Shape Robotics ansætter international EdTech-kapacitet

Steen Lund, der kommer fra en stilling som Vice President Global Sales hos italienske Arduino, starter nu hos Shape Robotics som Chief Commercial Officer (CCO). Han får robotvirksomhedens nyåbnede kontor i Odense som base.

Den danske robotvirksomhed, Shape Robotics, med hovedkvarter i Farum nord for København, har ansat Steen Lund som Chief Commercial Officer. Steen Lund kommer til at spille en nøglerolle i forhold til at eksekvere Shape Robotics strategi om at udbygge sit internationale forhandlernetværk yderligere og øge salget gennem partnere over hele verden.       

Jeg er begejstret over, at Steen Lund starter i Shape Robotics. Steen har mange års erfaring med både ledelse og salg af teknologiske produkter til undervisningssektoren. Jeg er sikker på, at han er den helt rigtige til at gøre vores ambitiøse strategiske målsætninger til virkelighed”, siger CEO & Co-founder, David Johan Christensen, og fortsætter:

Vi har allerede en markant position på det globale EdTech-marked med vores modulopbyggede platform, Fable. Den position kan Steen være med til at styrke og udbygge. Han har et stort internationalt netværk, kender allerede mange af vores eksisterende partnere og også rigtig mange af dem, som endnu ikke er Fable-forhandlere.

Har fulgt imponeret med fra sidelinjen

Ud over at være en erfaren international salgs- og markedsføringsprofil, blandt andet via en position som Head of Emerging Markets & Projects hos LEGO Education, har Steen Lund en mangeårig og dybfølt passion og interesse for god undervisning – og for hvilke læringsmetoder, der bedst ruster elever og undervisere til fremtidens udfordringer. Han har blandt andet undervist i dans, og mange danske tv-seere husker ham sikkert fra Vild med dans, som han vandt i 2006 sammen med Christina Roslyng.

Jeg har fulgt Shape Robotics fra sidelinjen og har hele tiden været imponeret. I undervisningssammenhæng synes jeg, at virksomhedens modulære Fable-platform repræsenterer teknologiforståelse på højt niveau”, siger Steen Lund og uddyber:

Fable-konceptet er super intuitivt, og eleverne er hurtigt i gang med det væsentlig, nemlig kodedelen. Kodning bliver en helt afgørende kompetence hos fremtidige generationer. Både når de skal være med til at løse nære samfundsopgaver, altså fx hjælp til ældre, syge og handicappede, og når skal de bidrage med globale teknologiske løsninger på klima- og affaldsproblemer, adgang til rent drikkevand, cirkulær økonomi og andre af de helt store udfordringer. Det glæder jeg mig meget til at bidrage til ved at styrke Shape Robotics internationalt. Og så ovenikøbet fra et dansk udgangspunkt.

Jeg er beæret og stolt over at skulle arbejde i en dansk virksomhed igen. Jeg glæder mig meget til at skulle sælge og markedsføre Shape Robotics stærke innovative produkter på det internationale EdTech-marked. Og så er det første gang i 20 år, at jeg igen skal arbejde ud fra min hjemby, Odense, som jo i mellemtiden har udviklet en stærk position som europæisk robothovedstad”, slutter Steen Lund, som kommer til at dele sin arbejdsdag mellem Shape Robotics nyåbnede salgskontor i Odense og virksomhedens hovedkvarter i Farum.

Salgskontoret i Odense skal efter planen være bemandet med cirka fem medarbejdere. Desuden har Shape Robotics fornyelig oprustet med yderlige to Channel Managers, en i Farum og en i Odense. 

Se Leverandører af Robotter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *