Eaton – Skalerbare løsninger og branchens laveste samlede ejeromkostninger

Anden generation af Eatons 93PM UPS er nu på markedet

Et modulært design og avanceret software gør Eatons 93PM G2 UPS til en fleksibel løsning for datacentre, som samtidigt kan spare – og måske endda tjene – penge på investeringen.

Eaton har netop introduceret anden generation af deres markedsførende 93PM trefasede nødstrømsforsyning (UPS) på markedet. Eatons modulære og skalerbare design gør det muligt for datacenteroperatører at øge kapaciteten og strømbeskyttelsen, så den passer til virksomhedens specifikke behov. Desuden har UPS’en branchens laveste samlede driftsomkostninger i sin klasse.

Skalér din UPS efter behov
Kapacitetsforøgelse af den nye UPS er nem, effektiv og hurtig med strømmoduler, der kan hot-swappes. Det gør det muligt at øge UPS-kapaciteten når som helst ved blot at tilføje ekstra moduler. Ekstra enheder i trin på både 50 og 60 kVA kan tilføjes uden at det medfører systemnedetid eller påvirker den kritiske belastning. På den måde kan din UPS-løsning skræddersyes til din forretnings behov og gradvist øges i takt med forretningens udvikling.

“Anden generation bygger på succesen fra det tidligere 93PM-sortiment, men vi har gjort en række væsentlige tilføjelser i form af øget cybersikkerhed, hot-swap strømmoduler og Eatons EnergyAware-løsning. Det gør det muligt at understøtte udviklingen mod mere vedvarende energi og samtidigt skabe indtægter til datacentret,” siger Tom Bøjland, der er Sales Manager for Eatons Large Systems Group i Danmark.

Tjen penge på din UPS-løsning
Eaton 93PM G2 har de laveste samlede ejeromkostninger i sin klasse takket være Eatons førende teknologier, der både giver besparelser, reducerer driftsomkostninger og endda kan generere indtægter. Virkningsgrader ved online drift på op til 97 procent eller over 99 procent ved brug af Energy Saver-funktionen reducerer drifts- og køleomkostninger, og udskiftning af en ældre generation UPS med Eatons 93PM G2 vil give et investeringsafkast inden for bare 2-3 år, fortæller Tom Bøjland.

Ny software højner pålidelighed og sikkerhed
93PM G2 UPS er udviklet til at give 100 procent oppetid for virksomheder og kritisk infrastruktur. Eksempelvis eliminerer HotSync-funktionen på Eatons 93PM G2 kritiske kommunikationsfejl mellem parallelle enheder i et datacenter.

Også cybersikkerheden er i fokus gennem UPS-netværkstilslutningen af Eatons Gigabit-netværkskort og Industrial Gateway-kort – de første kort i branchen til at modtage de anerkendte IEC 62443-4-2- og UL 29001-1-certificeringer for deres beskyttelse mod cybertrusler.

Eatons 93PM G2 UPS er kompatibel med Eatons Intelligent Power Management-software, og vedligeholdelse og service understøttes af Eatons nye Remote Monitoring Service, der er indbygget som standard og muliggør hurtig reaktion på enhver strøm- eller sikkerhedstrussel mod UPS’en.

LÆS også: Nyt koncept muliggør dag-til-dag-levering af fleksible UPS-løsninger
Eaton's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.