Uponor – Thisted Kommune vægter borgernes sikkerhed tungest

Borgernes sikkerhed var afgørende, da forsyningsselskabet skulle finde en løsning til at beskytte kommunens drikkevand mod giftige kemikalier fra et tidligere industrianlæg. Ved at vælge Barrier PLUS-rør har forsyningsselskabet nu et fuldt plastisk barriererørsystem med en forventet levetid på mere end 100 år.

Da man planlagde en ny hovedvandledning i Thisted, stod forsyningsselskabet Thisted Vand over for en stor udfordring. Området havde en forureningsgrad med klasse II jord, hvilket indikerede en alvorlig risiko for, at forureningsstoffer trænger ind i drikkevandet, der ledes gennem de nye rør.

Forsyningsselskabet var bekymret, fordi forureningsstofferne i det forurenet jord eller andre risikoområder kan trænge ind i standard polyethylenvandrør. Dette ville naturligvis udgøre en alvorlig risiko for den offentlige drikkevandsforsyning.

Se Leverandører af Rørsystemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *