Trykregulatorer

Trykregulatorer - En trykregulator er en ventil, som automatisk lukker for strømmen af en væske eller gas ved et bestemt tryk. Trykregulatorer anvendes til at muliggøre reduktion af højtryks forsyningslinier eller tanke til at sikre og/eller opnå anvendelige tryk til forskellige formål.

Leverandører af og viden om trykregulatorer:


Flamco Danmark

Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde
Tlf.: +45 44 94 02 07
E-mail: info@flamco.dk

www.flamcogroup.com

Kompetencer: Ekspansionsbeholdere, Ventiler, Fittings, Varme og køle teknologi, Indregulering, Snavsudskiller, Varmtvandsbeholder, Vandmålere, Varmemålere, Blandeventiler, Kuglehane, Kugleventiler, Sikkerhedsventiler, Strengreguleringsventiler, Trykregulatorer

Læs mere om Flamco


Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Tlf.: 70 22 23 11
E-mail: metalwork@metalwork.dk

www.metalwork.dk

Kompetencer: Magnetventiler, pneumatiske cylindre, luftbehandling, fittings, lynfittings, drøvleventiler, vakuum ejektorer, sugekopper, pneumatiske aktuatorer, rustfri cylindre, drejecylindre, kompaktcylindre, lineære aktuatorer, vakuumløftere, støddæmpere, reguleringsventiler, trykregulatorer, sikkerhedsventiler, vakuumpumper, dyser, messingfittings, vakuumtransport, vakuumstik, vakuumstater, vakuumspeeder, sugeplader, sugekopper, spiralslanger, snapkoblinger, rotationsdæmpere, regulatorer, PUR slanger, plastslanger

Læs mere om Metal Work Danmark A/S


Nicobelli

Lunikvej 5D
2670 Greve Strand
Tlf.: 56 14 23 47
E-mail: nicobelli@nicobelli.dk

www.nicobelli.dk

Kompetencer: Ventiler, butterflyventiler, cirkulationsventiler, flowstyringsventiler, reduktionsventiler, stopventiler, kuglehaner, fittings, pumper, dykpumper, køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer, bruserkolonne, termostatbatterier, bundventiler, strengregulering, rustfrie cirkulationsventiler, kedeltilslutningsslanger, trykdifferensregulatorer, udebrus

Læs mere om Nicobelli


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


Stego Norden AB

Förretagsallén 4
184 23 ÅKERSBERGA, Sverige
Tlf.: +46 8 545 86 160
E-mail : sales@stegonorden.se

www.stego-norden.se

Kompetencer: Kapslinger, Varmelegemer, Varmeblæsere, Ex Varmelegemer, Skabsventilaton, 19” Ventilationsmoduler, Termostater, Ex Termostater, Hygrostater, Skabsbelysning, Trykudligning

Læs mere om Stego Norden AB


Mere viden om trykregulatorer:

En trykregulator har den primære funktion at matche gasstrømmen gennem regulatoren til det ønskede. Hvis belastningen på strømmen aftager, så skal trykregulatoren sørge for at flowet også falder. Hvis belastningen af flowet stiger, så skal trykregulatoren sørge for at flowet stiger for at holde et kontrolleret tryk fra faldende som følge af mangel på gas i tryksystemet.

En trykregulator indbefatter et begrænsende element, et ladeelement, og et måleelement:
- Det begrænsende element er en type ventil. Det kan være en globus ventil, drosselspjæld, sædeventil eller enhver anden form for ventil, som er i stand til at fungere som en variabel begrænsning for strømmen.
- Ladeelementet anvender den nødvendige kraft til at begrænse element. Det kan være en række ting, såsom en vægt, en fjeder, et stempel aktuator, eller mere almindeligt membranaktuatoren i kombination med en fjeder.
- Måleelementet bestemmer, hvornår indløbsstrømmen er lig afgangsstrømmen. Membranen er ofte brugt som et måleelement, fordi det også kan tjene som et kombineret element.

en et-trins trykregulator, er en kraft, der benyttes på membranen til at styre en pop ventil for at regulere trykket. Med ingen tilløbstryk, skubber fjederen over mellemgulvet det ned på den nedadgående ventil, holder den åben. Når indløbstryk indført, åben løfteventil tillader strømning til mellemgulvet og trykket i det øvre kammer stiger indtil membranen er skubbet opad mod fjederen, hvilket pop-elementet for at reducere strømning, endelig stopper yderligere forøgelse af trykket. Ved at justere den øverste skrue, kan det nedadgående pres på mellemgulvet øges, kræver mere tryk i det øverste kammer til at opretholde ligevægt. På denne måde, er udløbstrykket af regulatoren styres.

Når spindlen af cylinderen åbnes langsomt, højtryks gas fra cylinderen kommer ind i regulatoren gennem indløbsventilen. Gassen derefter ind i kroppen af regulatoren, som styres af nåleventilen. Trykket inde i regulator stiger, hvilket skubber membranen og ventilen til hvilken det er fastgjort, lukker ventilen og forhindrer enhver mere gas ind i regulatoren. Afgangssiden er udstyret med en trykmåler, der angiver driftstryk på glaspiben. Efter gassen trækkes'' off'' fra udløbssiden trykket inde i regulatoren falder kroppen. Membranen skubbet tilbage af fjederen og åbner ventilen, så mere gas fra cylinderen. Trykket i kroppen afhænger derfor trykket af fjedrene, og dette kan justeres ved hjælp af en regulator knop.

To trins trykregulatorer er intet andet end to regulatorer i én, der opererer for at reducere trykket gradvist i to etaper i stedet for én. Den første fase, som er forudindstillet, reducerer trykket af cylinderen til en mellemliggende fase; gas ved dette tryk passerer ind i anden fase. Gassen nu fremstår ved et tryk (arbejdstryk), der af trykket tilpasning betjeningsknappen fastgjort til membranen. To trins trykregulatorer har to sikkerhedsventiler, så hvis der er nogen overtryk der vil være nogen eksplosion. En væsentlig indvending mod den enkelt fase regulator er behovet for hyppig fakkel justering. Hvis cylinderen trykket falder regulatortrykket ligeledes falder, nødvendiggør fakkel justering. I de to trin trykregulator, er der automatisk kompensation for fald i cylinderen pres. Single fase trykregulatorer kan anvendes med rørledninger og cylindre. To trins trykregulatorer bruges med cylinder og mangfoldigheder.

Gastrykregulatorer anvendes til regulering af gastrykket og er ikke velegnede til måling af strømningshastigheder. Flowmetre, Rotometers eller massestrømsstyreenheder skal anvendes til præcist at regulere strømningshastigheder. En trykregulators primære funktion er at matche strømmen af gas gennem regulatoren til efterspørgslen efter gas placeret på systemet. Hvis belastningen af flowet falder, så skal regulatorens flow også falde. Hvis belastningen af flowet stiger, så skal regulatorens flow øges for at holde det kontrollerede tryk fra at  falde som følge af mangel på gas i tryksystemet. En trykregulator indbefatter et begrænsende element, et ladeelement, og et måleelement:

Det begrænsede element er en ventiltype. Det kan være en sædeventil, butterflyventil, drosselventil, eller enhver anden form for ventil, der kan fungere som en variabel begrænsning for strømningen. Ladeelementet anvender den nødvendige kraft til at begrænse elementet. Det kan være en række ting, såsom vægt, en fjeder, en stempelaktuator, eller mere almindeligt membran aktuatoren i kombination med en fjeder.

Når aktuatoren tvinges mod en ekspansions skive, bliver kraften fordelt mellem tryk væggene. Dette tillader gassen at strømme ved den korrekte hastighed, og ikke til stadighed fordampes og fortyndes. Måleelementet bestemmer, hvornår indløbsstrømmen svarer til afgangsstrømmen. Membranen bruges ofte som et måleelement fordi det også kan tjene som et kombineret element


OEM Automatic Klitsø – Ny forbedret trykregulator med indbygget varmelegeme
Har du brug for at holde dit medie på en bestemt temperatur samtidig med at du regulerer trykket i dit system? Så har vi løsningen!

Tescom har videreudviklet deres opvarmede regulator således, at vi nu kan tilbyde en ATEX godkendt version, som giver montøren fleksibilitet til at montere elektronik og mekanik adskilt. Dette er ideelt hvis man når op på høje omgivelsestemperaturer eller på anden vis vil skåne elektronikken. Serien kaldes 44-6800 og er som noget nyt blevet udstyret med en patenteret varmeoverførsels teknologi, som yder endnu mere pålidelig og hurtigere varmeoverførsel end den tidligere version.

Fordele
Andre fordelagtige egenskaber er, at der er indbygget sikkerhedsforanstaltning så den ikke overophedes, den styres med PID således, at man får en kontrolleret og præcis opvarmning og den fås med coating til korrosive og hårdføre miljøer.

Anvendelsesområde
Regulatoren således anvendes i omgivende temperaturer fra -40°C og op til 85°C for den mekaniske del. Selve opvarmning af mediet kan ligge på 50-400°C. Regulatoren fås til indgangstryk på op til 414bar og udgangstrykket kan reguleres helt ned til 1,7bar.

Applikationer
Denne regulator er ideel til processer, hvor der arbejdes med damp eller skal holdes en bestemt temperatur og tryk på mediet. Det kan være applikationer til prøve udtag (også damp), raffinering, petrokemi, gaskromatografi, men kun fantasien sætter grænsen. Kontakt os for mere information.

Tre variationer af TESCOM 44-6800:
Regulering og elektronik kan leveres samlet
Regulering og elektronik kan leveres hver for sig
Regulering og elektronik kan leveres og monteres adskilt


Et dynamisk tryk-reguleringssystem DPS fra KH-Technic ApS
KH-Technic lancerer ODE's +Smart system til trykregulering med en stor gentagelsesnøjagtighed.

Med udgangspunkt i ODE's +Smart system, kan vi tilbyde en ministyring til trykregulering i et system f.eks. brygning af kaffe. Dette sker indenfor millisekunder via en stepmotorventil, der har en stor gentagelsesnøjagtighed, en tryktransmitter samt en DPS driver.

  • Stepmotorventil i messing, alternativ i PPS eller AISI316
  • G1/8" tilslutning for ventil og G1/4" for tryktransmitter
  • 24VDC, RS485 styring og 0-5V indgange
  • Stor gentagelsesnøjagtighed
  • For vand, luft og inerte gasser

Kontakt os for priser og leveringstidspunkt


Burkert – Trykregulator til præcis tid/tryk-dosering i mikroliter-området
Præcis trykregulering er afgørende ved tid/tryk-dosering - ligegyldigt om der er tale om procesaftapning af små mængder eller doseringsanvendelser inden for In-Vitro-diagnostik og genforskning.

Hvis doseringsmængderne og således også trykforskellene er meget små fra dosering til dosering, bliver trykreguleringen en udfordring.

Bürkerts nye trykregulator type 8763 kan løse denne udfordring


KH-Technic ApS præsenterer ODE’s trykregulator til højtryk
ODE kan nu levere et stort program i trykregulatorer og filterregulatorer

Trykregulatoren er til anvendelse i bl.a. olie-, kemi-, energi-, food- og kompressorindustrien.

  • Trykområder som standard op til 200Bar, på forespørgsel op til 500 Bar
  • Hus i aluminium, messing eller AISI316
  • Membraner i NBR, FPM og EPDM
  • G1/4”-2” og større med flanger
  • Mulighed for Atex godkendelse

Der er forskellige materialemuligheder og størrelser.
 
Vi står selvfølgelig til rådighed for vejledning, så du vælger det optimale produkt.

Kontakt os for priser og leveringstid