Tanke

Tanke

Tanke produceres i forskellige materialer bl.a. stål og rustfrit stål. Ligeledes anvendes tanke til opbevaring af mange forskellige emner, herunder bl.a. olie, benzin, kemikalier og til industrielle formål generelt. Hvis du har behov for at overvåge væskeniveauet i tanken, er et skueglas en glimrende løsning.

Inden for industrien refererer tanke normalt til en type opbevaringsbeholder, der bruges til at opbevare væsker, gasser eller visse faste stoffer. Tanke findes i en række forskellige former, størrelser og materialer afhængigt af det specifikke formål, de er beregnet til.

I det store hele spiller tanke en central rolle i industriprocesser ved at give sikker og pålidelig opbevaring af materialer, der er afgørende for produktionen.  Beregning af Volumen og kapacitet i rør, tanke mm. – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Tanke:

Prowelding A/S

Sandagervej 28
7400 Herning
Tlf.: 97 14 07 08
E-mail: jg@prowelding.dk

www.prowelding.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Alflow Scandinavia A/S

Industrivej Vest 36
6600 Vejen
Telf.: 76 96 21 30
E-mail: alflow@alflow.dk

www.alflow.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

CGH Nordic A/S

Jernbanegade 8, 1
7160 Tørring
Tlf.: +45 75 71 20 04
E-mail: info@cghnordic.com

www.cghnordic.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Genvand.dk ApS

Lemmingvej 227
8361 Hasselager
​Tlf.: ​40 ​13 81 57
E-mail: genvand@gmail.com

www.genvand.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Jysk Coating ApS

Håndværkervej 36A
9320 Hjallerup
Tlf.: 51 17 61 10
E.mail: info@jyskcoating.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Lyma Kemiteknik AB

Box 130
23222 Arlöv
Tlf : 69 91 19 88
E-mail: inquiry@lyma.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

MOLITH Engineering ApS

Vester Gydejevej 5
9750 Østervrå
Tlf.: 21 76 70 75
E-mail: mlt@molith.dk

www.molith.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Meldgaard Hydraulik A/S

Askelund 10
6200 Aabenraa
Tlf.: 74 33 72 00
E-mail: hydraulik@meldgaard.com

www.hydraulik.meldgaard.com

Se hele vores produktprogram og profil her

PTO-Teknik A/S

Reskavej 16
4220 Korsør
Tlf: 70 20 98 66
E-mail: info@pto-teknik.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Pipeconnect

Elmevej 2
6740 Bramming
Tlf.: 2344 2544
E-mail: kg@pipeconnect.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

ProMinent Doserteknik AB

Box 8933
402 73 GÖTEBORG
Tlf.: +45 7872 9630 / Mobil +45 2521 4535
E-mail: info-dk@prominent.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Scanboiler Varmeteknik

Vangvedvænget 1
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 63 55
E-mail: info@scanboiler.dk

www.scanboiler.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Stemas Maskinsalg A/S

Tolsagervej 2
8370 Hadsten
Tlf.: Jylland/Fyn: 86 43 49 00 / Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00
E-mail: stemas@stemas.dk

www.stemas.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Vogelsang A/S


Industriparken 2
6880 Tarm
Tlf.: 97 37 27 77
E-mail: info@vogelsang-as.dk

www.vogelsang-as.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Her er nogle generelle punkter :

  1. Formål: Tankene anvendes til opbevaring af forskellige materialer, herunder råmaterialer, kemikalier, brændstoffer, vand, og endda færdige produkter. De kan også bruges til blanding, reaktioner eller behandling af materialer, afhængigt af industriens behov.
  2. Materialer: En tank kan være lavet af forskellige materialer såsom rustfrit stål, aluminium, glasfiberforstærket plast (GRP), beton eller endda træ, afhængigt af de specifikke krav til opbevaring og den type materiale, der skal opbevares.
  3. Størrelser: Tankstørrelser varierer fra små beholdere til laboratoriebrug til store tanke, der kan indeholde tusinder af liter eller endda flere millioner liter i industriel skala.
  4. Design: Tankene er designet med hensyn til den specifikke anvendelse og kravene til det materiale, der opbevares. Dette inkluderer faktorer som tryk, temperatur, kemisk kompatibilitet og krav til opbevaringstid.
  5. Sikkerhed: Sikkerhedsforanstaltninger er afgørende ved brug af tanke, især når der opbevares farlige materialer. Dette kan omfatte korrekt ventilation, nødudstyr, kontrol af brandfarlige dampe eller væsker, og inspektion for at undgå lækager eller korrosion.
  6. Vedligeholdelse: Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for at sikre tankens langsigtede ydeevne og integritet. Dette kan omfatte inspektion for korrosion, rengøring, udskiftning af slidte dele og eventuel reparation eller renovering.
  7. Overvågning og kontrol: Moderne tanke kan være udstyret med avancerede overvågnings- og kontrolsystemer, der giver realtidsdata om niveau, tryk, temperatur og andre relevante parametre. Dette hjælper med at sikre sikker drift og effektiv styring af lagerbeholdninger.

FTU bliver nordisk servicepartner for LPG-specialist




A/S Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) skal fremover håndtere alle service- og reparationsopgaver for tjekkiske VPS a.s, der er specialist i LPG-tanke. Partnerskabet skydes i gang i forbindelse med FTU’s 50-års jubilæum i starten af september.

Den tjekkiske LPG-tankspecialist, Východočeské Plynárenské Strojírny, a.s (VPS), ønsker at styrke sin position i Norden. Til det formål har virksomheden udpeget FTU i Fredericia som service- og reparationspartner i både Danmark og de øvrige nordiske lande.

Hos FTU forklarer direktør Stefan Vig, at partnerskabet med VPS er led i en strategisk satsning på gas. Fredericia-virksomheden har for nylig investeret i en dedikeret gashal, der er gnistfri, eksplosionssikret og udstyret med sniffesensor. FTU har også autorisation til afbrænding af gasrester og påfyldning af nitrogen.

- Aftalen med VPS skal være med til at styrke vores position som service- og reparationspartner inden for tankvogne og stationære installationer til kryogene gasser. Det er et marked, der vil vokse markant i de næste mange år, og derfor investerer vi for at være klar til at imødekomme vores kunders behov. Det gælder både LPG, men i høj grad også LNG og PtX-produkter, siger Stefan Vig.

Satsningen på gas sker også på koncernniveau. FTU’s moderselskab, tyske Alfons Haar Maschinenbau, lancerer om kort tid et nyudviklet målesystem til kryogeniske gasser, PreciCRYO, der er godkendt til netop LNG. Det nye målesystem vil efter planen blive introduceret af FTU på det danske marked i løbet af efteråret.

Det nye partnerskab med VPS markeres, når FTU den 2. september inviterer til åbent hus i anledning af sit 50-års jubilæum, hvor repræsentanter for VPS vil være til stede. Her vil de besøgende samtidig få mulighed for at opleve Hymax- og Vmax-anlæg, PreciGas-anlæg og generatorløsninger, monteret på lastbiler fra Hans Jensen Transport, Litra Gass, Fjellerad Transport og AGA/Linde Gas. FTU og Alfons Haar har brugt en del af sommeren på at styrke organisationen i Norden. FTU-direktør Stefan Vig er i den forbindelse indtrådt som managing director i Alfons Haar Svenska AB og vil fremover varetage den samlede ledelse i de to selskaber.



Cookie-indstillinger