Elbek & Vejrup – SmartKlik Dialog skaber værdi hos Nordsjællands Park & Vej

”Vi er sikre på, at alle har adgang til den samme information – samtidig. Det er en værdifuld ting.”

SmartKlik Dialog er et værktøj, som sikrer effektiv og målrettet kommunikation og vidensdeling i organisationer. En række grupper med hver sit givne formål sikrer, at medarbejderne får de informationer, der er vigtige for ham/hende. Medarbejderen kan selv være med til at vælge, hvilke grupper der er relevante og kan endda selv oprette grupper til f.eks. en bestemt afdeling eller arbejdspladsens cykelhold. Det er desuden muligt at lave obligatoriske grupper fra administratorens side – alle medarbejdere får altså information fra disse grupper.

Hos Nordsjællands Park & Vej har SmartKlik Dialog optimeret processen omkring informationsdeling. Løsningen fra Elbek & Vejrup sikrer, at de når ud med informationer på en hurtig og effektiv måde. Før kom vigtig information typisk ud på driftsmøder, men det var ikke givet, at det på denne måde var alle, der fik del i informationerne samtidig.

”Hvis informationen gives på et driftsmøde, så skulle vi vente på, at den pågældende person holdt driftsmødet med sit mandskab. Det kunne ske forskudt, men hvis der er en vigtig information, så kan det være problematisk, at nogle ved det før andre”, siger Dorrit Weiberg fra Nordsjællands Park & Vej.

Nu er de sikre på, at alle har adgang til vigtige informationer samtidig. Det giver en sikkerhed hos ledelsen for, at den information der skal ud er tilgængelig, og kan forventes læst. Det er vigtigt, da meget personale arbejder i marken.

”Alt vores personale i marken har smartphones og tablets, og mange tilgår løsningen via disse enheder. Det er smart, for det er ikke alle, der kommer ind på kontoret.”

At SmartKlik Dialog er en del af SmartKlik-suiten er en hovedårsag til, at de hos NSPV har valgt løsningen. Det betyder meget, at det ikke er et helt andet system man skal arbejde i.

Find Leverandører af IT systemer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger