Ny Allen-Bradley FLEX 5000 HART I/O sparer design- og vedligeholdelsestid

Ingeniører der arbejder med design- og kontrolteknik kan nu nemmere tilgå, konfigurere og administrere HART-enheder med den nye Allen-Bradley FLEX 5000 highly integrated HART I/O modules. Den forenklede programmeringsoplevelse, der fås med Studio 5000 Logix Designer-applikationen, kan hjælpe til at forenkle både design, vedligeholdelse og driftsproduktivitet.

Integration mellem de nye I/O-moduler og HART-enheder kan forbedre enhedsadministration, forbedre diagnostik-dækningen og give overvågning af de enkelte enheder i realtid. Muligheden for at tilføje og udskifte procesenheder online kan også reducere nedetid og forbedre produktiviteten.

Når en maskine udvikles, kan datastrukturer og tæt integration af instruktioner i PlantPAx 5.0-systemet og efterfølgende versioner, minimere design- og ingeniørtid. Og når en maskine er i drift, kan de integrerede HART I/O-moduler i FLEX 5000 forbedre den samlede driftseffektivitet gennem øget oppetid. Ét centralt designmiljø gør det muligt at samle alle processer ét sted, hvilket giver en god brugeroplevelse og øget produktivitet.

For at opfyldt flere applikationskrav har Rockwell Automation udvidet FLEX 5000 I/O-mulighederne til at understøtte digitale-, AC- og seriemoduler med høj densitet. Den udvidede portefølje forbedrer yderligere standard- og sikkerhed I/O-kontrol i en platform målrettet til ekstreme temperaturer.

Se Leverandører af I/O moduler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *