RS Components introducerer mikrokontrollere med AFE

32-bits alt-i-et-styrekredsløb til IoT-sensorer med avanceret AFE med præcision bedre end 0,1%

RS Components (RS) har introduceret en ny serie af mikrokontrollere (MCU’er) fra Renesas, som kombinerer en analog front-end (AFE) og en MCU-kerne til brug i udstyr, der måler analoge signaler med høj præcision, såsom temperatur, tryk, vægt eller flow.

RX23E-A familien af MCU’er, der er udviklet til produktions-, test- og måleudstyr, indeholder en af branchens mest nøjagtige AFE, med en præcision bedre end 0,1 % uden kalibrering. Den er baseret på dobbelt 24-bit AD-konvertere med delta-sigma-arkitektur og leverer op til 23-bit effektiv opløsning. Samplingshastigheden kan programmeres fra 7,6 op til 15,625 k samplinger/sek.

Andre unikke træk ved AFE er en offset-drift på 10 nV /°C, forstærknings-drift på 1 ppm /°C, en RMS-støj på 30 nV (rms).

Den digitale del af RX23E-A-enhederne er baseret på en avanceret RXv2-kerne, som har clockhastigheder på 32 MHz og udmærker sig ved DSP- og FPU-funktioner. Mikrokontrolleren muliggør også adaptive styringsteknikker ved hjælp af temperaturdata og inverse matrix-beregninger baseret på forvrængningsdata med seks akser, hvilket gør den ideel til kraftsensorer for robotarme i industrielle produktionsopgaver. Renesas RX23E-A MCUs leveres nu fra RS i EMEA- og APAC-regionerne

Se leverandører inden for elektronik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *