Parker – Energibesparende nitrogengenerator til fødevarer og lægemidler

Takket være et unikt design og avanceret energibesparende teknologi bruger NITROSource nitrogengasgeneratorer mindre trykluft til at generere mere nitrogen end nogle andre N2-generatorer, der kan fås i øjeblikket.

Med fordele som betydeligt lavere serviceomkostninger, reduceret nedetid og længere levetid sammenlignet med andre gasgeneratorer har NITROSource den mest omkostningseffektive nitrogenforsyning, der kan fås – betydeligt mere økonomisk overkommelig og sikker end traditionelle leveringsmetoder som f.eks. gascylindere og opbevaringstanke til små mængder.

NITROSource er egnet til brug med fødevarer og lægemidler i overensstemmelse med europæiske statutter (EIGA) og USA’s fødevare- og lægemiddelforvaltnings artikel 21 (Food & Drugs Administration – FDA) samt lægemidler.

Vigtigste egenskaber

• Energibesparende teknologi – afpasser trykluftstrømningen efter nitrogenudgangsstrømningen, hvilket resulterer i et mindre forbrug af trykluft, et lavere energiforbrug og reducerede driftsomkostninger.

• Lave vedligeholdelsesomkostninger, lang brugstid – sien med karbonmolekyler, generatorens motor, giver en mere effektiv levering af nitrogen, hvilket fører til en meget lang brugstid – og store besparelser på vedligeholdelse.

• 5 års udvidet garanti tilgængelig – garanterer, at der ikke kommer uventede vedligeholdelsesomkostninger, og at der er en maksimeret oppetid for anlægget.*

• Leverer nitrogengas på 95 % til 99,9995 % tilsvarende nitrogen renhedsgrad.

• System til kontrol af unik gaskvalitet.

• Fjernovervågning – gør det muligt at slutte til patenterede fjernstyrings- og generatorkontrolsystemer for at styre og registrere gasparametre fra en central placering.

• Forsyning, som nemt kan opgraderes – tilføj blot ekstra generatorer i takt med, at behovet vokser.

Egnet til produktionsvirksomheder inden for en lang række forskellige brancher

• Fødevareproduktion, forarbejdning, opbevaring og emballage – snacks, mejeriprodukter, revet ost, mælkepulver til kaffe, madolier.

• Drikkevarer og flaskeaftapning.

• Lægemidler – primær og sekundær fremstilling, centraliseret laboratorium, inaktiv opbevaring og emballage.

• Materialebehandling – laserskæring, varmebehandling og kompositproduktion.

• Elektronik.

Konklusion

Fra fødevarer og drikkevarer til materialebehandling til lægemidler leverer NITROSource-nitrogengeneratoren med avanceret teknologi brancheførende resultater, der resulterer i øget produktivitet, bæredygtighed og rentabilitet for produktionsvirksomheder.

LÆS også: Parkers SCFF-koblinger forhindrer spild af væske og er med til at beskytte miljøet
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *