplever, at markant flere små maskiner udstyres med telematik. – Det er helt klart, at kunderne i dag bruger vores produkter i flere typer maskiner end tidligere, og behovet er drevet af en erkendelse af fordelene ved flådestyring. Samtidig ser vi, at løsningerne bruges af flere brancher såsom renovationssektoren og servicevirksomheder med mobile medarbejdere, forklarer David Hansen, der er salgsansvarlig for Trackunit i Danmark.

Trackunit flådestyring kombineres ofte med brugeridentifikation, hvor der kræves id-kort eller PIN-kode for at få adgang til den enkelte maskine. Dermed er det enklere at fakturere forskellige kunder på baggrund af deres faktiske, individuelle brug – eksempelvis ved ubemandede depoter på større byggepladser, hvor flere aktører anvender maskinerne. På den måde har man helt styr på, hvem der bruger materiellet, og hvor længe de bruger det

LÆS også: Glem ikke at slappe af i en presset hverdag
G.S.V. Materieludlejning udbreder flådestyring til mindre maskiner's Firmaprofil
Cookie-indstillinger