Elektrisk Giant minilæsser til Steiness Liftcenter

Med en elektrisk Giant minilæsser; G2200E X-TRA, styrker udlejningsvirksomheden sit maskinprogram. Steiness Liftcenter, der både lejer ud til Danmark og Sverige, er hoppet med på den grønne bølge. Dermed tilføjes endnu et elektrisk produkt til programmet, der byder på lifte og læssemaskiner fra førende mærker.

Elektrisk erfaring

Steiness Liftcenter har ligget i Høje Tåstrup siden 1993, og har mange års erfaring med el-drevne maskiner. Til at den nye Giant minilæsser nu er en del af den bæredygtige maskinpark, udtaler Adm. Direktør, Poul Steiness:

”Med Giant G2200E X-TRA svarer vi på den stigende efterspørgsel inden for eldrevne minilæssere. Vi oplever at lejerne kigger mere i den grønne retning, og i højere grad har fokus på emissionsfrie læssemaskiner. Det er vi nu klar til at tilbyde.”

Den nye elektriske Giant minilæsser er købt med 500 Ah litium-ion batteri, og indbygget oplader. Med den valgte batteripakke kan minilæsseren køre hele arbejdsdagen. Løftekapaciteten på 2 tons er den højeste på markedet, og kørehastigheden når 20 km/t. Hos Steiness Liftcenter glæder Poul Steiness sig til at kunne tilbyde lejerne den elektriske Giant minilæsser, og tilføjer desuden at maskinen er tilgængelig fra i dag. Minilæsseren er handlet hos Jesper Justesen fra Karl Mertz i Sorø.

Se Leverandører af Minilæssere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *