OEM Automatic Klitsø – Ny forbedret trykregulator med indbygget varmelegeme

Har du brug for at holde dit medie på en bestemt temperatur samtidig med at du regulerer trykket i dit system? Så har vi løsningen!

Tescom har videreudviklet deres opvarmede regulator således, at vi nu kan tilbyde en ATEX godkendt version, som giver montøren fleksibilitet til at montere elektronik og mekanik adskilt. Dette er ideelt hvis man når op på høje omgivelsestemperaturer eller på anden vis vil skåne elektronikken. Serien kaldes 44-6800 og er som noget nyt blevet udstyret med en patenteret varmeoverførsels teknologi, som yder endnu mere pålidelig og hurtigere varmeoverførsel end den tidligere version.

Fordele
Andre fordelagtige egenskaber er, at der er indbygget sikkerhedsforanstaltning så den ikke overophedes, den styres med PID således, at man får en kontrolleret og præcis opvarmning og den fås med coating til korrosive og hårdføre miljøer.

Anvendelsesområde
Regulatoren således anvendes i omgivende temperaturer fra -40°C og op til 85°C for den mekaniske del. Selve opvarmning af mediet kan ligge på 50-400°C. Regulatoren fås til indgangstryk på op til 414bar og udgangstrykket kan reguleres helt ned til 1,7bar.

Applikationer
Denne regulator er ideel til processer, hvor der arbejdes med damp eller skal holdes en bestemt temperatur og tryk på mediet. Det kan være applikationer til prøve udtag (også damp), raffinering, petrokemi, gaskromatografi, men kun fantasien sætter grænsen. Kontakt os for mere information.

Tre variationer af TESCOM 44-6800:
Regulering og elektronik kan leveres samlet
Regulering og elektronik kan leveres hver for sig
Regulering og elektronik kan leveres og monteres adskilt

Se Leverandører af Trykregulatorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *